הפקות ותחרויות ב-
אנשים

../images/Emo210.gifזה לא ריב זה הבהרה חד פעמית D:

מקווה שתלמדי מזה משו . [מכוון לשירלי]

../images/Emo175.gifחע , מצחיקה . |:

עאלק מילים נרדפות , xD מצחיקה זאת אה ?! . ריב זה כשאת לא מדברת עם מישהו , ויכוח זה שלכל אחד יש דעה משלו וכל אחד חושב מש'ו אחר ומתווכחים על זה , לא יודעת איך להסביר לך את זה ,, למשל יש ויכוח על מי יותר מוכשר - הראל סקעת [
] לעומת הראל מויאל וכל אחד אומר את הדעה שלו . בריב זה לא יהיה ככה את לא תריבי על מי יותר מוכשר , לא ? :):) במקרה הזה מישהו פה רוצה להפוך ת'וויכוח לריב ! ||: מעניין מי זה ...

../images/Emo141.gifיא מה יש להרוס פה???

למה זה שרשור שמישהי פתחה???זה שרשור של תפוז והיא הפכה את זה לאוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo175.gifנכון ובשירשור אופ צריך לנצל"ש כל מיני

דברים שרוצים להגיד ושהם לא קשורים לפורום ! , לא צריך לחוש באי סי !!! |:

../images/Emo141.gifלא נכון אבללל

עם אין מה לנצלשש פותחים שרשור אוףף ומדברים על מה שלא!!!!!קשור לבנים!!!!!!!! אז זה מה שדיברנוו!:|

../images/Emo141.gifמיכל מיכל כנסי!!!!!!!!

מה את לא רואה ששיירליי עשתההה היא נצלה תשרשור הזה וכתבה שרשורר אוך ליום שלישי מה את לא רואה אה??? היא עשתהה בו שרשור אוף ליום שלישי אז מותר לדבר באוף מה שרוצייםםםם גם ככה אנחנו צכות את זהההההההה את שרשור אוף הזה אז במקום לפתוח היא עשתהה את זה בהודעה של תפפוז והיא צודקת במקום לפתוחחח!אז דברנו שםםםםםם מה קרה???? למה לא???זה שרשור אוףףף אני יתכוונתיי שלא להגיב לשרשוריםם שלהםםםםםם שסתם הם פותחים ואז רושמים מי פע??או סתם תגובותתתת אבל פע היא עשתה שרשור אוף אז להמ לא?? וחוצמיזההה אתםםם על כול שרשור של תפוז אתם כותבות בוו אז מזה משנה פה היא עשתה שרשור אוףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יגבתי סתםםםםם

../images/Emo210.gifמה הקשר ספיייר ?!

מיכל לא התלוננה כי שילי פתחה שרשור אופ! היא התכוונה שבשרשור אופ \ תפוז אנשים לא מדברים כמו בשיחות של אייסיקיו כי בשביל זה יש אייסיקיו. לשרשור כזה מנצלישים או לא כותבים כלום !!!

../images/Emo141.gifאבל תקשיבייי!

היא כנראה רצתה לפתוח הודעה לשרשור אוףףף עכשיו היא ראתה שתפוז פתחה אז למה לא לשרש עליו???זה חוסךך הודעה בפורום וזה יותר טוב!!!!!!!!!!!! לא היה לה מה לנצלשש היא רצתה לפתוח שרשור אוף אז היא עשתה את זה בתפוז ואני מצדיקה אותהההההה שהיא שרשרה את זה לשם!!!!!!!! ואז דברנו על החיסוןן שלהההה מה הרע בזהה להמ על מה מדברים באוף???גם על הבויז????מדברים מה שבא!

../images/Emo175.gifאווווווח ספפיר ? ,

את חוזרת על כל דבררר מליון פעעעעעם !!! הבנו שזה שירשור אופפפ !!!! אבל תביני [ !!!1 ] , זה לא אומר שאם זה שירשור אופ את צריכה לחוש באי סי ולדבר איתה כמה שאת רוצה ! " אני יתכוונתיי שלא להגיב לשרשוריםם שלהםםםםםם שסתם הם פותחים ואז רושמים מי פע??או סתם תגובותתתת אבל פע היא עשתה שרשור אוף אז להמ לא?? " מה זה קששששור ? , את לא צריכה להרוססס ת'שירשור ! " וחוצמיזההה אתםםם על כול שרשור של תפוז אתם כותבות בוו אז מזה משנה פה היא עשתה שרשור אוףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " אם אנחנו מגיבות בשירשור של תפוז אז זה לעניין , אנחנו רוצות להגיד מש'ו , אנחנו לא אומרות " מי פה ? " !!!!!!!!!1 " אני לא יגבתי סתםםםםם " את כן .

../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם מיכל.

וספיר?! תפסיקי !!! קחי פעם אחת לתשומת ליבך מה שאומרים לך :\ ותפסיקי להתווכח ולנסות לצאת צודקת. כי את לא !

../images/Emo175.gifבדיוק !!!

וספיר ? , שמתי לב למש'ו הרבה זמן !!! את כל הזמן חוזרת על דברים מליון פעם וזה מעצבן .

למעלה