הפרק השבועי

2X09 - DECEPTION

איזה פרק טוב! המטופלת הייתה ממש מגניבה, כ"כ קיוויתי שיקרה ביניהם משהו, אבל היה לי ברור שאני משלה את עצמי. גם הקטע שלהם עם הטופס היה חמוד (ואפילו סקסי) אבל אז גילינו שהיא פסיכית והאוס הרי לא יכול לצאת עם פסיכית כי הוא כ"כ שפוי... למרות שנדמה לי בכל זאת שהיה לו קצת אכפת ממנה כמטופלת, אבל כנראה אני שוב משלה את עצמי. הסיום שלה היה לי עצוב מאוד. אני חושבת שהאוס דווקא מאוד נהנה מזה שפורמן בוס. לא נראה לי שהוא חש מאוים ונראה שהוא מאוד אוהב למתוח את הגבולות שלו. אותי זה שעשע, הניסיון שלו "לאבחן" את פורמן (הוא פשוט לא יכול להתאפק) - "You’re a wuss. Don’t worry, your secret’s safe with me"
היה מעניין לראות את התגובות של קמרון וצ'ייס למינוי של פורמן. צ'ייס הרכיכה נהיה "מאולף" מאוד מהר, ואילו קמרון, שכבר מתחילת העונה מגלה יותר אופי, מתחילה לעמוד על שלה. תמיד ציפיתי שקמרון תהיה זאת שתשפיע על האוס להיות אדם יותר טוב אבל בעונה הזאת מסתמן שזה דווקא להיפך. בפרק הזה היא התנהגה בצורה ממש האוסית - היא זו שהציעה לפרוץ לדירה, מתנהגת לא יפה למטופלת וגם גורמת לה לקחת כדורים שהיא לא צריכה (שזה בדיוק מה שהאוס עשה באכזריות כשהוא הזריק לה והשאיר אותה לקפוא בשלג
רק באופן יותר פאסיבי ובטיחותי). אין מה לומר, התקדמה הגברת. פורמן התמודד עם התפקיד החדש שלו בסדר גמור, לדעתי. ניסה להשתלט על האוס ולאבחן את החולה ואם אפשר גם להפוך להיות הבוס בהזדמנות, למה לא? אהבתי את ההתייחסות המאוד משועשעת של ווילסון למצב החדש, הוא כ"כ לא לקח את זה ברצינות ("It’s very ancient Rome, you’ll need a toga, of course, a sword…"). אה, והקטע שהאוס מתחיל עם האחות במעבדה היה מתוק. וגם השיר האידיוטי שהוא שר כשהוא היה מרוצה מעצמו מאיזושהי סיבה. ההרגשה שלי היא שלא להיות בוס יכול לעשות לו טוב. פרק מאוד מוצלח, אולי הכי טוב עד כה בעונה 9/10
ציטוט: האוס - I love the smell of pus in the morning. Smells like… victory.

Hieros Gamos

New member
האוס אוהב את החולים הלא נורמליים

אפשר לראות את זה גם בthe socratic methode נדמה לי, עם החולה ה"סכיזופרנית". אבל לדעתי במירנדה...אממ, וואטאבר הר ניים ווז הוא באמת התעניין. הוא היה ממש חמוד
והוא אולי "נהנה" או לא סובל מזה שפורמן הבוס אבל אין שום מצב שבעולם שהוא יכול היה להסתדר עם זה אם זה לא היה זמני. הוא היה רואה את זה כסירוס פשוט, כי גם אם הוא שונא את כל הקטע הניהולי, הוא אוהב את העובדה שיש לו את הכוח להחליט ולעשות מה שטוב בעיניו.

randomguy

New member
היתה כימיה נהדרת בין האוס והחולה

בפרק הזה. האמת...הרבה יותר כימיה מאשר בינו ובין סטייסי, היה צריך רק לזרוק גפרור והאש היתה פורצת בלהבה אדירה. חוץ מזה, אולי היה אכפת לו ממנה יותר מחולים אחרים כי הוא לא פגש אותה לראשונה בתור חולה, אלא בתור בן-אדם. גם אני רציתי שיקרה משהו ביניהם.

צודק לגבי הכימיה ביניהם ../images/Emo45.gif

אני לא חושבת שהיה יכול להיות משהו רומנטי ביניהם, אבל היתה ביניהם "הבנה" כזו.

randomguy

New member
מסכים איתך מאוד בקשר לקמרון

גם אני צפיתי שהיא זאת שתשפיע על האוס ולא להיפך (זה מה שווילסון אמר להאוס בפרק שהאוס האמין לחבר הקונגרס השחור שהוא לא הומו), אבל אני תמיד מצפה שמישהו מהחולים ישפיע על האוס להיות יותר נחמד וזה אף פעם לא קורה. היחידה שאני זוכר שהשפיעה עליו ממש היתה הילדה ב"נתיחה שלאחר המוות" שאמרה לו ללכת לטיול ואז הוא הלך וקנה אופנוע. הסיבה שקמרון התנהגה לא יפה לחולה היתה רפואית טהורה (ראי הסבר בהודעה למעלה GO CAMERON).

למעלה