העונה הראשונה

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

As I Am

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

משום מה נזכרתי עכשיו בתקופה שבה אני ואופל אמרנו כל החיים את אותם הדברים באותם הניסוחים בדיוק...

אוקיי כולם להפסיק לכתוב הודעות כדי

שאני אוכל להביע את תמיכתי בנושא! למי שחושב שלא יקשיבו- עובדה שהקשיבו בנוגע לעונה השלישית... ומניסיון- אם הם יסרבו בפעם הראשונה, להמשיך לשלוח- ככה אני עשיתי עם חברים: יום אחד קירצצתי- ו16 חודשים אח"כ הם החזירו את השידורים החוזרים! ככה בצ´יק! אם לא ייצאל לי רלאות אף פעם את העונה השנייה לפחות שאני אזכר בעונה הראשונה.. (היי הנה רעיון- אולי סטאר וורלד יירכוש לו את מכושפות??????)

itamr

New member
לא נדמה לי שזה בגללך יכול להיות

שהיה להם מקום פנוי ולא היה להם מה לשים.

אוקיי עוד משהו ששכחתי לספר על עצמי.

אני אוהב להיות ציני..... ועכשיו אני קולט עד כמה זה קשה לבטא ציניות דרך המקלדת- למי שלא קלט- זה היה בצחוק...

As I Am

New member
16 חודשים?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

תוך 16 חודשים יכולה לצאת כבר עונה שישית!!!

Phoebe again

New member
נכון... אבל אמרת שאין טעם לנסות

אם זה לא ישודר ביס... לא משנה זה לא שווה את הוויכוח :)

LillipooT

New member
אנשים..אנשים..

כרגיל קצת גלשנו מהנושא..קצת.. אז..יש מכתב או אין מכתב?? ** נזכרת ברגעים שעשיתי ביביסיטר והיה דוסון קריק ואז מכושפות..אוי..זה היה יום מושלם. למה פרקו את הצמד חמד?! לי.

PopPy

New member
אהם אהם!../images/Emo85.gif

אף אתר לא תומך בעצומה? אף אחד לא רוצה להוסיף את הכתובת של האתר שלו בסוף? אף אחד לא רוצה לצרף לינק לאתר שלו? גם אתרים בשיפוצים נכללים! קדימה פיפל!

Angelic Girl

New member
יו ... אתם ממש מעוצבנים ... ../images/Emo11.gif

אין לזה שום תירוץ, אממ ... עשיתי בכלל משהו רע, שאני צריכה "תירוץ טוב" ... ? ... ~ מתייחסים פה רק לוותיקים ! ~

Angelic Girl

New member
שיהיה ... ../images/Emo4.gif

וזה דווקא לא נכון ..., לוותיקים כן מתייחסים ... וזה לפעמים מעצבן, שאף אחד לא שם
ל"חדשים" למיניהם ...
וזהו ... בעצם, תחשבו גם על אחרים ... הוגו נפגע מזה, ואני חושבת שגם אני !.., (איתמר ?)
..

Angelic Girl

New member
אממ ... ../images/Emo9.gif

יש לי 2 שמות ... הנורמלי ביניהם זה עדי ...
... השני זה ... אממ ... על שם סבא שלי ... וזה נשמע נורא .... (לפחות לא קראו לי על שם אבא שלי או משהו .... פחחח ... זה נשמע נורא ..., לאבא שלי יש שם שקשה לאיית בארץ ... "הווארד" ..., נו טוב ... עזבו ... )

למעלה