אבל כולם יודעים שיש גבול להומור בפריים טיים בערוץ שתיים, כשכולם צופים בערוץ כדי להתבדר. וזה לא שאני בעד ה"תמימות" של ערוץ 2. הם מציבים למי שעובד בערוץ שלהם גבולות מאוד ברורים, והם די סותמים פיות- אפילו יותר מדי. למרות שאני מאמינה שלא הייתה לכותבי המערכון שום כוונה לפגוע ושבאמת הייתה פה סאטירה מתוחכמת, בשורה התחתונה אנשים נפגעו בזה. אני בטוחה שניצול שואה לא יחשוב באותו הרגע כמה מבריק המערכון הזה, אלא על דברים הרבה פחות נעימים...
אוח, הישראלים האלה, גאד דאמט. יש לכם כל היום תלונות, הא? בעונה הראשונה, הביקורות הרעות היו: "ההומור נמוך" "לא מספיק סאטירי" וכו'. אז העונה, הם עשו שני קטעי סאטירה, להראות- "כן, אנחנו גם יודעים לעשות סאטירה. עכשיו אתם מרוצים?" ועכשיו יש לכל העולם ואשתו טענות. תחליטו כבר, ראבק.
אי-אפשר שלא לפגוע באף אחד בתוכנית הומור וסאטירה בפרט, וגם אי- אפשר לרצות את כולם. אני רק מביעה את דעתי- ולטעמי עדיפה תוכנית עם סתם בדיחות קלילות, כמה חיקויים ורק קצת סאטירה, עם גבולות. זה עניין של טעם... אני עדיין חושבת שהם עברו את הגבול בקטע עם מחנות ההשמדה, כי גם אם בן אדם נפגע אז הוא יכול להחליט שהוא לא רואה יותר את התוכנית- אבל יש אנשים שזה כבר לא יעזור להם כי זה ישאיר שריטה יותר עמוקה. אבל כל אחד ודעתו :\