הפעם הראשונה שלי.

yaniv1216

New member
לגבי השד

ג'ון קונסטנטין יכול להוציא לך אותו... סתם.. עלי והצליחי

mוריק

New member
איזה מתוקה:)

זה עובר,זה עובר. בסוף את תרגישי הכי טוב בעולם.:) (למרות כל המציקים..)

BatHell

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תמיד יש פעם ראשונה. ושניה. ושלישית. רק טוב

מזל טוב!

אין כמו הפעם הראשונה, גם אם הם לא יתרגלו אף פעם. אני הייתי בפעם ראשונה אחרת. מול אנשים שלא רק שלא התרגלו, גם הפכו את אותו היום לאחד הטראומטתיים בחיי. הם לא בדיוק כיבדו את הבחירה שלי
. עדיין, היה שווה. אפילו הייתי חוזרת על אותה חוויה באותה צורה, כי היא עזרה לי להבהיר לעצמי את הבחירה שלי, ובמידה רבה היתה לה השפעה מעצבת על המשך חיי.

L i k o

New member
מזל"ט - ואל תשכחי לדווח לנו גם על

הפעם הראשונה בלי מכנסיים. ואם קלוז-אפים אם אפשר.

uri80

New member
עזבי לרגע את האחרים, מה לגבייך?

האם את מרגישה שעשית משהו שהוא נכון מבחינתך? מאחר ואלו הם חייך, לא חייהם, את זו שצריכה להחליט מה חשוב לך יותר ופחות. דעתם של אחרים משנית בדברים הללו. כן, זה קשה בהתחלה. את פתאום יוצאת דופן, מוקד לסקרנות, לביקורת. אז מה? את אדם עצמאי שבחר בדרך קצת שונה. זכותך. זה קל הרבה יותר אח"כ, האמיני לי. אותי דווקא מבדרת מאד "הרווקה הזקנה והממורמרת" שהעירה את ההערה החכמה -לא הייתי מתרגש מדי. ממתי מתחשבים בדעתו של סנדלר שהולך יחף? נסי לדמיין אותה בגיל 76 עם 13 חתולים ותותבות מהודרות. יד ראשונה והעיקר - "לא משומשת". נשמע מפתה מאד, הא? בהצלחה בהמשך.

justchip

New member
ולמה תמיד חושבים שמי שרווקה (זקנה?)

היא בהכרח ממורמרת, מה זה המטרה של כולנו בחיים למצוא את הגבר הנכון ולהתחתן איתו? ואם לא הצלחנו למלא מטרה "נעלה " זו נידנו לחיות חיי מירמור תמידיים?

Mr Majar

New member
לא- אבל

מה לעשות, כולם צריכים מישהו, גם גברים וגם נשים. (וחתולים זה תחליף רעוע מאוד)

justchip

New member
לא יודעת אם באמת כולם צריכים מישהו

וברור שלא כולם צריכים מישהו קבוע לחיות איתו את החיים ושלא כולם רוצים וצריכים להוליד ילדים, למרות המאמצים שהחברה (ובפרט זו הישראלית) משקיעה בלשכנע אותו שזה מה שצריך ומה שאנחנו רוצים ויהי מה

uri80

New member
ברור שלא כולם

אבל לגבי לפחות, אני יודע שלחיות עם מישהי כיף הרבה יותר מלבד ושבנקודה כלשהי בעתיד גם יהיו כמה וכמה ילדים. מודה שקשה לי להבין אנשים שבוחרים לוותר על כך, אבל זה בהחלט מקובל. שכל אחד יעשה את הבחירות שמתאימות לו.

אבזץ

New member
נכון... לא כולם רוצים מישהי

אבל, רוב תושבי כדוה"א כן רוצים מישהו או משהו. ולכן, אורח החיים המערבי (האמריקאי) של התמכרות לקריירה בכל מחיר... הוא נגע וחולי רע. עצוב לקרוא שנתמכרת לשיטה, זו שבסופו של דבר תזיק לך ולכל חסידיה הוורקוהוליסטים והקרייריסטים. אין לי טענות אלייך, אנו חיים בדמוקרטיה - זכותך לחשוב שחקר קרפדות חשוב יותר מכל דבר אחר.... זכותך גם למסור את נפשך ולתרום את כל חייך למדע, למסחר, לתעשייה, לאלוהי הזהב/הכסף. רק אל תצפי ממני להעריך אותך על כך. להפך - אני בז לקדושים מעונים, הרי ברחתי מחברה כזו שמתיימרת להציל את העולם... אישית, מאמין ואף משתדל לקיים - להלך בדרך האמצע. טועם מהכל, לא מפספס כלום... אולי זה בא על חשבון מצויינות בתחום מסויים, אולי... אך בינתיים די מרוצה מהדרך. נ.ב. זה מתקשר להודעה הנוספת שהכנסת לגבי החוקרות המאושרות... נ.ב.ב. הזוגיות כמשל. אפשר להציב במקומה כל הנאה אחרת. לדוגמא, יוגה, ציד עכברים, כל מה שעושה לך טוב...

uri80

New member
אני דווקא מוכן להעריך אנשים

שמוכנים להקדיש את חייהם למטרה מסוימת. מדע נראה לי כמו מטרה אצילית בהחלט (לא שאני הייתי מוכן לנהוג כך אבל זו כבר בחירה אישית של כל אחד). ניוטון מת בתול. מצד שני, הבן אדם קידם את האנושות בצעדי ענק. לא חושב שהייתי מסוגל לזלזל בבן אדם כזה. יכול לחשוב על עוד כמה וכמה גאונים יוצאי דופן שנפטרו עריריים. (צריך לבדוק אם זכרוני איננו מטעני, אבל חושב שגם ללאונרדו ומיכלאנג'לו לא היה ממש תא משפחתי רגיל)

justchip

New member
אם הזוגיות כמשל ואפשר להציב במקומה

כל הנאה אחרת, למה אי אפשר להציב במקומה הנאה ממחקר? מגילוי תשובה לשאלה שהציקה לך? הצלחה? או כל דבר שעושה לך טוב. לא מדברים פה על קדושים מעונים מדברים על אנשים שעושים את מה שהם רוצים בגלל שהם רוצים, לאנשים, כמו שכבר אמרתי, יש סדרי עדיפויות שונים ויש דברים שונים בחיים שיעשו אותם מאושרים. זה שהם לא אותם דברים שיעשו אותך או מישהו אחר למאושר לא שולל מהלגטמציה שלהם. גם לא מדובר רק על ויתור על חיי משפחה בשביל קריירה אלה מכל סיבה שהיא שאדם מחליט שזה לא מתאים לו, לא רוצה בכך או גם אלו שלא מצאו את האדם שאתו ירצו לחיות את כל חייו וחיים חיים מלאים ומאושרים ללא עזרה חיצונית.העניין שניסיתי להעלות הוא שלא כל אחד חש את אותו חובה קדושה להתחתן ולהוליד צאצאים יש כאלו שזה משני עבורם יש כאלו שזה ברשימת רצונותיהם אך לא בראשה ויש כאלו שיעשו אחד מן השתיים על פי רצונם אף אחד מהאופציות האלו לא מעידה על אומללות או מרמור. אגב דברתי באופן כללי על אנשים בכלליותם לא ספציפית עלי וסדרי העדיפויות שלי כך שהגלישה לפסים אישיים בהחלט מיותרת.

אבזץ

New member
ידעתי שתתפסי לזה..

ותוך כדי השליחה כבר רציתי לבצע "תיקון". ושוב, אפשר בהחלט להציב כל דבר (דמוקרטיה), אך באותה מידה אפשר לזלזל בבחירה שלך (באופן בלתי אישי). הניסיון שלך והגאווה המערבית הסמויה והגלויה בין השיטין היא שהכעיסה אותי... לדוגמא, מביט במשפחתי הפרימיטיבית והיא אינה מאושרת פחות ממני. להפך - הבית מלא שמחה וששון. כנ"ל מקומות בעולמינו שנבעך לא התפתחו עדיין. תתפלאי... הם דווקא מאוד מרוצים מחייהם שם. ואין צורך לשלוח אליהם אדם לבן, "להציל" אותם... ויורי, כן - מאוד מאריך את ניוטון (כלומר, שונא אותו. אילו היה חושב פחות, חיי הסטודנטיאלים היו פשוטים יותר...) אין ספק שהוא תרם רבות (ומי אני בכלל שאדבר על ענק שכזה), אך מסופקני אם הוא בחר להיות בתול. כלומר, אומר זאת כך: איני גאה בניוטון על מותו בבתוליו אלא על תרומתו העצומה לאנושות כולה. ענקיים כמותו (כמותו... קשה בכלל להשוות אליו מישהו), לא בוחרים להיות כאלה. הם נולדים מיוחדים ומתים מיוחדים. וצ'יפ, קשה להתייחס לשבבים באופן אישי אנושי. איני מכיר אותך, כך שאין טעם לקחת את דברי אישית מדי... ובאופן כללי אני נגד סייבר-סקס - אוקי!!!
לילה טוב

justchip

New member
לחלוטין לא נכון

לדעתי להקים משפחה ולהקדיש את כל זמנך לילדים זה דבר נפלא ובאמת ראוי להערכה אם זה מה שאתה רוצה לעשות בחיים ולא פעלת בלית ברירה כי זה המצופה ממך, בדיוק כמו הזכות להחליט שלא לזה אתה רוצה להקדיש את חייך. לכן אל דאגה מסיונרים קטנים לא ישלחו ע"י וינסו לשכנע אנשים לחיות באיזשהו אידאל שאני החלטתי שטוב לכולם כי לדעתי אין כזה. ועכשיו אפסיק להשתמט מלימודים ע"י פוסטים מרובים (ממחקר אישי מס' ההודעות שלי בפורום קשור באופן ישיר למבחן קרב ובעקבותיו נסיונות השתמטות)

אבזץ

New member
ספרי לי ע"ז..על ההשתמטות לפני מבחן

לא דיברתי על הקמת משפחה הרגע... (לא הסמסטר הזה). וגם אם מתחתנים ל"ע לא חייבים להביא ילדים... זה נחמד שאת מנסה לרדת מהעץ
אבל דיברת בהודעות הקודמות בטון אחר לגמרי. דיברת על בחור אומלל שיפגע במחקר המהולל... כאילו שסקס סותם את דרכי החשיבה... דיברת על חוקרות מאושרות (ובטח גם יש להן שפם...) שלא זקוקות לבחור אומלל. מהסגנון הזה נחרדתי - שלא תמותי לנו נעבך על קידוש השם... חתונה ילדים מוסד הנישואין.... כל אלו בהחלט מוטב שיחכו מעט. יום טוב.

למעלה