הפרסום של האתר !!

Jimmiet

New member
../images/Emo6.gif

חברות שלי עכשיו היו בטוחות שהוא בת.
גרררר כוסית
*זה לא מעלה לי תמונה*

WuTang21

New member
ביננו..

הבחור לא ממש צעיר.. 40 ו.. אל תצפי לשיא היופי.. הלוואי עליי להראות כמותו בגיל שלו..!!

WuTang21

New member
ביננו..

אח שלו ספר והוא עשה לו החלקה סינית.. כולכן יכולות לעשות החלקה סינית..

ביננו

שנה אינטרנשיונל זמרת (זמר?!) של התחת ויש לה (לו?!) קול מסריח. כשעיברי אירח אותה בכפר המוזיקה כל הקהל ברח. אז ביננו, כולו עופר ניסים- לא להגזים

shiroo

New member
טוב זהו.....התאפקתי עד עכשיו

אבל לא עוד ! עופר ניסים תגידו שהוא כוסית תגידו שחשבתם שהוא בחורה תם יכולים להגיד מה שאתם רוצים.....אבל עופר ניסים הוא מלך אם תרצו ואם לא....למרות שאני אישית לא אוהבת כבר תמוזיקה שלו....הוא עושה מוזיקה לפנים......אין מצב שאתם במסיבה והוא מתקלט ואתם נשארים אדישים למוזיקה שלו.....או לאיך שהוא רוקד תוך כדי.... וסקאזי....מה קרה לכם !? אין על סקאזי.....אז אפילו שזה פורום של הדג ויותר זורם לכיוון הגרוב היפ הופ או ווטאבר.....הם אנשים מאוד מוכשרים.........וסבבה חלק מה"שירים" אין מילים אין משמעות....אבל המוזיקה...המוזיקה...טראנס......זה אחד הדברים היותר טובים שיש.... שחלק ממכם יגדל קצת באוד כמה שנים טובות....תדעו גם להעריך את זה... (סליחה על החפירה...אני קצת שיכורה....) שיהיה לכולם בוקר נפלא חסר הנגאובר....!

shiroo

New member
טוב זהו.....התאפקתי עד עכשיו

אבל לא עוד ! עופר ניסים תגידו שהוא כוסית תגידו שחשבתם שהוא בחורה תם יכולים להגיד מה שאתם רוצים.....אבל עופר ניסים הוא מלך אם תרצו ואם לא....למרות שאני אישית לא אוהבת כבר תמוזיקה שלו....הוא עושה מוזיקה לפנים......אין מצב שאתם במסיבה והוא מתקלט ואתם נשארים אדישים למוזיקה שלו.....או לאיך שהוא רוקד תוך כדי.... וסקאזי....מה קרה לכם !? אין על סקאזי.....אז אפילו שזה פורום של הדג ויותר זורם לכיוון הגרוב היפ הופ או ווטאבר.....הם אנשים מאוד מוכשרים.........וסבבה חלק מה"שירים" אין מילים אין משמעות....אבל המוזיקה...המוזיקה...טראנס......זה אחד הדברים היותר טובים שיש.... שחלק ממכם יגדל קצת באוד כמה שנים טובות....תדעו גם להעריך את זה... (סליחה על החפירה...אני קצת שיכורה....) שיהיה לכולם בוקר נפלא חסר הנגאובר....!

toltola

New member
למה סקאזי למה?

הטראנס שסקאזי עושים הוא לא כוס התה שלי מה שנקרא.. פול און ערסי, טראנס- מטאל, לא יודעת, אני מעדיפה טראנס קצת יותר מורכב, לכיוון הפרוגרסיב והפסיי.
אבל אני עדיין אוהבת שאנשים יודעים להעריך מוסיקה אלקטרונית! לא משנההההה זה פורום הדג נחש...

Jimmiet

New member
התאפקת למה../images/Emo35.gif

אני חושבת שהוא נראה כמו בת, ובחורה כוסית. ומותר לי לצחוק על זה למרות ש.. אני מאווווד אוהבת את המוסיקה שלו. [נכון אביחי?] ואיך שהוא רוקד.. גרררר
זה לא חייב להיות קשור.. וגם עם סקאזי אין לי בעיה. אני אפילו מחבבת מה שאני מכירה .. אני אוהבת טראנסים.. סה"כ אחת בשרשור אמרה שהיא לא אוהבת את עופרה, והשנייה סתם לא הכירה. אז למה להתפרץ סתם? :)

WuTang21

New member
תתחתני איתי ?!?

דרך אגב.. מסיבת השקה לדיוידי החדש של סקאזי Hit'N'Run World Tour ב-18 לנובמבר ביתן 1 בגני התערוכה תל אביב.. יהיה שווההההההההההההההההההההההההההה !!

למעלה