קדחת בצנצנת
New member
2X09 - DECEPTION
איזה פרק טוב! המטופלת הייתה ממש מגניבה, כ"כ קיוויתי שיקרה ביניהם משהו, אבל היה לי ברור שאני משלה את עצמי. גם הקטע שלהם עם הטופס היה חמוד (ואפילו סקסי) אבל אז גילינו שהיא פסיכית והאוס הרי לא יכול לצאת עם פסיכית כי הוא כ"כ שפוי... למרות שנדמה לי בכל זאת שהיה לו קצת אכפת ממנה כמטופלת, אבל כנראה אני שוב משלה את עצמי. הסיום שלה היה לי עצוב מאוד. אני חושבת שהאוס דווקא מאוד נהנה מזה שפורמן בוס. לא נראה לי שהוא חש מאוים ונראה שהוא מאוד אוהב למתוח את הגבולות שלו. אותי זה שעשע, הניסיון שלו "לאבחן" את פורמן (הוא פשוט לא יכול להתאפק) - "You’re a wuss. Don’t worry, your secret’s safe with me"
היה מעניין לראות את התגובות של קמרון וצ'ייס למינוי של פורמן. צ'ייס הרכיכה נהיה "מאולף" מאוד מהר, ואילו קמרון, שכבר מתחילת העונה מגלה יותר אופי, מתחילה לעמוד על שלה. תמיד ציפיתי שקמרון תהיה זאת שתשפיע על האוס להיות אדם יותר טוב אבל בעונה הזאת מסתמן שזה דווקא להיפך. בפרק הזה היא התנהגה בצורה ממש האוסית - היא זו שהציעה לפרוץ לדירה, מתנהגת לא יפה למטופלת וגם גורמת לה לקחת כדורים שהיא לא צריכה (שזה בדיוק מה שהאוס עשה באכזריות כשהוא הזריק לה והשאיר אותה לקפוא בשלג
רק באופן יותר פאסיבי ובטיחותי). אין מה לומר, התקדמה הגברת. פורמן התמודד עם התפקיד החדש שלו בסדר גמור, לדעתי. ניסה להשתלט על האוס ולאבחן את החולה ואם אפשר גם להפוך להיות הבוס בהזדמנות, למה לא? אהבתי את ההתייחסות המאוד משועשעת של ווילסון למצב החדש, הוא כ"כ לא לקח את זה ברצינות ("It’s very ancient Rome, you’ll need a toga, of course, a sword…"). אה, והקטע שהאוס מתחיל עם האחות במעבדה היה מתוק. וגם השיר האידיוטי שהוא שר כשהוא היה מרוצה מעצמו מאיזושהי סיבה. ההרגשה שלי היא שלא להיות בוס יכול לעשות לו טוב. פרק מאוד מוצלח, אולי הכי טוב עד כה בעונה 9/10
ציטוט: האוס - I love the smell of pus in the morning. Smells like… victory.
איזה פרק טוב! המטופלת הייתה ממש מגניבה, כ"כ קיוויתי שיקרה ביניהם משהו, אבל היה לי ברור שאני משלה את עצמי. גם הקטע שלהם עם הטופס היה חמוד (ואפילו סקסי) אבל אז גילינו שהיא פסיכית והאוס הרי לא יכול לצאת עם פסיכית כי הוא כ"כ שפוי... למרות שנדמה לי בכל זאת שהיה לו קצת אכפת ממנה כמטופלת, אבל כנראה אני שוב משלה את עצמי. הסיום שלה היה לי עצוב מאוד. אני חושבת שהאוס דווקא מאוד נהנה מזה שפורמן בוס. לא נראה לי שהוא חש מאוים ונראה שהוא מאוד אוהב למתוח את הגבולות שלו. אותי זה שעשע, הניסיון שלו "לאבחן" את פורמן (הוא פשוט לא יכול להתאפק) - "You’re a wuss. Don’t worry, your secret’s safe with me"