הערב זה מתחיל!

OrEl74

Well-known member
מנהל
הערב זה מתחיל!

דיברנו, קשקשנו, קצת רבנו ובערב הבלאגן האמיתי מתחיל. יריית הפתיחה כבר בשעה 19:30 כשבוסטון תארח את שיקאגו. ב-20:00 דטרויט תגיע לקליבלנד (שידור ישיר בצ'רלטון). ב-3:00 דרבי טקסני כשדאלאס תגיע לסן אנטוניו. וב-5:30 תתחיל הסידרה הכי מסקרנת בפלייאוף כשהצעירים מפורטלנד יארחו את הרקטות מיוסטון. סדרות המערב פתוחות לגמרי כבר מהרגע הראשון אבל הסדרות במזרח אמורות להיות קצת יותר צפויות ובכל זאת, האם אתם חושבים שהבולס או דטרויט יכולים להפתיע כבר במשחק הראשון?

תום116

New member
2 דברים

אני די בטוח שקליבלנד-דטרויט זה ב-22:00. המשחק בין דאלאס לספרס ישודר בESPN!

rapgamer4ever

New member
יהיה כיף

לא נראה לי שתהיה הפתעה במזרח... מה שכן אני חושב שאם אחת הסדרות תתפתח להיות ארוכה מהרגיל זה יתחיל היום.

Oxycodone

New member
וואא לא יכול לחכות שיתחיל כבר

מה אתם אומרים ? הימור מטורף ? או הגיוני ? מס' תחרות סימון(תוצאה) תוצאה יחס 81 בוסטון סלטיקס - שיקגו בולס (9+) 2 אין 1.80 82 קליבלנד קבלירס - דטרויט פיסטונס (12+) 2 אין 1.80 83 סאן אנטוניו ספרס - דאלאס מאבריקס (4+) 2 אין 1.80 84 פורטלנד טרייל בלייזרס - יוסטון רוקטס (5+) 2 אין 1.80 יחס זכיה כולל: 10.5 סכום זכייה צפוי: 525.00 ₪ סה"כ לתשלום: 50.00 ₪ זה די הגיוני ששיקגו יפסידו בפחות מ9 נקודות........ודטרויט בפחות מ12 נקודות לא ? ולדעתי יש אפשרות גדולה שדאלאס תפסיד בפחות מ4 נקודות או תנצח את הספרס.. ושיוסטון ויאו ינצחו בפורטלנד או יפסידו בפחות מ5 נקודות... הימור על 4 משחקים כאלה נותן יחס של 10.5 ...ז"א מ50 שקל ל500 שקל...אולי אני יהמר רק על 20 שקל ככה אבל אני ממש חושב שהמתארחות הולכות לתת פייט הערב...מישהו מסכים ?

EizoTop

New member
2:51 לסוף

שיקאגו מובילה 46:40... בוסטון די חלשים...אולי הם יתעוררו ברבע השלישי... הפתעה?

EizoTop

New member
../images/Emo13.gif

דרק רוז 13 נק', 7 אס' גורדון 8 נק', 3 אס' סלמונס 8 נק' טיירוס תומאס 4 נק', 2 בלוקים, נואה 10 נק', 8 ריב', 2 בלוקים מילר 4 נק', 8 ריב' ריי אלן 4 נ'ק, (1-7 מהשדה) רונדו 12-3-3 פירס 4 נק' (1-4 מהשדה) 8 פרקינס 6 ביג בייבי 6 ליאון פאו מחצית 53:44 שיקאגו

the mnm factor

New member
כשל דנגו מדבר הוא נשמע בול כמו רוקי בלבואה...

בכל אופן, משחק טוב עד כה. רונדו כל כך השתפר השנה, ממש נראה שצורת המחשבה שלו טובה יותר השנה- הוא נהיה רכז. מלבדו בוסטון נראים כבויים וכבדים. ממש מבאס שאין גארנט, האיש באמת מכניס צבע אחר למשחק כשהוא משחק, בין אם הוא משחק טוב או לא.

rapgamer4ever

New member
מחצית

כל הלינקים ברשת חרא. בוקסקור למי שמעוניין: http://sports.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=290418002 באתר של איאספיאן יש גם game cast, זה יותר כיף לצפייה מבוקס סקור (אבל עם פחות פרטים). 53-44 לשיקאגו. דרק רוז עם הופעת בכורה בפלייאוף מהסרטים, הוא חודר בקלות ומגיע לעונשין ומזין את החברים לקבוצה. בוסטון לא מצליחים לעצור את הכניסות של רוז לסל ובהתקפה לא מצליחים להגיע למצבים טובים. פו היה אגרסיבי בדקות ששיחק והגיע לקו 6 פעמים, אבל בסה"כ המפתח הוא דרך פירס ואלן שלא היו טובים (וגם שיחקו יחסית מעט... ריברס שומר כוחות לסוף המשחק). לדעתי יגמר צמוד מאוד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דאאאם הדרק רוז הזה טוב!!!

חשבתי שהוא ישחק כמו הצרות שלי במשחק פלייאוף הראשון שלו. הבן אדם הזה הולך להיות שחקן מדהים!!

EizoTop

New member
../images/Emo45.gif התרשמתי לטובה

שחקן מצויין, פעם ראשונה שאני רואה משחק של שיקאגו, והוא BY FAR רוקי השנה !!! הוא נראה כאילו הוא עם ניסיון של כמה שנים כבר...שחקן מצויין.

EizoTop

New member
איזו מחצית שנייה !!!

דרק רוז VS ר'אגון רונדו איזה דו קרב !!! מחצית שנייה בטירוף (שפירס מתחיל לקלוע....)

שח_מט

New member
9 שניות לסיום, אחד לשיקגו

רוז מדהים וגורדון קלע חבלז אבל אני מהמר על הקלאץ של אלן-פירס

EizoTop

New member
איזה משחק !!!!!!

97-96 שיקאגו 9 שניות לסיום ! דרק רוז 36 נק', ו-12/12 מהקו !!! רונדו עם פאול טיפשי... מעניין מה בוסטון יעשו

למעלה