הפקות ותחרויות ב-
אנשים

../images/Emo141.gifנכון כי אתם לא מבינותתתת

אני אומרת לכם שהיא פתחה שרשור אוףףףף ואמרה שהיא עושה טטנוס מה בעיה לדבר על זה??? לא לא ולאאא מה יש לכם?=\\\\\

../images/Emo141.gifיופי מה הקשר???

תראו ממה עשיתם סיפרו תראוווו אני יחזור על זה שוב ושוב היא פתחה שרשור אוףף והיא אמרהה שםםם שהיא עשתה חיסוןן אז דברנו על זה מה בעיה.????. למה עם מישהי אחרת היתי פותחת אוף והיתה אומרת שהיא עשתה חיסון טטנוססס לא היתם אומרות לה על זה כלום נכון??אני בטוחה במליון אחוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה יאלהההההההההההה עזבווו תאמיני לי שעם זה היה שרשור אחר לא היהנו מדברותעל זה ועם זה היה נכון היתי מצדיקה אותכםם=\

../images/Emo141.gifלא אני לא!

תפסיקי לחשוב שרק אני הורסתת כן?? אני בטוחה שעם זה היה ילדה אחרת אורקאל או מישהיי לאדעתת לא היתים עושות את זההה!!!!!!!!!!!!!!! היא פתחה שרשורר אוףףף דברנו על החיסון שלה מה בעיו יאווליי?? יאלה אןי לי כוח ליתתוכח עזבווווווווווווו==\\

../images/Emo109.gif ספיר עזבי אותן

אל תייחסי אליהן שימשיכו לדבר עד מחר למה מי הן בכלל ?? כולה 2 בנות מהפורום בדיוק כמונו אפילו לא מגיעות לרבע שלנו תכניסי לך את זה טוב טוב לראש וכל הודעה שהן רושמות לך אל תעני שיתפוצצו שיאכלו את הלב שיבינו שלא כל העולם סובב סביבן !!!!!!! ומיכל דילב לא להגיב לי כי אני מקווה שאין לכן בעיות קליטה כי שגיאות יש לכן

../images/Emo175.gifחחחחחחחח יאוווו מצחיקקקקקקה . D:D:D:D:

אני יגיב לך כמה שאני רוצה , מבינה ?! לאימאימאימ'שלך יש שגיאוווות !!!1 ט'''''''''ח , אני יכולה ללמד את סבתא שלך איך לכתוב בלי שגיאות , טיפשה . |: למה ראית בכלל ת'שגיאות של ספיר ? , שאני יבין !!! היית מתה שיהיו לי שגיאות . D; אמרתי לך שאת מצחיקה ? D= אם היית באה לפה לפני כמה חודשים , היית רואה שאני מתקנת חצי פורום , תשאלי את הישנות , שהם פה הרבה לפנייך ! [: " אפילו לא מגיעות לרבע שלנו " עאלק לא מגיעות לרבע ממכן ,
היית רוצה להגיע למאית ממני ומדילב , חוצפנית . =\\ " וכל הודעה שהן רושמות לך אל תעני " למה לא לענות לנו ? , כי את רואה שאנחנו צודקות ? , כי את לא יכולה להסביר את עצמך וכותבת דברים בלתי מובנים ?! " שיבינו שלא כל העולם סובב סביבן !!!!!!! " מה הקשר ? , תגידי , אמרתי לך שאת טיפשה ? . :]

../images/Emo109.gif עד אמא שלי מיכל !!!!!!!!

מה אמא שלי עשתה לך ??? \ בואי אני אראה לך את השגאיות שלך ... " אני יתכוונתיי ---> שרוצים לרשום התכוונתי בזמן עבר רושמים עם האות ה כי שרשומים עם האות י' זה בעתיד שלא להגיב לשרשוריםם שלהםםםםםם שסתם הם פותחים ואז רושמים מי פע??או סתם תגובותתתת אבל פע היא עשתה שרשור אוף אז להמ לא?? " " אני לא יגבתי סתםםםםם "

../images/Emo175.gifחחח יאו אימא איזו טיפששששששששה !!!!! D=

כאילו מה את לא רואה ציטוט ? , את לא רואה שציטטתי את ספיר ?! עכשיו גם הוצאת את עצמך טיפשה , וגם הראת שספיר כותבת עם שגיאות ! D= [ למרות שכבר אני יודעת ממזמן שהיא כותבת עם שגיאות . ] חחחחחחחחחחחחחח די איזו קשת הבנננננננננה את נשבעת לךךך .

../images/Emo175.gifהסימן הזה - " לא נקרא לצטט מישהו ?!

ועוד הדגשתי את זה ! חוצמזה אני לא מדברת בלי פסיקים וזה ... =\ חוצמזה שירשרתי את זה לתגובה שספיר כתבה את אותם משפטים , סימן שאת לא קוראת את כל ההודעות . |:

../images/Emo109.gif../images/Emo206.gif בנות כנסו

דיי אני ודילב דיברנו באייסי הגענו להסכם (הסכם שלום) אז דילב מיכל סליחה
ספיר אני אוהבת אותך
כל אחת צריכה להתנצל בפני השניה אפחת כאן לא הייתה בסדר ואני מודה בזה שלא הייתי בסדר

../images/Emo109.gif נהייתי מרוקאית

איך שהם עושים קולולולוללולולולולו חח אני לא מרוקאית למי שחשב אני תמניה כאילו סבא שלי ז"ל היה תמני אני כמו אדם שרון אושרי ערן

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif קולולולולולולולולו D:

איזהה ריבב יאא אלוהיםם כבר כואבות לי העיניים ממכן D:

../images/Emo175.gifדילבושלי ? , ../images/Emo23.gif

נכון בקשר למה שרשמתי בשירשור של אופק ? , אז ראיתי את התגובה שלך ולא רציתי להגיב שם . [[; אוהבת אותך . 3>

../images/Emo141.gifמיכל כנסייי!

פה אתת באמת יגזמתת כי אנחנו רק יתווכחנו כזהההה שלא היתי צכה להגיב וא שכן התיי צכה לר רבתי איתך כמו שרבתתת עם שירלייי! אז למה את אומרתתתת עלי שיש לי שגיאות כתיבבבבבבב ושאתםםםם יותר טובות ממננו אה???למהההה מה יש לך?????. כול אחת פהה שווה אותו דדבר!!!!!!!!! אף אחת לאא יות רטובה מהשניה כן????? אני לא רבתי אתיךך אז מה את פתאום מתחילה לרדת עלי???? ושגיאות יש פה לכולם אני פשוט כותבתת מהרררר אז זה יוצא ליי ואני לא מתקנת בגלל שאני לא רוצה סתם עוד תגובותת אז אני משאירה ככה כי זה בסך הכול פורום זה לא איזהההה שיעור כן..?..ואני שמה לב לכול הטעויות שלייייייי!!!!!!!!! אזזז תפסיקי אני לא רבתיי איתךךךךךך אז אל תרדיי עלייייייייייייי כי אני יעשה מה שבאלי פה אז מה עם שי לי שגיאות לכול אחד יש!

למעלה