הערב זה מתחיל!

שרשור דטרויט-קליבלנד

41-36 לקליבלנד עם 7:33 דקות לסיום השני. שרשרו לינקים חופשי

rapgamer4ever

New member
לא מתאים ללברון שרוקי יגנוב לו את ההצגה...

זה כבר גארבג' עמוק, למען האמת חשבתי שדטרויט תשבר אפילו מוקדם יותר. לברון עם 38,8,7 ונקי מאיבודים. הפיסטונס סופגים ב-53% מהשדה... הם אפילו לא רוצים את זה מספיק.

Oxycodone

New member
טוב נגמר ...

פשוט עצוב לצפות..עד שראשיד בא למשחק ובאמת עשה נקודות מהצבע ונתן גם הגנה...אז כל הקבוצה התחילה לזרוק בלטות. וטיישון וריפ נעלמו מהמשחק לגמריי....וסטאקי מחטיא גמאפרים ולייי אפים מול סל ריק..פשוט לא היה לדטרויט מזל. זה פשוט בלתי אפשרי לעצור את לברון - הוא פשוט יקבל פאול על כל דבר הכי קטן ככה שאין סיכוי לנצח זה פשוט לא הוגן. גם להפסיד מתחת ל2 נקודות הם לא יכולים ? כי אני חושב שדאלאס ויוסטון ינצחו והייתי מנצח בווינר...חבל כשאני חושב על זה רק אולי ההוקס יצליחו להתמודד עם הקאבס כאשר הם יזרקו את גו סמית פצוליה וכל הגבוהים שלהם על לברון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הכבוד שלברון מקבל פשוט מגוכח

אני לא זוכר שחקן שמקבל כזה כבוד מהשופטים וזה כולל את ג'ורדן. אי אפשר להתקרב אליו בלי שתהיה שריקה. כמובן שזה לא מה שגרם להם לפרק את דטרויט אבל במשחקים צמודים זה יכול להכריע משחקים.

NadavG

New member
כבוד משופטים מחושב כך:

מועמדות ל MVP עונתי כפול ביתיות ועוד ותק בליגה. החשיבות הכי גדולה היא בעצם לעניין ה MVP, ודעת הקהל כמובן. לפיכך לברון קובי ווייד יקבלו הכי הרבה שריקות. סה לה וי. נראה לפעמים כאילו המטרה של השופטים היא לבנות ולפטם את אשליית ה hero (ה unbeatable) סביב שחקן מסויים, כאילו במטרה ליצור ג'ורדן חדש בכוח.

Oxycodone

New member
גם וויד מקבל שריקות כאלה

מי שלא זוכר וויד ניצח את דאלאס ואת דטרויט במשחקי פלייאוף הקודמים עם הרבה עזרה של השופטים. הם פשוט תמיד יהיו לטובת הקבוצה עם הכוכב וזה על הפנים לנו בשביל צופים. עכשיו מי שצפה במשחק...היה במשחק איזשהו מומנטום של דטרויט בהתחלה..הם שיקחו מעולה בהגנה ושיד הנהיג את ההתקפה ופשוט עשה נקודות מהצבע ובאמת שיחק מעולה. היה 35-41 וגם יתרון של רק 3 נקודות..ואז הפיסטונס החטיאו ממש זריקות קלות ומהצד השני לברון הלך לסל ופשוט בכל נגיעה הכי קטנה קיבל פאול ואז שמתי לב על הפנים של השחקנים של דטרויט שהם פשוט מגכחים - יודעים שאת המשחק הזה הם לא ינצחו כי פשוט לברון יגיע לקו אפילו 100 פעם וינצח את המשחק , וכל פעם שלברון עבר שחקן והגיע לצבע ראשיד היה צריך להגן עליו ואז הוא קיבל מהר 4 עברות והמשחק נגמר ברגע שסטאקי התחיל להחטיא לייאפים חופשיים. היה אפשור לראות את התסכול של ריפ שהוא זרק את וויליאמס באוויר כאילו שהוא לא קיים חח כמו שאני רואה את זה אף קבוצה לא הולכת לנצח בקליבלנד הקומונישר רוצה את קובי מול לברון ולא יעזור כלום. הם בכלל לא הוציאו את לברון ..כל ה48 דקות הוא לא הפסיק לנסות להרוס את דטרויט - דאם אם הם היו מפסידים בפחות מ12 נקודות הייתי מרוויח 350 שקל גם כן הלברון הזה !
אגב קארי כזה מטומטם- הדרך לנצח או לעשות משחק צמוד זה לבחור או את סטאקי או את ביינום ולתת לאחד מהם לחדור על וויליאמס כל המשחק וללכת לקו......אז שיבחר אחד מהם ויאמין בו...במקום להוציא כל שניה אחד מהם כשהוא מחטיא סל ואז התוצאה היא ששניהם נשארים קרים ומחטיאים סלים קלים.

rapgamer4ever

New member
ראיתי חלק משידור חוזר אצל חבר

לברון באמת קיבל הרבה פעמים שריקה על מגע שהוא לא פאול, ואת ג'ורדן לא ראיתי, אבל אני לא יכול להגיד ששרקו ללברון שריקות סופרסטאר יותר מאשר לוויד ב-2006.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ואוו!!

עזבו רגע את הסל... שמתם לב שהוא קפץ מהחצי ונחת כמעט על קו השלוש?

זאת הייתה שחיטה כשרה

המשחק היה של קליבלנד מהשנייה הראשונה. לרגע דטרויט הראו שהם מנסים לחזור בתחילת רבע שלישי. שלשה של מו וויליאמס סגרה את הסיפור. הפרש של 10 או 8 נק' של קליבלנד נראה כמו 15 או 25 נק'.

Oxycodone

New member
קיבינימט לא הוגן המזל הזה של קליבלנד לא הוגן

נראה לי שלברון קלע תשלשה אחרי הזמן בכלל ! שיחקו נתנו פתיחת מעולה......וסטאקי פשוט החטיא שני ליי אפים ושלשות חופשיות כל כך חבל.......... שילחמו בחצי השני והייתה לי תחושה שהבולס ינצחו ....20 שניות איחרתי בשליחת טופס ווינס דאממ

בווינר זה נחשב לתיקו

כל עוד לא היה + למישהו למרו תשאני מניח שהיה לשיקאגו +8 או לא ידוע כמה...

Oxycodone

New member
באמת נחשב לתיקו ?

הבנתי ש 1 אומר שבוסטון ינצחו.... x אומר שבוסטון תנצח בדיוק ב7 הפרש...ו2 אומר שהבולס ינצחו או יפסידו מתחת ל6 נקודות..... וחייב להמר מינימום על 3 משחקי כדורסל כדי לשלוח טור.... מה שרציתי להמר זה הכל 2 היום....שהפיסטונס יפיסדו בפחות מ12 נקודות או ינצחו שדאלאס ינצחו או יפסידו פחות 4 ושיוסטון ינצחו או יפסידו בפחות מ5.....ואז יש לך יש לך יחס של 10.5 זדומרת מ30 שקל להרוויח 350 שקל... אבל אתה אומר שאם יש הארכת זמן זה נחשב x בכל מקרה ? חוץ מזה גם ככה דטרויט הפסידו ב18 הפרש...למדתי לקח אסור להמר בווינר חח למרות שנראה לי שיוסטון ודאלאס ינצחו קיבינימט הייתי צריך לדעת שבמשחק ראשון הקאבס יתנו ללברון 48 דקות לשבור את דטרויט

לא....

אני אומר שאם לא היה + לאף קבוצה, והמשחק נגמר בהארכה זה נחשב איקס. במצד הקיים אם היה פלוס 7 לשיקאגו כלומר הפרש של 7 לטובת בוסטון זה איקס, במקרה הספציפי הזה, ההימור על שיקאגו לוקח... גם בכדורגל, תיקו בסיום ה90 דקות נחשב לאיקס...

Oxycodone

New member
וואלה

אז הם סתם רמאים אם יש הארכה צריך להמשיך רגיל.. גם קשה מאוד לתפוס את האיקס בכדורסל איך אפשר לצפות שמשחק יגמר בדיוק ב12 הפרש לצד אחד או מספר מסויים. אם דטרויט היו מפסידים מתחת ל12 הפרש הייתי מרוויח ואם הייתי מספיק לתפוס את שיקגו הייתי מרוויח 500 שלק אבל נראה לי שהמסקנה שבווינר הזה אתה תמיד תפסיד לא משנה מה יקרה

מי שמבין כמעט הכי הרבה בכדורסל

הם האנשים שקובעים את היחסי הימור ואת הפלוסים ולכן למלאות ווינר זה בעצם כמעט חסר סיכוי... ברור שיש המון אנשים שמרוויחים מזה כסף אבל הווינר עצמו מרוויח עשרות אלפים לא משנה מה...

rapgamer4ever

New member
משהו שמעולם לא עשיתי אבל חשבתי עליו:

תסתכל לדוגמה על 3 אתרי ההימורים המובילים. נגיד ששניים נותנים לקבוצה X פלוס 8 והאתר השלישי נותן לה פלוס 10. תהמר באתר השלישי על זה שעם הפלוס 10 היא תנצח. לאורך זמן זה יעבוד. אתה סה"כ הולך עם המומחים שעושים עשרות אלפים לא משנה מה...

yoavj1

New member
זה (כנראה) לא יעבוד

בהנחה שלא תהמר על X, הסיכוי שלך לצדוק הוא טיפה פחות מ 50% (בגלל תיקו) או טיפה יותר מ 50%, בגלל השיטה של ללכת עם המומחים. אבל,, הרווח במקרה של ניצחון הוא לא הסכום שהימרת עליו (יחס של 2), אלא נמוך יותר (בווינר למשל, בטופס רגיל היחס הוא 1.8). נגיד למשל שבשיטה שלך הסיכוי לצדוק הוא 52%, והימרת על 100 משחקים ב 10 שקלים כל אחד. סה"כ הוצאת 1000 שקלים. צדקת ב 52 משחקים, משמע זכית ב 52*10*1.8 = 936 שקלים, וסה"כ הפסדת 64 שקלים. אגב, בשביל להרוויח צריך לצדוק ביחס של בערך 56%. קשה לי להאמין שהשוואה בין אתרים שונים מביאה ליחס כזה (צריך להביא בחשבון גם את האפשרות ל X, שהיא לא עד כדי כך זניחה - בסביבות 10% לפי יחס ההימורים).

למעלה