הערב זה מתחיל!

Oxycodone

New member
לייזי גורדון הזה

כזה מעצבן אי אפשר לסבול אותו מדבר אז אני צריך לשמוע ממש חלש הוא פשוט עושה כזה נחאס ומדבר שטויות ! קיבינימט עד שיש שידור מביאים אותו

Optimus_Prime

New member
רוג'ר מייסון שליטה

סתם, האמת שדאלאס בינתיים מובילים, אני בכלל נשארתי ער כדי לקוות שיהיו עדכונים מיוסטון פורטלנד..
והנה, AS WE SPEAK, מראים את שיין באטייה האליל נכנס לאולם בפורטלנד.

נצחון ענק של דאלאס בסן אנטוניו

חצי שני ענק של דאלאס בסאן אנטוניו נותן להם את יתרון הביתיות. לאחר שהספרס היו טובים יותר בחצי הראשון, דאלאס עולים מפוקסים לרבע השלישי. סוגרים חזק את הצבע בצד אחד, ובצד השני ג'וש הווארד והנעת כדור מעולה שוברת את ההגנה של הספרס. הספרס נשארים במשחק והרבע האחרון מתחיל בשיוויון. JJ בראה לוקח אחריות בשני הצדדים של המגרש. נצמד לפארקר בהגנה ולא מאפשר לו לחדור (סוחט שתי עבירות תוקף), ובהתקפה נכנס לסל כדי למצוא את באס, או לקלוע. גם שכשהוא לא קולע הוא מצליח למשוך את טימי לחסימה, מה שמשאיר את דאנפייר לאופנסיב ושתיים קלות. בצד השני הספרס משחקים רע מאוד. דאלאס נותנים להם את הזריקות מרחוק, והספס לוקחים אותם ומחטיאים. דאלאס ממשיכה לשחק חכם, ומשחקת על המיס מאצ'ים שהספרס יוצרים כשנוביצקי מוצא את עצמו מול רוג'ר מייסון ולא מתקשה לעשות עליו נקודות. היתרון עומד בין 8 ל12 נקודות וסל מכריע של באס על פינלי סוגר את הנצחון עבור דאלאס. ג'וש הווארד מסיים עם 25, נוביצקי עם 19 ו8, באס עם 14, JJ עם 13 ו3 אסיסטים (ושימו לב - איתו על הפרקט, המאבריקס ב+17!!!), 12 לטרי, ו10 ו11 לדאמפייר. קיד עם 4 בלבד, 8 ריבאונדים ו5 אסיסטים. דאנקן עם 27 ו9, פארקר עם 24 ו8 אסיסטים ו5 איבודים, פינלי עם 19 ו5 מ5 מהשלוש (אבל -20 כשהוא על המגרש), מייסון עם 13.

rapgamer4ever

New member
סחתיין על ג'וש ובראה

אם בראה ימשיך להצליח לשמור את טוני על 20-25 נקודות, הסדרה הזאת בכיס של דאלאס. וסחתיין על ג'וש. פלייאוף שלם הוא לא התלבט והיום שיחק טוב גם אחרי הרבע הראשון. לספארס אין עוד כלים התקפיים, הם חייבים לשמור יותר חזק. לא יודע אם יש להם רגליים, אבל אם אין להם אני מאמין שפופ יצמיח כאלה.

cprog

New member
מאיפה הוא צץ הבררה הזה?

סליחה, בראה. עשה בית-ספר לפארקר ועשה את המשחק לדאלאס. המאמן של דאלאס לא התבייש ונתן לו דקות ארוכת על חשבון קיד, כמו שאומרים: Don't fix what ain't broken ראיתם את השלשה של מייסון שהעלתה את ספרס ל 88? זריקה ימינה בתנועה שמאלה, זריקה קשה בשבריר שניה. סלים מהסוג שקובי עושה. בוסטון קיבלה סטירה, מעניין אם היא תתעורר עכשיו. קליבלנד - דטרויט: אם בזמן בילאפס דטרויט הודחה על ידי קליבלנד, היום יש להם פחות כלים (מה גם שקליבלנד התחזקה). אז יש כאן קליבלנד מחוזקת ודטרויט מוחלשת. ומי מאמין שהילד שהיה צריך ללכת לחוג טניס יגיע ככה לפלייאוף. נראה לי מקסם שוא.

לא יודע מה היה במשחק הספציפי הזה

אבל בראה מקבל לרוב את הדקות שלו דווקא לצד קיד, שאיטי מידי בשביל לשמור ל PG ולכן בהגנה הוא שומר על הSG היריב ולידו יש את טרי או בראה ששומרים על הPG היריב...

יוסטון- פורטלנד סוף 1.

דיברו על סדרה הגנתית ותוצאות נמוכות. אז דיברו. 34-23 לרוקטס אחרי רבע אחד. שתי הקבוצות לא שומרות טוב, הטריילבלייזרס פתחו עם ידיים רועדות והחטיאו, הרוקטס עם ידיים סיניות שפתחו את היתרון. יאו מסיים רבע ראשון אגרסיבי מאוד עם 16 נקודות (7 מ7 מהשדה), ארטסט עם 8. רוי פתח רע על השמירה של ארטסט ולקח זריקות רעות, בהמשך מצא את המשחק שלו, והלך לסל באגרסיביות כדי לשים 10 ב5 מ8. בלייק עם 5. יוסטון קולעים ב75%!

מחצית, הרוקטס מתעללים בבלייזרס

62-44 לרוקטס בחצי. הבלייזרס לא מצליחים להתמודד עם יאו שכבר מגיע ל24 נקודות, ב9 מ9 מהשדה, ו6 מ6 מהשדה, ו7 ריבאונדים. בנוסף ארטסט וברוקס מנהלים את המשחק מצויין מהקו האחורי, שניהם עם 13 ו4 אסיסטים (כל אחד). בצד השני לבלייזרס אין מה להציע, רוי חוזר אחרי מנוחה קצרה, מחטיא 3 זריקות, עושה עבירת תוקף, ובלעדיו לבלייזרס אין ממש מה למכור חוץ מזריקות מבחוץ תחת לחץ, שהיום לא נכנסות. רוי מסיים את החצי עם 15, וברבע השני יש לו 5 ב2 מ6.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאו מדהים!!

לא האמנתי שהוא מסוגל לתת משחקים כאלה בפלייאוף, פשוט סוחב את יוסטון על הגב. באטיה וארטסט לא ממש מצליחים לעצור את רוי שבינתיים זה נראה כאילו הוא השחקן היחיד מפורטלנד שהגיע למשחק.

rapgamer4ever

New member
שימו עין על ארון ברוקס להמשך

בינתיים הוא עושה הרבה, אתם תראו שבהמשך הוא גם האיש שיקח את הזריקות בקלאץ'. לא גו טו גאי מושלם אבל בהחלט סוג של גו טו גאי. הוא אתלטי מאוד ואין לו פחד. זה כבר רוב מה שצריך.

SHITBREAK3

New member
הרוקטס פשוט מפרקים

93-67 9 דקות לסיום המשחק. הבלייזרס מקבלים פיק ברכיים, כשחוץ מברנדון רוי (21 נק' כרגע) אף אחד לא קולע בדאבל פיגרס. ברוקס ויאו עושים מה שהם רוצים...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מדהים מה שקרה פה...

כבר בלילה הראשון שלוש קבוצות מאבדות את הביתיות ומסתבכות. זה הולך להיות אחלה פלייאוף!

NadavG

New member
באמת מדהים

שדאלאס מנצחת בס"א? יוסטון בפורטלנד? לא האמנתי שיש להם את זה... יוסטון מביסה באותו ארינה שLA הפסידו השנה פעמיים. אולי זה מכניס לפרופורציות את ההופלה שעשו מהבלייזרס השנה (אפילו שהגיע להם). אני עדיין מהמר על פורטלנד בסדרה הזאת, צעירים חסרי נסיון, ועוברים שלב. כנ"ל ס"א, אין מה לעשות, כמה שהם לא יציבים השנה ומלאים בתרוצים, הם עוברים את דאלאס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמעט כל הסדרות במערב פתוחות לגמרי

אני מופתע שדאלאס ניצחו בסן אנטוניו כבר במשחק הראשון כי כפי שציינת "לא חשבתי שיש להם את זה" אבל בכל זאת לא מדובר בהפתעה כזאת מרעישה בעיניי בעיקר כי סן אנטוניו חסרים את מאנו. מה שכן, כנראה שהשתלם לדאלאס לא לוותר על האוורד בסופו של דבר, הבן אדם פנומן!

פורטלנד כבר עשו את המצופה מהם

קבוצה צעירה כל-כך שמשיגה יתרון ביתיות בפליאוף הראשון שלהם. מבחינתם זאת רק טבילת אש - להבין איך זה לשחק שוב ושוב נגד אותם שחקנים - איך לעשות את ההתאמות בשביל לקחת סדרה. בשביל יוסטון, ובעיקר יאו, הגיע הזמן להוריד את הקוף מהגב - אבל לא כל-כך בטוח שהצב ירצה לרדת כל-כך מהר.

carmelo

New member
מזכיר לי את התבוסה בפתיחת העונה ללייקרס

לפחות הפעם, במקום שאודן ייפצע הוא נתן את המשחק הכי טוב מלבד רוי. מצד שני, יוסטון שיחקו הרבה בלי יאו ומוטומבו וכבר היה גארבג' טיים. אני הצטרפתי למשחק לקראת סוף הרבע הראשון, מהר מאוד התייאשתי מלהביט במסך מלבד לבדוק מה התוצאה, ולקראת סוף הרבע השלישי פרשתי ומצדי אפילו לפספס קאמבק מטורף. פשוט שיחקנו רך ומגעיל. לצערי זה המשיך בכורה גרועה עבורי כצופה בליל המשחקים הראשון....בוסטון-שיקאגו נתקע לי במחצית, את הדקות האחרונות של הרבע הרביעי והלאה ראיתי אבל באיכות פחות טובה. ככה גם פיספסתי את הרבע הראשון של קליבלנד-דטרויט שעוד היה בו מה לראות. קמתי לספרס-דאלאס עייף מת, הצלחתי לקלוט קצת את רייט מתרוצץ אחרי פארקר עד אמצע הרבע הראשון ואז התעפצתי. כשקמתי באמצע הרבע השני, ראיתי שהספרס מובילים באיזה 13 ונוביצקי חטף עבירה שלישית. החלטתי לשמור אנרגיות למשחק שלנו, כיוונתי שעון לחמש וחצי ונרדמתי מול טלוויזיה פועלת. קמתי לקראת סוף המשחק, לפחות התוצאה שימחה אותי. מה אמרתי לכם על בראה?

למעלה