הפינוי בעמונה...

Arie020

New member
אני לא מסכים עם ה"תרגיעי את עצמך"

כשבן אדם בתסכול, ובמיוחד אחרי אירועים כאלו - תנו לו לפרוק את כאבו כשבן אדם נפטר לו קרוב - הוא יושב שבעה, ואומרים שבאותם שבעה ימים גם אם הוא אומר דברים קשים - צריך להבין אותו ולא להוכיח אותו ומה גם, שהשוטרים התנהגו באמת בצורה חסרת פרופורציות, אני מאוד מבין את קפטן נועה, אמנם לא חושב שהמילה "נאצים" מתאימה כאן (הנאצים עם כל הכבוד היו מעמידים אנשים בשורה, שולפים אקדח ויורים אחד אחד בהם, והם היו הורגים בלי שום רחמים), אבל כן... החוסר רחמים של השוטרים מאוד הופגן באירועים האחרונים, ואני לא חושב שהם יהיו לאחר מכן עם יותר רחמים, צריך לקחת בחשבון שמה שקרה באמת היה חסר פרופורציות ומי יודע מה יהיה להבא... שבת של שלום... אריה

תקשיב..|ג'ירפה|

חוץ מהמילה נאצים היא גם אמרה שואה. ולכל כעס יש גבול,וכמו שאדם שכועס לא יכול לרצוח מישהו בגלל הכעס שלו, יש גם דברים שלא צריך להגיד. אתה בכלל מבין שאין לה שום זכות להשוות?מי היא שתגיד,היא היתה שם שהיא יכולה להשוות ולמצוא דמיון? הדור שלנו חושב שכל דבר אפשר להשוות לשואה,אז לא,את זה אי אפשר. בעצם,אני בספק אם יש משהו שאפשר להשוות. אז כן.היא צריכה להרגע וללמוד לשלוט על המילים שלה.גם בשעת כעס. שבת שלום,אריה.שבת שלום.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אבללל

כשאדם מתוסכל הוא לא פועל מתוך שיקול דעת! (נועה, זה לא שאת לא פועלת מתוך שיקול דעת.. מצטערת אם זה מתפרש כך..
)

Arie020

New member
היא לא רצחה מתוך כעס!

היא לא עשתה לדעתי משהו שעבר את הגבול (אולי לדעתך כן אבל בשביל זה קיימות מחלוקות בין בני אדם) היא סה"כ מאוד מאוד כועסת על השוטרים, היא מרגישה שהם באו לרצוח אותה והיא לא היחידה אגב חלק נכבד מהשוטרים האלו הם דרוזים או רוסים, ולדעתי בעיית הדמוגרפיה בישראל מתחילה להתבצבץ, אין לי בעיה שיהיו טכנאים או רופאים רוסים, אבל שיהיו יהודים, שיתגיירו, אי אפשר שבראשל"צ אני אראה עמודים של חג המולד לקריסמס, זה פשוט בלתי נסבל! הלו!!!!! זו מדינה יהודית, לא???

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif מזעזע!!! ../images/Emo7.gif

מה זה אמור להביע לעזאזל? מה זה, חורבן הבית?!

Arie020

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif חשוב!!! ../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

(ציטוט) כנס חרום לניפגעי אלימות ובני משפחותיהם להקמת ועדת חקירה עצמאית. במוצ"ש 20:30 בצלון גולד י-ם, אנא הביאו עדויות וצילומים. לפרטים: 054-4485501 חברה, דיברתי איתם. הם אמרו לכל הפצועים להגיע וגם לכל אלה שראו את האלימות. בעצם כל מי שהיה בעמונה. הם ביקשו שהפצועים יבואו עם ההורים. חשוב ממש!!!!! לעוד פרטים לחצו כאן שבת של שלום...

אלימות השוטרים גם כלפי צוות מד"א

אלימות השוטרים גם כלפי צוות מד"א 10:19, 5 פברואר 2006 / ז' בשבט תשס"ו ערוץ 7 אלימות השוטרים בעמונה לא הופנתה רק כלפי המתבצרים עצמם אלא גם כלפי צוותי רפואה שהוזעקו לטפל בפצועים הרבים. לערוץ 7 נודע על צוותי רפואה שהתבקשו להיכנס לבתים בהוראת מפקדי היס"מ והוכו באכזריות. אלימות השוטרים לא הופנתה רק כלפי המתבצרים עצמם אלא גם כלפי צוותי רפואה שהוזעקו לטפל בפצועים הרבים. לערוץ 7 נודע על צוותי רפואה ומתנדבים של מגן דוד אדום מאזור בנימין שהתבקשו להיכנס לבתים בהוראת מפקדי היס"מ כדי לבדוק את הפצועים והוכו באכזריות ע"י השוטרים עצמם. הכח הרפואי טיפל בפצועים והיה מזוהה עם הווסטים המסומנים והמוכרים של מד"א. הצוותים הללו היו כל הזמן בשטח הבתים, בעוד האמבולנסים שהגיעו מאוחר יותר פינו את הפצועים לבתי החולים. פרמדיקים קיבלו מכות כאשר התקרבו לבתים כדי לסייע לפצועים. מרדכי בן ארוס מכוכב יעקב קיבל הוראה להיכנס לבתים והוכה ע"י שוטר. "כל אנשי מד"א היו באוהל עזרה ראשונה, שם טיפלו בפצועים, ואת השטח עצמו חילקו ל-3 פרמדיקים. היו איתנו אלונקאים ומתנדבים אחרים אבל אנחנו למעשה היינו בשטח וטיפלנו בפצועים בשטח ופינינו לאוהל, באיזה שהוא שלב הגענו לאחד הבתים ועמד המפקד שביקש ממני להיכנס ולטפל בפצועים. שנכנסתי עם האפוד הזוהר, היו שם שוטרים שהכירו אותי מבתים קודמים, שוטר הצמיד אותי לפינה והתחיל לצרוח עלי ולא איפשר לי לעלות לגג ולבדוק את מצב הפצועים. בזמן הזה יס"מניק אחר הכניס לי מכות ללא הפסקה. ניסיתי לשאול אותם ואמרתי להם שהמפקד הכניס אותי, בתגובה אמרו שזה לא מעניין אותם והמשיכו להכניס מכות. בבית אחר כך ביקשו ממני להיכנס אבל בחרנו שלא להיכנס למרות הוראת המפקד להיכנס ולטפל בפצועים". צוותי הרפואה שוללים את טענת המפקדים שהמתנדבים זרקו אבנים לעברם. "טענה שקרית, וכנראה מדובר בנערים שהיו לבושים בווסטים כתומים שעליהם נכתב 'לא נשכח' וזרקו אבנים והכוחות בילבלו ביניהם". עוד יצויין כי קצין מיחידת נחשון (השם שמור במערכת) לא נתן לאמבולנסים לעלות מעפרה לכיוון עמונה. פרמדיק אחר מגלה כי מד"א מנסה להשתיק את המכות שקיבלו צוותי הרפואה. "אנשים בהנהלה הורו לצוותים שלא להוציא את הסיפורים האלה לתקשורת כדי לא 'להבהיל ולעורר את השטח'". למרות זאת החליטו הצוותים הרפואיים לחשוף את האלימות שהופנתה כלפיהם: "אנשים שבאים לסייע לנפגעים וחוטפים על לא עוול בכפם, והצוותים היו מזוהים". בנוגע לשמועות על כך שהמתנדבים לא טיפלו בשוטרים, אומרים מתנדבי מד"א, "שקר וכזב. טיפלנו בהם בדיוק כמו במתיישבים בתוך האוהל שהוקצה לכך". עוד נודע כי נהגת אמבולנס מבנימין פינתה שוטר פצוע, ולטענתה, במהלך הדרך השוטר קילל אותה והתעלל בה. הוגשה תלונה למנהל האזור אך המתנדבים יודעים כי העניין יושתק.

למעלה