הפרסום של האתר !!

WuTang21

New member
הפרסום של האתר !!

פעם היה פירסום לאתר בפורום של עופר ניסים (דרך אגב אני מנהל שם קפצו לבקר.. לינק בסוף ההודעה) עכשיו עברנו פורום.. למה שם אין פרסום..??? ומישהו יכול להסביר לי איך הגעתם לפרסם בפורום מעריצים של עופר ניסים ??

Funky Giraffe

New member
אין אתר, אין שרת, אין משקיעים, אין

כסף מעצב האתר ומנהל האתר מבחינה טכנית קשורים לפורום הזה של ניסים

WuTang21

New member
אז קפצו לבקר בלי שום קשר..

עברנו למערכת VB בהרבה יותר טובה מהרבה מערכות פורום.. בהרבה יותר טובה מהמערכת של תפוז.. חחחחחחחחחחחחחחחחח !!

אוי ,עופר ניסים :\

אף פעם לא הצלחתי להבין למה כ"כ הרבה בני נוער סוגדים לו. נו טוב...

° w a v e °

New member
יו ביליב אין גאד

איי ביליב אין עופר!
זוכרת?

WuTang21

New member
הרבה בני נוער סוגדים לו ?!

אוקיי.. קודם כל לפני שמתחילים..הוא יוצר שעובד 27 שנה אם אני לא טועה.. דבר שני.. הוא תרםםםםםםםםם מלאאאאאאאאאא למוזיקה הישראלית !! גילה את תגלית ארופה: דנה אינטרנשיונל שהובילה אותנו מקום ראשון לאירוויזיון.. הוא גילה והביא אותה !! הפיק לאתניקס הרבהההה שירים !!! דבר שני תיהיה בטוח שלא סוגדים רק לו מאחורייו יש את ינון יהל.. ואת מאיה שהיא גם מלחינה וגם כותבת..!! הוא מביא לנו הרבההההההההההההה כבוד בכל העולם.. המיקסים שלו מפורסמים בכל העולם.. מושמעים בכללללללללל העולם.. ובכל העולם הוא נחשב ליוצר מבין הכי טובים שקיימים !! הוא חתום בלייבל הכי יוקרתי בארופה Star69 של פיטר ראופר !! והוא נחשב לאמן הדגל של הלייבל !! הוא הכניס את הקהילה ההומו-לסבית לתודעת הציבור ולקבלת הקהילה ההומו לסבית בציבור ע"י המוזיקה.. וסטרייטים ושאר הציבור שמזדהים עם המוזיקה שמזוהה עם הקהילה ההומו לסבית כמו שאתם מזדהים מאוד עם המוזיקה של הדג נחש ככה יש הרבה אנשים שמזדהים עם המוזיקה שלו.. נבחר לדיי ג'יי הכי טוב כבר שנתיים ברציפות ויש לו להיטים שקרעו את הרחבות בכל העולם.. !! הוא פרופרמר ענקי !!! דיי ג'יי תותחחחחחחח !! דמות ייצוגית..!! ובשביל כמה אנשים הוא מהווה מודל לחיקוי !!

Jimmiet

New member
משו אחד...

מאיה כותבת? נו, באמת, נו.. עם כל האהבה שלי אליו ואל המוסיקה שלו ועם כל מה שאתה יודע שגורמות לי לפעמים המילים [או סתם, ההקשר של השיר] הכתיבה זה לא מה שעושה אותה. ומה מודל לחיקוי מה? חחחחח.. זו הגזמה.

WuTang21

New member
עזבי את לא שמעת את הדברים החדשים

ואת פרפקט לאב.. תדברי איתי יותר.. חחחחחחחחחחח !! ומאיה כותבת.. שמעי המילים באמת לפעמים בלי הרבה משמעות אבל זה לא מה שעושה את המוזיקה.. הווקאל עצמו זה מה שעושה "ווקאל האוס" חחחחחחחחחחחחחחח..

Jimmiet

New member
נו זה מה שאמרתי טיפשון.

חוצמזה זה לא עובד שאני אדבר איתך... כי אתה אף פעם לא עונה.. צריך שאתה תדבר איתי
וגם חזרתי אתמול מפולין אז זה היה קצת קשה. תעדכן אותי

אני בת .

שמעתי כמה קטעים שלו והם באמת מרקידים אבל מכאן ועד לסגידה לבן אדם הזה,הדרך עוד ארוכה. אע ומודל חיקוי?קצת הגזמת חביבי

WuTang21

New member
לא אמרתי שהוא מודל לחיקוי בשבילי..

ולא אמרתי שאני סוגד לו !! אני רק מעריך אותו בתור מוזיקאי ואמן גדול שתרם הרבה לקהילה לתפיסה הישראלית לכבוד של ארץ ישראל ולמוזיקה הישראלית והארופאית !!

WuTang21

New member
עופר ניסים הוא..

דיי ג'יי ויוצר ישראלי.. סגנון: ניו יורק ווקאל האוס.. הוא במקור מפיק מוזיקלי והפיק בעבר שירים לאתניקס וגילה את דנה אינטרנשיונל..

WuTang21

New member
ביננו..

אני לא אוהב אותה ממששששששששש לא אוהב אותה.. לפי דעתי היא בקושי זמרת.. העיניין הוא שהיא ייצגה את ישראל בארופה ולקחה מקום ראשון בארויזיון.. לזה חייבים לפחות כבוד !!

shiepki

New member
בינינו

האירוויזיון זה המוזיקה הכי זולה ונמוכה שיש

למעלה