בינינו סתם רציתי להגיד בינינו
T toltola New member 28/10/05 #25 כן, אה? חופשי הוא יכול ללמד אותנו הבנות כמה וכמה דברים.... איזה אוחצ'ה...
S Shani276 New member 28/10/05 #26 בינינו את זה לא כולן. טוב סתם.די. ;[ (את יודעת לקחת דברים בהומור נכון שאת יודעת? )
J Jimmiet New member 29/10/05 #30 לא אני לא ! י'חתכת מתנשאת %^&#@#%*. רק אני?! כן בטח!! היית מתהההההההה לשיער כמו שלו!!!!!!! בטח את כל היום יושבת עם תמונות שלו ומתפללת לשיער שכזה! ובכלל! לכייייי!! סתאם נו, את יודעת לקחת דברים בהומור נכון? בינינו, אבל.
לא אני לא ! י'חתכת מתנשאת %^&#@#%*. רק אני?! כן בטח!! היית מתהההההההה לשיער כמו שלו!!!!!!! בטח את כל היום יושבת עם תמונות שלו ומתפללת לשיער שכזה! ובכלל! לכייייי!! סתאם נו, את יודעת לקחת דברים בהומור נכון? בינינו, אבל.
S Shani276 New member 29/10/05 #32 איי נואו דאט.אבל אולי היא לא ידעה, בגלל זה רשמתי את הכינוי שלך,שהדברים יהיו קצת יותר ברורים. נייס טו מיט יו טו( ? )
איי נואו דאט.אבל אולי היא לא ידעה, בגלל זה רשמתי את הכינוי שלך,שהדברים יהיו קצת יותר ברורים. נייס טו מיט יו טו( ? )
S Shani276 New member 29/10/05 #36 נתת לי תמונה רק של הראש אז אני אמורה להסיק מזה שלבחור יש ציצים?! הוא מודע לזה שהוא נראה כמו בחורה? :\
נתת לי תמונה רק של הראש אז אני אמורה להסיק מזה שלבחור יש ציצים?! הוא מודע לזה שהוא נראה כמו בחורה? :\
ד ד נ י א ל ע New member 29/10/05 #38 אם מודע, אני לא יודעת אבל אני משערת שמידי פעם הוא יראה השתקפות של ..איך שהוא נראה.