הפליאוף הזה לוהט כבר ביום הראשון
את בוסטון-שיקגו לא ראיתי, אבל אין ספק שבוסטון בצרות צרורות. עם הפציעה של גארנט- פשוט מכה אדירה, ולפני שמדברים על המכה שזה יכול להביא למאצ'אפ מול קליבלנד(למרות שאם אני לא טועה, בוסטון כיסחה את קליבלנד השנה גם בלי KG), אולי צריך לדבר קודם על אורלנדו. דרק רוז, כמה חבל שהפסדתי את ההצגה שלו. איזה שחקן! אין ספק שהסדרה הזאת נפתחת בניגוד למצופה ויהיה מעניין ביותר. קליבלנד-דטרויט: לא ממש כוחות, לפי דעתי. לברון פשוט גדול על הפיסטונס. הם אפילו לא קרובים ללעצור אותו, למרות שאתמול בכל מקרה הוא היה מדהים. לייזי גורדון עם צעקות עוד לפני שזרק מהחצי ואז הסל הזה...מטורף. סה"כ הפיסטונס קבוצה שיכולה להתעלות במשחק חוץ אחד מתוך שלושה נגיד, אבל באמת אני לא רואה אותם מחזיקים בקצב של קליבלנד. אגב, למרות שאתמול באמת כפי שצויין פה היו להם כמה שלשות חופשיות שהיו יכולות לשנות מומנטום. לדעתי למרות כל מה שקרה העונה, דווקא במאצ'אפ מהסוג הזה מול יריבה שבכל מקרה עדיפה בהרבה, כמה חבל שאייברסון לא משחק. אין ספק שהוא יכל להוסיף. דאלאס-ס"א: רבע אחרון פשוט מטורף של דאלאס!!! הכל הלך להם, פשוט הכל. ס"א מנגד נראיתה די אבודה. רוג'ר וטים עוד ניסו, אבל זה באמת היה רחוק מלהספיק כאשר דאלאס משחקת כ"כ טוב. בראה היה פשוט נפלא וגם נוביצקי, כולל ברבע האחרון אגב. דאלאס באמת ממשיכים את המומנטום מסוף העונה הפנטסטית שלהם. הלוואי שיצליחו לעבור את הספרס. הסדרה כמובן רחוקה מלהיות גמורה. אחרי הכל, מדובר אולי במועדון הווינרי ביותר בNBA אל מול ההפך הגמור בערך..ומדהים עד כמה שמנו חשוב להם! איזה שחקן הוא! פורטלנד-יוסטון לא ראיתי, הפסד מפתיע. פחות ההפסד עצמו, יותר הקלות שהוא נעשה. איזה כיף לראות את ברוקס התותח עם ההתקדמות המצויינת שלו. יופי של שחקן. לא יודע את מי אני מעדיף אם נעבור את יוטה בסיבוב הבאא. מצד אחד פורטלנד מאצ'אפ מטורף בשבילנו(לרעה), מצד שני יוסטון בכללי עדיין קבוצה טובה יותר אני חושב אבל המאצ'אפ שלנו איתם טוב בהרבה(סוויפ בעונה הרגילה). בכל מקרה, מקווה שהם יעברו סיבוב סוף סוף.