הפעם באמת הגזמתם

אז תסבירו לי...

אני לא ראיתי ארץ נהדרת אתמול, בסופו של דבר. הבנתי רק מההודעה של אתי מה היה, ואני לא מוצאת פה "אמירה חזקה". מה ש-TheWhiteTigris אמר נשמע די הגיוני, אבל איכשהו לא נראה לי שזה המסר שהם ניסו להעביר. אני לא חושבת שיש לי זכות להביע דעה על זה, כי לא ראיתי את הקטע הזה אבל ממה שקראתי, הוא באמת נראה לי ממש מיותר.

המערכון הכללי היה על

ישראלים שמחפשים יעד לבלות בו בחו"ל, כשאחד הזוגות (ששיחקו אותם אורנה בנאי ו... דב נבון אם אני זוכר נכון) פחד מהנסיעה. בסוף המערכון, הסוכנת נסיעות (טל פרידמן) אמר שיש לו מקום "רגוע" בשבילם (לא זוכר את ההגדרה המדוייקת), ואז הזוג הושתל על תמונות סטילס בזוויות די ידועות של מחנות השמדה באירופה. אני מוצא בקטע הזה כמה אמירות סאטיריות (להבין סרטים משפיע עליי, הא?)- בגדול, אפשר לראות פה ביקורת על הפחד מנסיעה לכל מקום בעולם, ובעצם להראות שהמקום היחידי ש'בטוח' הוא אותו מקום שגרם לאחד האירועים הנוראים ביותר (או הנורא ביותר) בהיסטוריה של העם היהודי, ביקורת על ההסתגרות של הישראלים במדינה ובבתים (סוג של 'גטו') ועוד כמה דברים. הסיום הזה לא היה בדיחה, ולא היה שם במטרה להצחיק. ניר.

אוקיי אגיב,

זו בעיקרון תגובה כוללת לאנשים פה, סבי עליו השלום היה ניצול שואה,וכל נושא השואה אכן רגיש אצלי - כל חילול אכן כואב ופוצע. אבל מה? לא מצאתי את זה חילול,אין זוהי פגיעה ישירה בשואה - אלא רק המחשה של המצב כפי שהמנהלת טענה. אולי,הבוטות הייתה קצת יותר מידיי גדולה, אבל הדבר שיותר זיעזע אותי,הוא על ראש הממשלה ,רצח? משדר על רצח? ,שוב - זו תוכנית סאטירה, אבל דעתי? הם עשו את זה כדי לחזור בענק,שנושאי השיחה של "היום שלמחרת" יהיו עליהם ואך ורק עליהם, ואכן ,זה קרה. הם השיגו את רצונם, אם זו הייתה פגיעה ישירה בראש הממשלה או נושא השואה,דעו לכם שזה היה נעשה בנימה אכזרית יותר ,ופחות "נעימה" ממה שהיא. שימרו על עצמכם,ואל תקחו דברים כאלו ללב, כי בסה"כ אין אחד שרוצה ללגלג על נושאים כאלו במטרה לפגוע ולפצוע. יום נעים

הקטע על אריק היה טוב בעקרו,

אבל היה טיפה בוטה מדיי. זאת אומרת, הם אמרו את זה ישירות. ולדעתי זה היה הרבה יותר טוב אם היו מרמזים על זה, כמו שקורה הרבה בכל מיני תוכניות, וגם ב"ארץ" ("ככר שרון", "--/--/05 עם תמונה של שרון" וכו'). ניר.

../images/Emo5.gif כמה שזה נכון...

גם אני לא אהבתי את הקטע על אריק שרון (שגם היה בו רמז די בוטה לזלזול ברצח רבין...). יש גבול לכל תעלול. אתם זוכרים איך מובראק פעם התעצבן מזה שיצפאן בסך הכל חיקה אותו? חבל שאריק שרון לא מגיב. זה היה בוטה ומיותר לגמרי. ועובדה שכן היו בתוכנית אתמול דברים טובים ובאמת מצחיקים. למרות שגם השטיק עם ההתייחסות ל"מוות" של ערפאת היה לדעתי סתם ניסיון לרכוב על משהו שפופלרי לצחוק עליו עכשיו. לא יותר מגימיק מטומטם. לא חייבים לעבור את גבול הטעם הטוב כדי לעשות תוכנית סאטירה טובה. אחרי הכל, המטרה של סאטירה היא *גם* לגרום לאנשים לצחוק ולרמוז דברים, לא לזרוק אותם בפרצוף בצורה מכוערת.

THETRUE

New member
בושה!!!!!!

אני מת על ארץ נהדרת וצוחק מכל רגע אבל ברגע שראיתי את התמונות המזוויעות האלה ירד לי החיוך מהר כעסתי והעברתי ערוץ בדיחות שחורות זו דרך זולה ועלובה להתמודד עם נושא כבד שכזה לדעתי ושלא נדבר על מה שניצולי השואה חשבו שראו את המקום ששם שרפו את אחיהם, הוריהם וכל משפחתם!! בושה!!!

בורשטין

New member
תוכנית מגעילה

במיוחד הקטע של סוכנות הנסיעות בו מראים את מחנות ההשמדה! הפעם לא השקעתם בעשיית התוכנית ועשיתם תוכנית סוג ב'!.

actress

New member
יש לי רק משהו אחד להגיד על זה

הולך להיות חם ומגניב

ב ה junior

New member
אויש באמת!! הגזמתם עם הרגש...

אל תשחקו אותה נעלבים גדולים. אפשר לחשוב שהיה כאן קטע הכחשת השואה! אפילו דז'יגן ושומאכער עשו מערכונים בגטו על החיים שלהם שם ולפי מה שקראתי זה פשוט רוב מהומה על לא מאומה. די לעשות סיפור מכל דבר בארץ הזאת.

באמת הגזמה.!

היום נכנסתי לאתר של קשת וראיתי את המערכונים שהעלו שמה (הייתי אתמול במחשק אז לא יכלתי לראות) והקטע עם התיירים באוושויץ היה פשוט מגיעל!בהתחלה חשבתי שאני מדמין וזה משהו אחר..

אור?!?!../images/Emo2.gif

אני עוד זוכרת אותך
תראה זה לא אשמתינו זה הפורום של ארץ נהדרת אז מה זה התלונות האלה?Tנחנו מפיקי התוכנות?אנחנו התסריטאים?
וגם אני חושבת שהייתה הגזמה

הסבתא ה"סקייטר"[ככה אתם קוראים

לי בניגוד לפורומים האחרים שקוראים לי סקייטי] והאור!

Godot

New member
אני אישית שמחתי לראות

גם הומור שחור וקיצוני יותר נכנס לפריים-טיים, ועוד בערוץ 2. לא הכל חייב להיות מוגש בכפפות של משי.

oh-da

New member
היה אדיר

וכל הכבוד להם שהם לא מפחדים להעביר מסרים בצורה בוטא, הגיע הזמן להפסיק לטאטא נושאים ש"לא נעים" מתחת לשטיח, וחוץ מזה שהם צריכים לתת פייט למשחק מכור.

THETRUE

New member
אתם לא עונים לעניין!!

מה עם ניצולי שואה שראו את זה? עליהם לא חושבים?

כל התוכנית מגעילה

אני לא כלכך אוהבת. יש לפעמים קטעים שהם די מצחיקים, אבל כל הקטע של להסתבלט על מיש'ו זה לא יפה..חחחח איזה ילדה טובה אנייי

miamor17

New member
הומור יותר מידי שחור....החלפתי ערוץ

ולא חשבתי שאני יעשה את זה !! אני מבינה את הקטע של הסטירה, הביקורת, את המסר הכבד החכם והאינטליגנטי שמסתתר מאחורי הזועות, אבל שראיתי את זה אחרי שהייתי במקומות אלה שכחתי פתאום מכל המערכון, מכל הצחוקים, מכל הסטירה ומכל האומץ שצריך לשים דבר כזה בפריים טיים בערוץ 2. פתאום, תמונה אחת הספיקה לי כדי לותר על המשך התוכנית. תגידו שאני ריגשי, שאני משחקת אותה נעלבת, ושזה לא ביגדיל. אבל עם הרגש אי אפשר להתוכח. ואני עוד אחת שמספרת בדיחות שחורות ולא עושה כזה עניין מדברים כאלה..

והקטע עם שרון והרצח לכאורה..

באמת,בהתחלה סבבה היה משעשע אבל..ככל שעבר זמן זה נהיה יותר ויותר מוגזם ומעבר להומור.כמה שחור שיהיה...

למעלה