הפקות ותחרויות ב-
אנשים

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif כי הםם רבו , אזז על השירשור

הפךך להיות ריב מטומטם \:

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif אחחח גם אני עשיתיי חיסון |:

שנהה שעברה ונתפסה לי היד שבוע \:

../images/Emo175.gifספיר ? ,

עד לפני כמה ימים היית רושמת בשירשור של תפוז לא להגיב סתם , נכון ?! אני הייתי אומרת שצריך להגיב רק אם יש מש'ו לנצל"ש ! ועכשיו מה את עושה ? , אינלך מש'ו לנצל"ש , את באה והורסת יחד עם שירלי את השירשור ורושמת סתם הודעה עכשיו אי אפשר לנצל"ש בו - כי אף אחד לא יראה . |: וזה גם מכער את הפורום . =\\ ולא , אני לא רוצה לריב !

../images/Emo210.gif יש הבדל בין "להגיב" לבין "לדבר סתם!"

על מה שאתן דיברתן אפשר לעשות גם באייסיקיו ואז בנות היו מנצלשות דברים קצת יותר חשובים לשרשור הזה! אבל עכשיו אי אפשר כי הצפתן אותו והוא יתגלגל לשירשור מקופל ואף אחד לא תראה אם מישהי רושמת משהו!

../images/Emo141.gifלא נכוןן!

מה היא עשתה חיסון מה בעיה לדבר על זה???בסדרר עכשיוו כול מה שתדברו באוףף אני גם יגיד לכם שזה לאיסייייי ! אני לא מבינה מה בעיהההההההה טוב אין יל כוח ליתווכחחח יאלהההה

../images/Emo109.gif מיכל למה התכוונת בדיוק ??

לזה שפתחתי שירשור "אוף" ? אם כן את לא שרשרת לפני כמה ימים שירשור "אוף" לתפוז ואמרת במקום לפתוח הודעה חדשה נשרשר לפה ??

../images/Emo141.gifמה הקשרר אבל לל

אפשר לדבר פה על מה שרוציםםם! והיא אמרה יל שהיא עשתה חיסון אז דברנו על זהההההה מורת לדבר כאלה דבריםםםםם מה זה שרשור אוף מדבריםםםם על מה שרוצים!

../images/Emo175.gifלא התכוונתי לזה !

התכוונתי שמרוב שדיברתן |בדגש|סתם , כבר אי אפשר לנצל"ש בשירשור , כי אפ'חד לא יראה את זה . ||: יכלתם לדבר באיסי כמו שילב אמרה , במקום להרוס ת'שירשור .

../images/Emo109.gif אע

בסדר אני יודעת שהיו שם מילים שלא היינו חייבות להגיד אבל יש שם מילים שכן

../images/Emo175.gifיכלתן לדבר באי סי !!!

מה הקשר מילים לא מילים ? , העיקר שהרסתן ת'שירשור . |:

../images/Emo175.gifמה איכפת לי ? ,

זה לא אומר שאם היא לא מחוברת אז צריך להרוס שירשור . \= היית יכולה גם להגיד לה שתתחבר לאיסי ושם תדברו . =|

../images/Emo210.gifבאמת דיי בנות לא צריך לריב!

דיי סוף פסוק! נסיים עם העיניין הזה ! ו..אגב בנות!?< בשבועות אני לא בבית! טוב אני יעבור שרשור כי לא יראו ת'הודעה שלי פה :|

../images/Emo175.gifמעניין למה לא יראו ת'הודעה שלך ...

אולי כי בנות פה השתלטו על השירשור והתחילו לדבר ... ?! חשו באיסי . |: אוראליייייייק ? , תהנננננני יפשלי .
[:

../images/Emo141.gifיאלה מיכללל מותר לדבר באוך על המ שרוצי

שרוצים! עם זה ככהחכו עכשיווו כול המ שתדברו באוף אאני יגיד לכם שהז לאיסיי אוף מעצבן=\\\\\\\\\\\\\\\\ מה מה את רוצה שנדבר באוף על מה??היא פתחה אוףף ואמרה שעשתה חיסון מה בעיות בזהההה??אמאמאלהה את זה אני משמ לא מבינה יאוו=\\\

../images/Emo210.gifתודה אהובתי,ולינוי? אני כבר יגיד לך באיי

*באייסי ולכל הבנות כי אי אפשר לכתוב בפורום הודעה כי הפורום גם ככה מוצף .. אוהבת אותך =] ספוני?! אין עלייך חיימשלי!! לאב יו =] מיכלי?! אני חחחוולללה עליייךךך! שירלי?! את כ"כ מיוחדת [: 33> אותך דילב?! פויי אינלי מה לכתוב עלייך מרוב שיש כל כך הרבה! אז פשוט תדעי שאני אוהבת אותך בלי סוף 33>

למעלה