הערב זה מתחיל!

EizoTop

New member
פול פירס מחמיץ את הזריקה השנייה !!!

איזה משחק מדהים !!!!!!!!!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
נואה חתיכת בלטה!!

כמה טיפש נכנס בכל הגודל הזה שלו?! מזל שפירס לוזר

carmelo

New member
פירס ווינר...

אני יודע שצחקת, אבל יש מצב שבלי הפאול של נואה הוא היה קולע סל ניצחון לבוסטון...אז כן, נואה טמבל, אבל יכול להיות שהפאול הזה סידר לכם את הניצחון...

Orenseg

New member
פירס ווינר

לא ראיתי את המשחק מול הבולס (הייתי על המטוס ורק עכשיו ראיתי את התוצאות), אבל הוא ווינר ואחד הווינרים הגדולים במשחק היום. הוא היה אדיר במאני טיים של המשחק האחרון מול ההיט. אני עוד אביא תמונות וסרטונים בהזדמנות.

Oxycodone

New member
פאק איך איך

20 שניות איחרתי בשליחת הטופס..רציתי להמר על שיקגו גם...לא נורא נקווה ששאר הקבוצות שבחרתי יצליחו

OrEl74

Well-known member
מנהל
הארכה-אני זקן מידי לדברים האלה

למה לא יכולתי להיות אוהד לייקרס למה?!?!?!

assem

New member
אופייני לתחילת פלייאוף

כמו בשנה שעברה, ייקח לו כמה משחקים עד שיתאפס, השאלה אם זה יהיה בוסטון ינצחו בזמן הזה, כרגע זה לא נראה טוב

King LBJ

New member
לא מאמין שפיספסתי את המשחק הזה

לפי התגובות שלכם פה ומה שראיתי בבוקס סקור ממש חבל שפיספסתי. אני לא מאמין שלא מצאתי שידור נורמלי שעובד =\ אינטרנט דפוק!!
בכל אופן, כל הכבוד לשיקאגו, ממש הפתעה. אני מקווה שפול פירס יתעלה על עצמו בהמשך שלא תיהיה פה איזה פאדיחה. דרק רוז ע-נ-ק-!-!-! מישוהו זוכר תצוגה כזאת במשחק פלייאוף ראשון של רוקי? ועוד נגד האלופה המכהנת

ThEgReEnKiNg

New member
כל הכבוד!

דרק רוז
בכל זאת נקווה שבוסטון יתאוששו , אלא אם כבר יגידו שאין שום צ'אנס שגארנט חוזר , ואז כבר אני בעד הבולס.

rapgamer4ever

New member
ראיתי בדריכות את הגיים קאסט

לא הגבתי קודם כי מיהרתי לאינטר-יובה... בכל מקרה היה דמהים לראות רק את הבוקס. רוז נגד העולם (יותר נכון רונדו ופירס) בקלאץ', ורוז מנצח. ההחטאה של פירס מהעונשין הפסידה בדיעבד את המשחק, נראה לי רק סמלי שהתקפה אחת קודם זה היה רוז שהצליח לשמור על קור רוח ולקלוע שתיים מהקו. אלן פשוט זוועה, החטיא בלי סוף והוחלף לפני כל פוזשן מכריע של היריבה. כנראה שגם הגנה הוא לא ממש עשה. אני לא זוכר את האחרון שעשה כזה משחק רוקי מדהים, אבל אם אני זוכר נכון לברון גם די התפוצץ במשחק הפלייאוף הראשון שלו. לדעתי הנצחון הזה לא מקרי, עכשיו לבולס יש הרבה יותר אמונה ובטחון. בניתוח הצבעתי על הנקודה שאין באמת פער בין הקבוצות בחומר השחקנים וזה אומר שהסדרה הזאת צפויה להיות צמודה מאוד. אני באמת חושב ששיקאגו יכולה להגיע לפחות למשחק 7.

rapgamer4ever

New member
התבלבלתי

בין רוקי פלייאוף לרוקי בכללי. תמחקו את הפסקה שלי על לברון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
YES YES YES!!!!

אני מתרגש כאילו הם לקחו אליפות

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מופתע לגמרי מהבחור הזה

רוקי בפלייאוף הראשון בקריירה שלו מסיים עם 36 נק' באחוזים מדהימים ועם 11 אס'. יש מלך חדש בשיקאגו!!!

GIOVANINI

New member
הטרייד על היינריך מתקרב :)

לדעתי כמה שהוא יכול להיות אחלה רכז מחליף כרכז מחליף הוא לוקח המון משכורת לCAP אבל יש עוד זמן עד לקיץ והטריידים

למעלה