הפינוי בעמונה...

הפינוי בעמונה...

אוקיי, הפעם זה היה מוגזם! אני תמידדדד הגנתי על צה"ל, אבל הפעם היס"מניקים, בהחלט עברו כל גבול, הפרשים, והאלות, מה אנחנו??? אנחנו אחים שלכם!!!!! היה פשוט מזויע לראות הכל, פשוט לא יכולתי להפסיק לבכות...אני כל היום מול הטלוויזיה, לא הלכתי לבי"ס בכלל, ובשעה הראשונה היה כ"כ נורא....ח"כ אפי איתם, ואזרחים אחרים, פשוט נורא!!! אבל בינינו, גם לא כולם היו מושלמים....גם חלק מהאזרחים, היה פשוט אסון! ממתי אנחנו זורקים לבנים מבטון על חיילי צה"ל??? הזמנו הפעם!!! לגמרי....ממש חילול ה'!

../images/Emo196.gifהכל בשם החוק.../images/Emo196.gif

פשוט הפסקתי לראות באמצע... זה היה מזעזע לגמרי..! והשדרנים... מתיחילים לנתח את המתנחלים וההתנהגות, את המשטרה והחיילים... כאילו לא קורה כלום. מגעיל ממש. והתחילו לזרוק מים, חול וצבע (מעט מאד אבנים, על כוחות ממוגנים) רק לאחר שהם הכו אותנו עם הפרשים. ושימו לב לפרופורציות... כמה פצועים הם גרמו. אמנם זו לא אשמתם מלכתחילה, לא הם ביקשו להגיע לשם (אולי צה"ל זה נושא אחר וכעת אולי אפי' המשטרה... אך נישאר בספק). אך גם אם לא הם הביאו עצמם לשם... ההתנהגות כלפי יהודים... להרביץ כך בלי רחמנות, בלי להביט אפילו לאן... לא יאומן. פשוט מזעזע.

אבנר.

New member
../images/Emo26.gifקומונת מתנחלים../images/Emo36.gif

אוהבים את הארץ? אוהבים את המולדת? אתם כועסים על הפרעות בעמונה? אתם מוזמנים להכנס לקומונה שלנו, קומונת מתנחלים. אנחנו מחכים לכם
בברכה, אבנר, מנהל הקומונה

מה קרה לנו? מה קרה???

(מילים אהוד מנו ז"ל) פעם, הכל היה אחרת פעם, היתה לנו נבחרת ארץ הקרן הקיימת פתאום הכל הפוך בלי אזהרה מוקדמת, ארץ הקרן הקיימת פתאום הכל הפוך בלי אזהרה מוקדמת. מה קרה, לנו מה קרה? מה קרה, לנו מה קרה? מה קרה, למה זה קרה? מה קרה, לנו מה קרה? איפה ירדנו מהדרך? למה עכשיו הכל בערך? אין כבר מזמן רועה לעדר אך הם אומרים ושוב חוזרים "יהיה בסדר", אין כבר מזמן רועה לעדר אך הם אומרים ושוב חוזרים "יהיה בסדר". מה קרה, לנו מה קרה?... ולא צריך דימיון פרוע גם למצב יותר גרוע, אין לנו רגע שירגיע ועוד אומרים שהמשיח כבר מגיע. אין לנו רגע שירגיע ועוד אומרים שהמשיח כבר מגיע. מה קרה, לנו מה קרה? מה קרה, ארץ יקרה? שיר שאני פשוט מרגישה שמבטא קצת את ההרגשה... (שלי לפחות) אני יושבת וממש בוכה... לאיזה מצב הגענו?!

eliya59

New member
המדינה שלנו דפוקה!

נראה לי שרק המשיח יציל ת'מצב. חבר שלי מהישיבה נכנס לבי"ח.... ראיתם את התמונה של אפי איתם? נראה לי שבכל השירות הצבאי שלו הוא לא נפצע ככה!

G u y B a d

New member
בדיוק עכשיו חזרתי מעמונה...

הייתי שם מיום שני בבוקר, עד לפני רבע שעה... היה פשוט קשה. קשה היה לא לבכות. אלימות וברוטליות מצד היס"מ והימ"מ, מכות בלי רחמים (שבגללן הייתי צריך לחזור עם שני טפרים בלחי ואף שבור..) אני ינסה להעלות קצת תמונות מתישהוא שצילמתי, פשוט יקח זמן לטשטש את הפרצופים שמצולמים...

מ-ז-ע-ז-ע!!!!

שונאת ת'מדינה!!!! ש-ו-נ-א-ת וכוד כמה שזה יריף,את כל היסמניקים...גועל נפש!!!! פשוט לבכות!!!!

אני אומר זאת עכשיו...

כי עוד כמה דק' אני הולך לישיבה חזרה ב"ה...! סופסוף לחזור למציאות קצת נורמלית. חשוב לחשוב עם השכל, לא עם הרגש. כמובן שלרגש יש צד חשוב, אפי' מאד חשוב... אך לא איתו אנו מנתבים את הדרך. כרגע אנו יכולים להתפרק... אסור לשמור רגשות בבטן. אך בעז"ה עוד כמה זמן, נצטרך לחשוב בבהירות. משפטים כמו 'שונאת את המדינה'- באים מנקודת רגש שגואה בנו.... אך כמובן שאנחנו לא מתכוונים אליה. המדינה לא עשתה לנו כלום. הממשלה של המדינה- היא זו שמשמידה כל זכר יהודי מהדינה, לא העם (שהוא בעצם המרכיב את המדינה).

מסכימה איתך...

בס"ד הפינוי היה מזעזע.... אתמול בלילה חזרתי הביתה כי החלטתי שזה הולך להיות מזעזע.... כל מי שדיברתי איתו היום- שהיה שם, שבור לגמרי... וואי זה ממש כואב.... לא יכולתי אפילו לנסוע לאולפנא כי כל הדרכים חסומות... עד עכשו... מזעזע...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אוף, זה לא פייר.

אני כל היום, מהשעה 1:30 (הזמן ששמעתי על האסון שהלך בעמונה) בוכה וקוראת תהילים ו.. אין לי מושג מה הולך שם. מישו???

בנענית

New member
אתם לא מבינים? אתם לא רואים את זה?

אתם לא שמים לב? שאנחנו הנוער "הקדוש" ה"מרדן" בשם הצדק האמת והמוסריות, רואה כל דבר, חושב כל דבר-שחור או לבן!!! אנחנו הולכים עם ראש בקיר, אתם לא חושבים שנצטער על זה אח"כ? על שאנחנו שואפים לתקן את העולם בעוד אנחנו בתוך עצמנו כל היום רבים, כל היום מתווכחים, ע"פ איזה רב ללכת איזו הלכה לקיים ואיזו הלכה לא לקיים? יש כ"כ הרבה שאלות, שאין עליהן תשובות, כי כל התירוצים שבעולם אף פעם לא יספקו אותנו. תמיד נרצה לדעת עוד לברר לחקור ולהעמיק ובסוף התשובות נמצאות בתוכנו. קחו לעצמכם כמה זמן שאתם צריכים כדי להיות עם עצמכם, תשאלו את עצמכם למה הדברים קורים כך ולא אחרת? תשאלו את עצמכם במה אתם לא בסדר? שמעתי הכל, לא הייתי שם, בעמונה, כמו החברות שלי. לא הייתי בגוש ובצפון השומרון כשהגירוש התרחש. להתפלל-התפללתי, הרגשתי צמרמורת קרה עוברת בגופי, אבל דמעות לא עמדו בעיניי. אבל כשאמרו לי שנגה נפטרה לא יכולתי להפסיק לבכות. האם אני חסרת רגשות?.

המצב מדרדר מיום ליום...

המדינה ז"א האנשים במדינה ירדו מהפסים לגמרי!!!!! היום קראנו תהילים והרב שלנו דיבר איתנו... וזה פשוט בלתי יאומן!!! החיילים והשוטרים באים עם אלות?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!? וסוסים????? מה הקטע המסריח הזה שלהם??????? הם באים ודופקים מכות ואנשים מצפים שלא יגיבו באלימות??? אפילו לערבים אסור להם להרביץ עם אלות!!!!! מה זההה?? אנחנו עורכים מלמה ביננו לבין עצמנו!! ואני כן מבינה את כל המתנחלים!!!!!!!! כי אני מאוד מאוד מצטערת להגיד אבל גם אני הייתי מגיבה באלימות אם היו באים לפנות אותי מהבית שלי וזורקים אותי לרחוב!!!! לאן הם ילכו?? הם אוהבים את הארץ והם לא מוכנים לוותר עליה בקלות!!!! אני מסכימה איתם ואני לגמרי בעד עם הדרך שלהם!!! לא מעניין אותי מה חושבים על האלימות הדוחה הזאת!!! המתנחלים יצאו צודקים והצבא והמשטרה בהוראות פקודה יצאו חרא!

hagaiad

New member
הייתי שם

ומן הסתם גם חטפתי מכות מיותרות. רוצחים

הכלטובה

New member
הגאולה מתקרבת..

עד מתי??? אין לי מה להגיד... הייתי בהפגנה היום בכיתי וקראתי תהילים.. אתמול נסעתי מהצפון לירושלים לכותל לתפילה המונית.. אין לי מילים..

מי הם הרוצחים?

צצה שמעתי זה דוקא שוטר ששוכב במצב קשה בבית חולים. מצב קשה מפגיעת ראש אומר שגם אם יצא מבית חולים רוב הסיכויים שישאר נכה לכל חייו. בעצם המשטרה באמת רוצחים, פצעו את מר איתם...

למעלה