הפינוי בעמונה...

tamarhp

New member
לא...

אלו שזרקו אבנים ולבנים (שאני מאמינה שהיו מיעוט) - זה לא צודק, לדעתי. אלו שניסו להגן על עצמם - מובן ולגיטימי. ולא לשכוח את הרוב הגדול, ביניהם ילדים וילדות, שחטפו מכות רצח בלי שעשו כלום. ושמעתי עדויות אישיות ממקור ראשון שראו ילדות קטנות שפשוט עמדו בצד, והחיילים תפסו בשערות והחטיפו להם מכות בכל הגוף.

אני מקווה שלעולם לא תזדקק לשוטר

אך, אם אחותך תתוקף ותחייג 100, אני מקווה בשבילך שיהיה שוטר שיוכל לסייע. אני לא כ"כ חזק בעברית אז תוכל לומר לי איך יש רוצחים בלי גופות? בעצם זו שאלה שאולי לא מתאים לשאול כי הרי ישנם במחנה שלך גם אנשים שחושבים שזו שואה עם 100% ניצולים... אכן, עברית שפה קשה.

hagaiad

New member
אם רק הם לא פחדו היו גם גופות

אתה היית צריך לראות מה קרה שם!. השוטרים ניסו להרוג וראו את זה, בטלוזיה לא ראו עשירית מהאלימות שבאמת הייתה שם ובאמת מזל שאף אחד לא נהרג, אבל הם התכוונו להרוג, וחוצמזה גם אחד השוטרים אמר על הנער הפצוע קשה "הלוואי שימות"

שוטר?! ח"ו!!!!! שוטר הוא אחד שאמור

להגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!! צבא זה דבר שנועד להגן על אזרחי המדינה!! לא ייתכן שיהיה מצב שהחיילים והשוטרים ינסו להרוג את העם שלהם!!! אבל כשמדובר בערבים הם מלטפים אותם..!!!!!!!!!!!!! ****שונאת אותם**

ה' ירחם

ככה הגאולה תגיע יותר מהר? אני בספק רב. ואגב במקום כל הזמן לבכות על חלב שנשפך צריך לחשוב איך למנוע מהחלב להשפך.

חזרתי עכשיו

חסרי לב. אלימים. אנשים מאבן. רובוטים. מה הם חספרו לילדים שלהם?! לחברות?לאמהות?! אני בתוך כל האלימות הבכי הדמעות הפצועים הרעש פשוט בוכה ופתאום עולה בי מחשבה..אני רואה את אחי הקטן איך פעם כל שנה הוא היה מתחפש לחייל,איך כל הילדים רוצים להיות חיילים,גיבורי ישראל..מה אנחנו עכשיו?! גיבורי ישראל עלק..גיברים על ילדות קטנות,על רבנים ה' ירחם,על אנשים מבוגרים?! בני כמה אתם?18?19?20? אני יכולה להיות אחותכם הקטנה,ולמבוגרים מבינכם אני יכולה להיות בת.. אני באמת מפחדת,אני רועדת מפחד! עם ישראל הולך לאבדון אם ערבים (ימח שמם) עומדים וצועקים כל הכבוד לצה"ל..צבא הגנה לישראל עלק..צבא הרס לישראל,צבא הגרוש לישראל.. בתחנה המרכזית בחזור..אני בוכה וצועקת "רשעים",בתגובה הם נכנסים לבנק צוחקים שבשבילם זו משכורת,זה תפקיד..לא יותר מזה!..מקללים אותי,מאיימים על כולנו ומגיבים בתנועות גסות. אתם רק ילדים..אבל בעוד כמה שנים שהילדים שלכם יצטרכו להתגייס אני באמת באמת מקווה שתהיה לנו מדינה להתגייס אליה. הלב זועק למלך. ה' אנחנו נותנים לך את הבתים שלנו-תן לנו את הבית שלך!! ולפני שכולם פה זועקים על חילול ה',תעריכו את קידוש ה' שהיה,הנחת תפילין בפומבי,שמירה על צניעות למרות הכל! תודה לכל מי שעזר במאבק-לא הפסדנו אל תשכחו לא הפסדנו! עם ישראל חי!! בשורות טובות ושנזכה לגאולה בקרוב!

תאמיני לי שאני מעריץ אחד אחד מאלה

היו שם!! ממש ישר כח!! הכל בסדר אצלך? חזרת שלמה? אנחנו בעזרת ה` נתנקם בכל היס"מניקים האלה. אם לא בעולם הזה אז בעולם הבא. בני כלבים.

בדוגרי,

למרות שאתם יודעים שאני מזה לא קיצוני ולא כלום, אבל אם הייתי שם והייתי נגיד בגג השני והייתי רואה מה עשו לגג הראשון- לא רק שהייתי זורק בלוקים אלא כל מה שהיה לי בטווח החזקה הייתי זורק. ותאמיני לי ששמעתי היום כלכך הרבה פעמים בישיבה (שאגב, היא בין קיצונית [צוחקים בה פול על שרון] לבין אנטי ציונית [יש לנו דגל על הגג שרק אלוקים יודע כמה הוא קרוע...]) אנשים שאומרים שצריך להתפלל לעילוי נשמת (או פשוט שימות) החייל שנפצע היום קשה. שונא יס"מניקים בדם!!!!

יש לי שאלה

אמרו בחדשות שנזרקו לבנים מבטון מגג אמרו שנוער הצדיק השתולל וזרק כל מה שבא ליד. אז השאלה שלי זה אם זה נכון? כי אני עקבתי אחרי התמונות. ואני ראיתי דבר אחד של איזה 5 מתישבים מרבצים ליסמניק שהוא היה עם אפוד קסדה ועלה. וגם לא הפסקו לראות את ההשתוללות של המשטרה שהרביצות מכות נמרצות את המתישבים והפרשים של המשטרה רוכבים על היהודים עם סוסיהם ואת הפנים שותתי דם של א"כ איתם והמתישבים .

תשובה...

בס"ד זה היה, הנער כן זרק על השוטר לבנה.. חברים וחברות שלי שהיו שם ראו את זה... גמני לצערי ראיתי איך הם הרביצו ליס"מניק, אך ראיתי גם איך היס"מ ניחקים הרביצו לילדים... אי אפשר להתעלם משתי המצאותיות...
דרך אגב, בקשר לחתימה שלך- יש לזה המשך... אומץ הוא לא העדר פחד... אומץ הוא פחד, עם רצון להלחם בו... סתם לידע כללי...

שוב

זה לא היה נער זה היה מבוגר. גיסו של חבר שלי... הוא פצע את היס"מניק וזרק מלא לבנים. ות`אמת, לא יפריע לי אם הוא ימות, כי אני שונא אותו. אני שונא כל אחד ואחת שהיו קשורים לגירוש בכלל ולזה בפרט. הם היו עם רצון להרוג. הם היו עם רצון לשתות את הדם של המתיישבים. ימח שמם.

לא חותמת על זה, אבל

אמרו לי שהשוטר שנפצע מלבנה, זה היה כשהם תלו ווים על הגגות כדי לשים סולמות, ואחת הלבנים שהייתה בתוך התיל של הביצורים, נפלה עליו.

לא נשמע הגיוני במיוחד

אני מעריך שהמתיישבים זרקו עליו את האבן, ואני מעריך אותם על זה. הם עשו כל שביכולתם בשביל לעצור את הגירוש ועל זה מגיע להם ישר כח!

כרגיל- צדקתי

חחחחח חבר שלי חזר הרגע מעמונה (הוא היה גם בבית...) וסיפר שגיסו זה זה שזרק על ביס"מניקים את הבלוקים... וגם זה שפצע...

מאיפה הנך שואב את האמונה

שנדל"ן, בית אדמה או כל רכוש אחר שווה יותר מחיים של אדם. לא נראה לי שמהתורה. להצדיק רצח או קוות למוות של שוטר על מנת להישאר בבית כלשהו. תתבייש לך ויתביישו חבריך.

למעלה