העונה הראשונה

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

Angelic Girl

New member
משהו שלא חשבתם עליו ... ../images/Emo4.gif

למה שהנהלת ערוץ 3 תקשיב לנו בכלל ? ... ברצינות ..., מה אכפת להם מילדים שאוהבים את הסידרה ... ?, בטח יש להם הרבה מה לשים במקום העונות הראשונות של מכושפות ..., לא ?? ... (מקווה שלא ...)

Angelic Girl

New member
נו באמת ... ../images/Emo66.gif

אתה לא יכול להגיד שאתה "איש" .... נכון ? .... אז ... אז .... זהו ... תמיד יש הודעות נושא בפורום, אז היה פירוט, והיה רשום (ציטוט) : "העונה הראשונה תחילת היצירה, בה מגלות שלוש האחיות האליוול (פרו, פייפר ופיבי) את כוחותיהן, ונחשפות לראשונה לעולם הכישוף. העונה מתרכזת בעיקר בהתמודדותן הראשונית עם הכוחות ועם כל שאר השפעות עולם הקסמים שנכנסו לחייהן של האחיות, ובמערכת היחסית של פרו, האחות הבכורה, עם אנדי, שוטר ששם עין על השלוש. העונה שודרה בערוץ שלוש לפני כשנתיים, וזכויות השידור עליה נמצאות אך ורק בידי הכבלים, כך שאם ייתקיימו שידורים חוזרים של העונה – לקוחות YES לא יזכו לצפות בה, מכיוון שהחברה עוד לא נוסדה כששודרה." אז, אוף, נו ... רואים ? ... לקוחות "יס" אינם יוכלו לצפות בעונה הראשונה, כשיש להם "יס"

As I Am

New member
אני לא הייתי מתגאה בזה ../images/Emo8.gif../images/Emo103.gif

גיל ההתבגרות sucks, סורי ^^ אממ - ואתה גם באמת חושב שערוץ שלוש שמים על ההבדל בין נער לילד? כל מי שלא יכול לשלם להם - לא נחשב.

Woogyman

New member
מה אכפת להם מי רואה?

אם זה ילדים או מבוגרים? כל עוד יש אחוזי צפיה (ויש), הם משדרים.

Ophel McNeil

New member
תראה, ללא קשר לגיל -

לא בטוח שיקשיבו לנו. אבל מה נפסיד מלסות?

itamr

New member
נכון מאוד

מי שלא מנסה לא מצליח והנה פתגם לחיים: "עדיף לאהוב ולאבד אהבה מאשר לא לאהוב בכלל" כלומר עדיף לנסות להחזיר את העונה הראשונה ואולי להכשל מאשר לא לנסות בכלל!!! וכמו תמיד אופל תמיד צודקת!!!

Angelic Girl

New member
רגע .... נחזור לעניין ה"יס" ... ../images/Emo150.gif

זה לא ישודר ביס ?!?!?!?
אז ... אז .... למה לטרוח בכלל ? ...

Woogyman

New member
אבל למה אתם לא קוראים את

ההודעות?! (לא את, אופל..) רשמתי שזה כן ישודר ב"יס" כבר 3 פעמים וכל פעם פירטתי את הסיבות. תקראו למען השם!

Angelic Girl

New member
כן, אבל ... ../images/Emo4.gif

קראתי את זה !!, שאלתי את זה כי ... (נו טוב, אם קראת תבין
) , אהמ אהמ ... ~ יש מחר לחטיבות הביניים באזור תל אביב (מודיעין גם.) שביתה ? ... ? ... ? .... ~ (ודי ווגי, אז מה אם אתה מחר בחופש ..., רוב הארץ לא ...) בררר, אתה גם לא קורא הודעות ... ולפיבי - כן ברור, אבל דיברתי עלי, לא בקשר לכולם ..

Woogyman

New member
אני לא קורא הודעות?!

אני?! מה שתגידי. מה שרשמתי שם זה דברים שבטוחים באלף אחוז ולא משנה מה איזה אתר (לא זוכר איפה אמרת שקראת את זה) רשם אחרת. נקודה.

Angelic Girl

New member
איזה ... עצבני ... ../images/Emo12.gif

אני בת 13, רק בת 13 !! (אז ... אז אל תתעצבן עליי !! ...) ו ... ו ... וזהו .... הזכרתי את זה שאני צריכה ללכת לישון ?.. לילה טוב !.

Ophel McNeil

New member
ומה הקשר לגיל שלך?

מה הקשר לעובדה שאת בת 13? איך זה פוגע בהבנתך? ילדה, תרוצים יותר טובים להבא, תודה.

Woogyman

New member
מה קשור הגיל שלך?

חוץ מזה שבת 13 זה לא תינוקת... לא שאני מבין מה זה קשור.

Hogo Oneil

New member
נחמה אני בן 13.5 ויש יותר קטנים ממך

פה! תאמיני לי שאני יודע!

Hogo Oneil

New member
אתם באמת אבל באמת צריכים לסדר את

הפיצול האישיות שלכם אתם כותבים הודעות יחד *קריפי
* ממש תאומים (קריפי מאוד קריפי)

itamr

New member
למה? זה חמוד