הפעם באמת הגזמתם

roni al telhi

New member
הפעם באמת הגזמתם

ארץ נהדרת עם הקטע על אוושויץ היה פשוט ביזיון יש גבול! רק על זה צריך להוריד אותם מהטלויזיה התוכנית צריכה לעבור צנזור מה גם שהיא לא כזה משהו....... תתביישו

חגי שהם

New member
זלזול וחוצפה שאין כדוגמתה!!!

שלום לכולם מאוד הזדעזעתי לראות את השימוש הציני שנעשה בתמונות ממחנות ההשמדה אושוויץ וטרבלינקה בתוכנית הערב עד לאן צריך לרדת כדי להעלות חיוך על שפתי הצופים. מה גם שתוכנית זו נצפית בקרב כל האוכלוסיה וחלקם ניצולי שואה . מזעזע לראות איך דור שלא היה בשואה משתמש בשואה כסטירה - זולה ומטומטמת עד להכעיס. מי שעשה זאת שיסתכל בפניהם של ניצולי השואה שצפו הערב בתוכנית ויחלו לקצת הומור וקיבלו תמונות שהיו רוצים לשכוח. שורשי משפחתנו ( של כמעט כל אחד מישראל) נשרפו והועלו למוקד במקומות הנוראיים הללו ואתם באים ומזלזלים בהיסטוריה הנוראה שלנו ובעצם דורכים על אפרם וגופותיהם של הנרצחים עם מגפי הסאטירה שלכם. תתביישו לכם

S H I L G I

New member
כל אחד ודעתו הוא../images/Emo113.gif

אני אישית חושבת שהעניין היה קצת משעשע, אבל עדיין כל אחד והגישה שלו. חוצמיזה, אנחנו לא עושים את התוכנית, הפורום הוא רק פורום מעריצים, לא יותר מזה.

חגי שהם

New member
לכן הרשתי לעצמי להביע את רגשות ....

לכן הרשתי לעצמי להביע את רגשותיהם של האנשים הקרובים אלי שצפו בתוכנית יחד איתי ועד לרגע זה לא נרגעו השימוש הציני שנעשה. חוצמיזה שגם לחופש הביטוי והסאטירה יש גבול( למרות שבמקומותינו הוא כבר מתמוסס - גם בפוליטיקה ).

בורשטין

New member
משעשע אותך?

רואים שאת לא יודעת כלום! אם היית יודעת זה לא היה משעשע אותך!

PopPy

New member
בורשטין,

אנא מתן את הודעותיך והמנע מלגלוש לפסים אישיים. תודה.

double O S

New member
לא ראיתי את הקטע הזה../images/Emo96.gif

מה היה שם

PopPy

New member
זה היה חלק מהקטע על סיני

זוג שרצה לצאת לחופשה נלחץ מכל מקום שהציעו לו, ובסופו של דבר פרידמן בתור סוכנת נסיעות הציעה להם דיל "משהו סוף סופי" ובטוח באירופה - במחנה ריכוז. ה"זוג" בתגובה התלהב שנורא רגוע ובטוח שם, הכל מגודר ואפילו יש מגדלי שמירה..

PopPy

New member
דעתי..

זה הומור שחור, ואין מה לעשות - יש כאלה שזה מצחיק אותם ויש כאלה שלא. אותי אישית זה די שיעשע, ואני גם לא חושבת שזה צחק באופן ישיר על השואה, זו הייתה המחשה - בוטה אומנם - של המצב האבסורדי שבו רוב אתרי התיירות המרכזיים מוגדרים כמסוכנים לישראלים ע"י משרד התיירות והשתמש בנושא מחנות ההשמדה כעקיצה חריפה על הנושא. אין ספק שזו הייתה סאטירה חריפה שלא מתאימה לכל אחד, ואני לגמרי יכולה להתחבר להרגשה שהנה - פה הם עברו את הגבול כי הרגשתי כך כשהם עסקו בנושאים אחרים באותה הצורה וגם הבעתי את הכעס שלי על כך בפורום, בדיוק כמוכם, אבל אני באמת לא חושבת שזו סיבה להוריד את התוכנית, או לצנזר. זה הרעיון של סאטירה, ולא נעשתה פה לדעתי שחיטת פרה קדושה לחינם.

roni al telhi

New member
סאטירה

אינה פרושה הומור שחור ולא כל סוג של הומור שמעליב ופוגע מי שלא היה שם לא יודע איך זה איך אתם לא מתביישים לצחוק על המשפחה שלכם? גם לסאטירה יש גבול ואי אפשר לאסור על אנשים להשתמש בהומור שחור אבל בטלויזיה.....בפריים.... יש גבול!

בורשטין

New member
התוכנית הפעם לא הייתה מושקעת

וזה שהם שלפו מהתחת שלהם את מחנות ההשמדה רק מחדד את דעתי שצריך להעיף אותם , עד שילמדו להשקיע בתוכנית ולא לעשות הומור סוג ב'!

שלום אני חדש וזוהי דעתי

אני כבר כמעט שנה בפורום שואה דור שני ושלישי ובמסע לפולין ובשתי הפורומים האלה היו דיוינים על נושא זה . א. נכון הומור שחור.!סבבה אתה אוהב את זה יש מוקמות מיוחדים שמעלים כאלה הצגות אבל ערוץ 2 בתור ערוץ לאומי לא יכול להרשות לעצמו לכפות על כל הצופים להתמודד עם הומור שחור אני לא רואה את הצחוק שפה.יכול להיות שאחרים כן אבל אני לא ואני בטוח שעוד כמה וכמה לא הבינו את הצחוק הזה לפי דעתי יש כמה גבולות שאסור לעבור בתוך זמן שידור פריים טיים שמשודר לכול האזרחים. גם אני לא חושב בקיצוניות כזאת להוריד את התוכנית אבל צריך להיות יותר מתון יותר בררן בנושאים כאלה רגישים בברכה גיא בר און

SIVAN6C

New member
../images/Emo4.gifאני חושבת .......

שלא יפה לעשות בדיחה על אוושויץ אבל זה היה די מצחיק אם הם היו עושים את זה במקום אחר זה היה יותר מצחיק כמו בעירק או במקום בו לא נהרגו יהודים...בכל מקרה זה די פגע בי אבל לא משנה זה העלה בי קצת צחוק... .... ולא צריך להוריד אותם הם אחלה פעם אחת עשו משהו לא טוב כבר צריך להוריד??!!!(ממש לא)

היה קצת מוגזם ,כיאילו ניסו יותר מדי

גם בקטע על הנכים..ואושויץ...אני הייתי באושוייץ לפני חודשיים ולא צחקתי בכלל וגם לא היום

yoo

New member
זה היה דוחההה, פשוט דוחה!!

אני כמעריץ גדול של ארץ נהדרת, כאחד ששמח עד הגג כשהיא הגיעה, תוכנית בידור טובה אינטיליגנטית ומושקעת מאוד. לא האמנתי שהם ירדו לרמות כאלו, וגם הבדיחה הזו על "חגיגות הרצחו של אריק שרון" מה זה?! זה מסוג הבדיחות האלו שגורמות לך חלחלה... אני בנאדם די פתוח וליברלי, שאפילו די חובב בדיחות שחורות, אבל יש גבול...גם לבדיחות שחורות יש את גבול הטעם הטוב. שאר התוכנית היתה מצחיקה וטובה כרגיל, אבל 2 הקטעים האלו פשוט הפריעו לי...

למעלה