פעם היה פירסום לאתר בפורום של עופר ניסים (דרך אגב אני מנהל שם קפצו לבקר.. לינק בסוף ההודעה) עכשיו עברנו פורום.. למה שם אין פרסום..??? ומישהו יכול להסביר לי איך הגעתם לפרסם בפורום מעריצים של עופר ניסים ??
אוקיי.. קודם כל לפני שמתחילים..הוא יוצר שעובד 27 שנה אם אני לא טועה.. דבר שני.. הוא תרםםםםםםםםם מלאאאאאאאאאא למוזיקה הישראלית !! גילה את תגלית ארופה: דנה אינטרנשיונל שהובילה אותנו מקום ראשון לאירוויזיון.. הוא גילה והביא אותה !! הפיק לאתניקס הרבהההה שירים !!! דבר שני תיהיה בטוח שלא סוגדים רק לו מאחורייו יש את ינון יהל.. ואת מאיה שהיא גם מלחינה וגם כותבת..!! הוא מביא לנו הרבההההההההההההה כבוד בכל העולם.. המיקסים שלו מפורסמים בכל העולם.. מושמעים בכללללללללל העולם.. ובכל העולם הוא נחשב ליוצר מבין הכי טובים שקיימים !! הוא חתום בלייבל הכי יוקרתי בארופה Star69 של פיטר ראופר !! והוא נחשב לאמן הדגל של הלייבל !! הוא הכניס את הקהילה ההומו-לסבית לתודעת הציבור ולקבלת הקהילה ההומו לסבית בציבור ע"י המוזיקה.. וסטרייטים ושאר הציבור שמזדהים עם המוזיקה שמזוהה עם הקהילה ההומו לסבית כמו שאתם מזדהים מאוד עם המוזיקה של הדג נחש ככה יש הרבה אנשים שמזדהים עם המוזיקה שלו.. נבחר לדיי ג'יי הכי טוב כבר שנתיים ברציפות ויש לו להיטים שקרעו את הרחבות בכל העולם.. !! הוא פרופרמר ענקי !!! דיי ג'יי תותחחחחחחח !! דמות ייצוגית..!! ובשביל כמה אנשים הוא מהווה מודל לחיקוי !!
מאיה כותבת? נו, באמת, נו.. עם כל האהבה שלי אליו ואל המוסיקה שלו ועם כל מה שאתה יודע שגורמות לי לפעמים המילים [או סתם, ההקשר של השיר] הכתיבה זה לא מה שעושה אותה. ומה מודל לחיקוי מה? חחחחח.. זו הגזמה.
ואת פרפקט לאב.. תדברי איתי יותר.. חחחחחחחחחחח !! ומאיה כותבת.. שמעי המילים באמת לפעמים בלי הרבה משמעות אבל זה לא מה שעושה את המוזיקה.. הווקאל עצמו זה מה שעושה "ווקאל האוס" חחחחחחחחחחחחחחח..
אני לא אוהב אותה ממששששששששש לא אוהב אותה.. לפי דעתי היא בקושי זמרת.. העיניין הוא שהיא ייצגה את ישראל בארופה ולקחה מקום ראשון בארויזיון.. לזה חייבים לפחות כבוד !!