הפינוי בעמונה...

Mrs ButterFly

New member
אדמת ארץ ישראל!

איפה הערכים? לא לימדו אותך שעל אדמת ארץ ישראל נלחמים? אף אחד לא צריך להתבייש פה. יש לנו אמות מוסר שגדלנו עליהם ואי אפשר לסתור אמונות.

מה?!?!!?

תקשיבי אני לא זוכרת על מי זה מסופר.. אבל היה רב אחד שתלמיד שלו נשרט בשבת בסך הכל שריטה מסכנה והוא חילל שבת ולקח אותו לבית חולים אז שאלו אותו מה נסגר איתו והוא אמר שהוא לא מפחית בדיני שבת אלא מחמיר בדיני נפשות.. למה להשתמש במושג נלחמים? במי את נלחמת?? בעצמך! לאן הגענו?!?!

Mrs ButterFly

New member
חס וחלילה.

אני מצטערת שאצלך מלחמה תמיד נמצאת כמובן שלילי, אבל לא בהכרח. המלחמה הזאת לא נובעת משנאה, אלא מניסיון להסביר מהי עמדתנו. כיוון שצד אחד מנסה להגיע להידברות והצד השני מסרב להקשיב-זה מה שיוצא. ולצערי, חלק מהישראלים הם חמומי מח ולא יודעים לשלוט בעוצמות הנפש שהקב"ה נתן להם ומשתמשים בהם למטרה שלילית. אבל מפה עד למלחמת אחים?

שומו

New member
עזבו את זה עכשיו../images/Emo70.gif

דחוף- להתפלל לרפואת יחיעם בן רחל בן ה-15, שנפצע קשה ונלחם על חייו בביה"ח הדסה עין-כרם.

eliya59

New member
הוא לומד בישיבה שלי

שנה מתחתי, אח שלו איתי במחזור, ונראה לי שב"ה הוא יצא מסכנה והתראיין לתקשורת, אבל עדיין יש לו סדק בגולגולת שצריך להתאחות

Mrs ButterFly

New member
תקשיבו..

מישהו שאני מכירה נעצר בעמונה והמשטרה דורשת מהמשפחה שלו 20,000 שקל דמי כופר. זה נראה לכם הגיוני?!

אין דבר כזה...

בס"ד זה נקרא ערבות... לחתום ערבות בסך 20000 ש"ח... אף אחד לא לוקח כופר על שום בן אדם...

יש לך טעות בדקדוק!זה גירוש לא פינוי

!!! אני הייתי בתור חובש מד"א, מסומן עם מכנסיים סוודר ווסט חובש של מד"א וכשאמרתי ליס"מניק שהם חוסמים עם המרת"ז אמבולנס שהוריד 3 נפגעי ראש ספגתי בעיטה חזקה לרגל שקרעה לי את הנעל! ולאחר מכן, המג"בניקים פיצצו ילד בן 12-13 באלות ואז צעקו להביא חובש ואלונקה, באתי עם 4 אלונקאים ואז הקיפו אותנו והתחילו לתת לנו מכות עם האלות! עכשיו יש לי חשד לשברים ביד וברגל...

ערכים.|ג'ירפה|

רוב האנשים אמרו לי שערכים זו הסיבה למכות או לנסיונות רצח שהיו שם. תראו,אני לא מצדיקה את השוטרים או החיילים אפילו לא קצת וההפך. בהתנתקות,אתם נצחתם בגדול.השוטרים ניצחו בגדול. הייתם אחים,בני אדם.הרוב הגדול נאבק עד הגבול. קניתם אהדה של עם שלם,כל העם בכה איתכם מול הטלויזיה,כל העם רצה לעזור כמה שיכל וכאב אתכם ביחד. וןאתמול? אני התביישתי שיש לי חלק בעם שמתנהג כאילו אנשים מסוימים הם לא העם שלו. אתם,שהכנתם את עצמכם כדי לזרוק על חיילים אבנים!אני מכירה אנשים שהלכו כדי להגן על א"י בדרך הזו,אני מכירה גם פנאטים שנגד המדינה אבל לא נגד לפגוע בצה"ל.עם כל הערכים שעליהם דברתם,הם לא נסעו כי הם ידעו שהם לא מוכנים להתפשר על הדברים האלה.אתם פגעתם באנשים!! תראו,אביעד גאה שיש לו חבר שזרק אבנים על שוטרים!! "אני מעריך שהמתיישבים זרקו עליו את האבן, ואני מעריך אותם על זה. הם עשו כל שביכולתם בשביל לעצור את הגירוש ועל זה מגיע להם ישר כח!" זה לא אנושי!! באיזה סרט אתם חיים? האנשים האלה הם חלק מהעם שלכם הם חלק מהקב"ה בדיוק כמוכם!! מי אתם שתהרגו אותם או תפגעו בהם? בגלל ערכים?!ערכים,לזה אתם קוראים ערכים?לי זה נראה יותר כמו נסיון קלוש למשוך תשומת לב,להוציא כאב. תחשבו עלזה,כל הפיגועים שעמ"י עבר..המוסלמים נלחמו על ערך שלהם.א"י,מבחינתם,היא שלהם.פלשטינה.מי אתם שתגידו להם לא לעשות פיגועים ותקללו אותם על כל פיגוע אם אתם בעצמכם נלחמים על האדמה הזו והורגים בגללה? אפילו הערבים פוגעים באויב,לא בעם שלהם! אתם פשוט נהיים חולניים,אני מתביישת בכם בשוטרים.במקרה אני כבר שבוע עם שפעת בבית ויכולתי לראות את הכל,ואם בכיתי,זה רק בגלל שאני לא האמנתי שהגענו לכזה מצב נורא. לכזה קרע.כזאת שנאה. אם זה עם הנצח,אני מעדיפה שעם הנצח יחדל מלהתקיים. ולא,ניר,או מי שזה לא יהיה.קידוש השם זה לא מה שהיה שם. עשיית מצווה תוך כדי עשיית עבירה זה לא קידוש השם. לא.זה לא.בזה הרגע גרמתם לעוד מליון אנשים לשנוא אתכם. ואתם יודעים מה?אפילו אני,שאני מכירה את הציבור הדתי והחילוני מכל צדדיו,אפילו אני התחלתי לשנוא אתכם קצת,לשנוא שאתם חלק ממני,שאתם מייצגים אותי. ושוב,אני לא מצדיקה את השוטרים,ואם היתה לי יכולת להגיד להם את מה שאני חושבת עליהם זה לא היה בהודעה אחת אלא במאה.אני חושבת שמה שקרה אתמול היה כשלון גדול.משני הצדדים. וקשה לי להאמין שאתם באמת שמחים ובטוחים שזה היה המעשה הנכון. האנשים האלה,לעזאזל,עוזרים לכם בכל רגע בחיים שלכם. המשטרה והחיילים האלה מגנים עליכם. נוית,אני מצטערת על זה,אבל-מה?!את גדלת על להרוג אנשים בגלל פיסת אדמה?! אם גם ככה אתם הלכתם היםו ליישב את זה מחדש,למה היה צריך את כל זה? להרוג?אם את לא מתביישת בעצמך ובכל הזרם שאת חלק ממנו? איפה הערכים הכי בסיסיים של האדם.של היהדות.הפ"ס הראשון בתורה לא מדבר על א"י.הוא מדבר על האדם,על בריאת האדם מצלם אלוקים.אז מי אתם שתבואו ותפגעו בו. אבל שמעו,אולי התקשורת מנפחת הכל,וכל ההודעות כאן זה הודעות של השב"כ או משהו כזה שמנסות לגרום לאנשים לשנוא מתנחלים..וואלה.

tamarhp

New member
רוני יקרה,

את צודקת, אבל אל תשכחי, שהרוב הגדול מאלו שהיו שם, באמת לא ניסו לפגוע בשוטרים. שמעתי על אחד מהישיבה אצלנו בקרני שומרון שלא עשה כלום, ופתאום הגיע שוטר וחבט בו באלה בראש. הוא סיפר שהוא שכב על האדמה 5 דקות בזעזוע מוח - הוא לא ידע מי הוא, מה הוא, מה הוא עושה שם. אפילו כשהתקרבו אליו סוסים - הוא ידע רק שצריך לזוז, אבל לא הצליח. למזלו הגיע אחד וגרר אותו משם. הסיפור הזה הוא אחד מתוך מאות. ילדות קטנות שהוצאו מהבתים שלהם בלי להרים אבן, חטפו מכות וחבטות. בניגוד לפינוי גוש קטיף, בו החיילים והשוטרים "רק" פינו מהבתים, כאן היס"מניקים פוצצו מכות לכל מי שהם ראו, גם בלי שהצד השני יהיה אלים, ולכן אני אישית לא מקבלת את הטענה שהם פה להגן עלינו וכו', כי אם זה היה ככה -היה מתנהל פינוי שקט כמו בגוש קטיף. היום היס"מניקים הוכיחו שהם שם בשביל להרביץ. בשביל להרוג.

את לא מבינה,|ג'ירפה|

חלק גדול מאלה שהיו שם כן ניסו לפגוע וגם אלה שלא ניסו,הרוב[וסליחה שאני מכלילה..זה ע"פ מה שאני שומעת ויודעת ממכם,לא מהתקשורת]כן רצה,פשוט לא יכל. את מבינה,אם השוטרים היו באים לפינוי בידיעה שאנשים שם לא מחכים עם אבנים,שאנשים לא התבצרו על גגות כדי להרוג..אולי גם הם לא היו עושים כלום. את לא יכולה להגיד שהם לא הכינו את כל "כלי הנשק" עוד לפני שידעו שהשוטרים ירביצו לכל חף מפשע..וחוצמזה,אני בטוחה שאלה שלא עשו כלום עשו הרבה מאוד. אבל כמו שאמרתי..זה לא מצדיק אלימות כזו מצד השוטרים בשום אופן. רק רציתי שתבינו שאתם לא צריכים להסתכל על עצמכם בתור קורבן,אתם לא נקיים משום דבר.אפילו קצת הבאתם על עצמכם את זה.

Arie020

New member
תמונות מעמונה ../images/Emo10.gif

תלחצו כאן
שבת של שלום...

MrJTsGirl

New member
../images/Emo45.gifדוגרי תרגיעי את עצמך...

הכוונה לקפטן נועה

למעלה