העונה הראשונה

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

Cole cohen

New member
אתי אתי אתי ...

ניסוח נהדר!!!
חוץ מדבר אחד קטנטן... כדי לשלוח ת´"עצומה" אנחנו צריכים לשלוח את זה לערוץ 3 של הכבלים. כיוון ש"יס" לא יכולים לשדר זאת (אין להם זכויות שידור). מה שאומר שהמושג "העונה השניה" די סותר את העובדה שאנחנו שולחים את זה לערוץ 3 בכבלים. אמנם, יש אנשים שראו את העונה ה2 למרות שאין להם "יס" זה עדיין נשמע מוזר (לפחות לי) להגיד לערוץ 3 בכבלים (שהוא היחיד שיכול לשדר את עונה 1) משהו על העונה השניה.

PopPy

New member
טנקס,../images/Emo85.gif

אבל לא ידעתי שרק לכבלים יש זכינות.. הנה: להנהלת ערוץ 3 בכבלים שלום רב, אנו מודים לכם על היענותכם לבקשתנו לשידור שני של העונה השלישית של הסידרה המצליחה "מכושפות". מאחר שהובהר לנו שלא תתאפשר הקדמת שידור העונה הרביעית של הסידרה בארץ לפני אוקטובר, נוצר מצב בו הסידרה "נעלמת" עד אוקטובר, לכן, רצינו לבקש לשדר בשנית את העונה הראשונה של הסידרה, ששודרה לאחרונה לפני כשנתיים, מכיוון שמעריצים רבים של הסידרה לא צפו בה משום שאת רוב מעריציה בארץ הסידרה רכשה רק לאחר שהתפרסמה, בעונה השלישית. בכבוד רב, חברי פורום "מכושפות" ב"תפוז" וקהילות אתרי מכושפות הגדולים בארץ: (כאן יבואו האתרים הישראלים שתומכים בעצומה)

Angelic Girl

New member
אמממ ... אז ביס העונה לא תשודר ?

אם יפעלו על פי הבקשות ? ... ~הסברים בבקשה ...~

Cole cohen

New member
העונה הראשונה לא יכולה להיות ...

משודרת ב"יס" לפחות לפיח מה שהבנתי מהכבלים יש רק להם לכבלים) זכויות לשידור כי "יס" לא היו קיימים כששודרה בארץ...

PopPy

New member
לא בטוחה כ"כ...../images/Emo85.gif

כל עוד לא היתה החלוקה לכבלים דיגיטל ולווין, הסדרות שנרכשו היו של ערוץ 3 שמשותף לכולם. רק כשהתחילו לשדר ביס ובדיגיטל שינו את ערוץ 3 של הכבלים הרגילים ופיצלו אותו לשתיים- ערוץ 3 של הכבלים ושל הדיגיטל, וערוץ 3 של הלווין, כשאם יש סידרה שיס קנתה והיא רוצה לשדר אותו בערוץ 3 הערוץ הוא ערוץ 3 של הלווין (עם הסמל של יס לידו), אם זו סידרה שקנו שניהם הסמל נשאר אותו הדבר, ואם זו סידרה רק של הדיגיטל הסמל בדיגיטל נשאר אותו הדבר, ובלווין עולות התוכניות שקנה רק הלווין... מה שרציתי להגיד בכל זה שאני חושבת שבגלל שאז ערוץ 3 היה משותף לכולם יש סיכוי שההעונה תשודר גם בכבלים, גם בדיגיטל וגם בלווין...

PopPy

New member
חח תודה../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

(שאני אכתוב הודעה ולא אנצל את ההזדמנות להקפיץ?!
)

Hogo Oneil

New member
אתי יפה יפה יפה יפה יפה! ^&^ כול ..

הכבוד! ניסוח מושלם מה האימיל שלם הגאב או אין את הולכת לישלוח להם?

Hogo Oneil

New member
תיקונים! ../images/Emo46.gif

מה האימייל שלהם* דרך אגב איך את הולכת לישלוח להם את זה??*

itamr

New member
הנה שאלה קצת דפוקה אבל כל האנשים לא

צריכים לחתום על העצומה כי אחרת כל אדם יוכל להמציא עצומות כאלו בצ´יק למרות שאין אף אחד מאחוריו?

PopPy

New member
ברור../images/Emo85.gif

פה העליתי רק את הנוסח, ברגע שאני אדע שלא צריך עוד תיקונים (וברגע שבעלי האתרים למיניהם יודיעו לי אם הם רוצים הלוסיף את כתובת האתר שלהם בסוף, כאתר שתומך בעצומה) נפתח הודעה חדשה, וכל מי שיתמוך יגיב בהודעה ללא תוכן (
בכותרת) + בעלי האתרים. יהיה נחמד גם אם תשימו קישור באתר שלכם ישירות לעצומה

p3

New member
אני אשתתף...

ואין לי בעיה לשים לינק כשהאתר יהיה מוכן. למרות שעד אז העונה החמישית תיגמר בארץ, המשיח ילך, ו*מתאפק לא לכתוב משהו מרושע*...*מצליח*

Angelic Girl

New member
זה באמת רעיון טוב !! ...

אוכל לעשות קישור דרך אתרי (המחוק - כרגע ..), ישירות לעצומה ... אני מקווה שזה יביא עוד תומכים ..... כשיהיו פרטים יותר מעודכנים ... תעדכנו אותי ...

Woogyman

New member
ההבדלים בין יס לערוץ 3 הרגיל -

- הפקות מקור (כמו לחיי האהבה) משודרות רק לבעלי כבלים (דיגיטלים או רגילים). מכושפות זה לא הפקת מקור אז העונה הראשונה תשודר אצל כולם, כמו העונה השלישית. - תוכניות שיס קונה לעצמה, כמו העונה השניה של מכושפות, היא שמה בזמן שיש בערוץ 3 הרגיל הפקת מקור שאסור לה לשדר. נוצר לה שם "חלון" ריק, אז היא שמה תוכניות שמשודרות רק אצלה.

למעלה