הפקות ותחרויות ב-
אנשים

../images/Emo210.gifבואנה הילדה הזאת תקבל כאפפפה

י'זונה מסריחה דברי יפה י'מכוערררץ\ת באה לפורום תופסת תחת חח מי את חושבת שאת !? זבבל שנאכל ת'לב?! חחח תכף תיראי איך את תאכלי ת'לב והרבה מותק את לא יודעת עם מי את מתעסקת וחבבבל עוד מילה לא במקום עלי או על מיכל וחבל לך על הזמן

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifיו לינוי את הורגת אותי ../images/Emo6.gif

את בין כל הבלאגן תתקעי ת'תגובות שלך,חחחחחחחחחחחח אני מתה עלייך !!!!!! [:

י'זנזון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואני חשבתי שאתה לא מדברת איתי

בגלל שקראתי לך אידיוט.D: הנה אני ייעצב לך .:) איזה תמונה את רוצה ? P;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifספיר ... \ :

רציני עכשיו ספיר , בלי לריב, וגם אל תגיבי לי על זה : אל תתערבי בעניינים שלא שלך . לפעמים עדיף לשתוק . |: זהו , ואל תגיבי .

../images/Emo141.gifאני יגיב על מה שקשור עלי!

ט'חחחחחח הפעם ידזמתת למה אני דברתי עם שירלייי והם באוווו אז איפה את רואהההההה שאניייייי דברתיי לאקשור אה???? הכול פה קשור עליי אז שקטטטטט ואני גם לא רוצה לריב את רואה הנה את יתחלת שוב לא התייייתת צכ הלכתוב את זההה"כול הרביים סביבה"מענין מי מתחיל אותםם=\ אני לא רוצה לריב עם את לא רוצה אל תגיבי!!!!!!!!

../images/Emo141.gifיופיייייייייי

משמש מצחיקההההה לבכות או לצחוק??=\\ איאיאי תראי איך את מתחילה אני יכתוב איך שבאלי סך הכול פורום!

../images/Emo20.gifמישרררת : ]

מיכל ? את לא מבינה ? כל דבר שתעשי [?!] לא יעזור ספייר ילדה חסרת קליטה שירה? חחחחחחחחח !! יגבתיי לך D: ,~!! נאממ ושירלי? חחחחחח אז הבנו שיש לך משפחה של עבריינים . סבבבה חח נתת לנו לפחד :) . רק מפחדים ממך עכשיו זה לא עזר לך שאת מוסיפה לעצמך עוד חברות פשוט כולם יפחדוו להיות בסביבה ובדיבור שלך , ואני לא כמו כולם :) , אני לא התעסק איתך . חחח אבל אלי לא יאיימו : ] . תיקראי לי חכמה גדולה או מה שלא תירצי :] אני לא מפפפחדת מאפחחחד :) , ספייר? תילמדיי ליכתוב , תילמדיי מהטעויות שלך ותילמדיי לדעת שאת תמייד תמייד תמייד תיצאי לא צודקת אה כןן ולמרות שאת חופרת ומנסה לצאת צודקת : ] דילבי ? חני?מיכלי? בייגל?שירה? אני מאווווהבת בכככן

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif הייי גם אני שם ../images/Emo3.gif

תחיכיי שלי 3> יוווו ארר מיי לב :p

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif ואני כךך יוצור 3>

חח שמת לב שהחתימה שלנו דומה ?D:

למעלה