העונה הראשונה

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
העונה הראשונה../images/Emo85.gif

וואו, שתי הודעות חדשות בפחות מ-12 שעות... האם אני הופכת לפטריה?
אז ככה- רוב המעריצים של מכושפות (או חברי הפורום במקרה הזה
) לא ראו את כל העונה הראשונה, ראו רק חלקים, או ראו אותה לפני תקופת ה"התמכרות". כששלחנו מיילים ועצומות אל ערוץ 3 בקשר לשידורים חוזרים של העונה השלישית זה עבד, למה שלא נשלח להם מיילים בקשר לשידורים חוזרים של העונה הראשונה? במילא בשבתות בצהריים יש סדרות מוכרות יותר או פחות בשידורים חוזרים שמתחלפות, ואני חושבת שאם נלחץ עליהם כמו שלחצנו בקשר לעונה השלישית זה יכול לעבוד. מה דעתכם? להתחיל לשלוח מיילים? עצומות? שרשרו תגובות.

Hogo Oneil

New member
אתי אני מסכים איתך! באמת צריכים.^.^

באמת צריכים לעשות זאת! לומרות שאני ראיתי את כול העונה! ואני זוכר בערך כול פרק, צריכים להחזיר את עונה ראשונה ומהר!!!!!"-"

Charmed 4ever.

New member
לי חסרים מלא פרקים שלא ראיתי

סו קאונט מי אין.... אגב קיבלתי נר בריח אבטיח *מסניפה*

shira245

New member
גם אני......ראיתי את העונה ה-1 לפני

איזה שנתיים... עונה מעולה

As I Am

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

לאאאאא!! *צרחת כאב* I Hate Everything.

Angelic Girl

New member
גם אני !! ../images/Emo66.gif

לצערי, בכלל לא ראיתי את העונה הראשונה
, וגם לא את כל העונה השנייה
.... אז ... צרפו אותי גם !! ..., אולי שישדרו את כל מכושפות מהתחלה ?..., הם עושים דיי בלגאן ... נגמרה העונה השלישית, והגיע פרק מהעונה הראשונה (?!) ... אמממ... לפרטים , שטויות, ומידע שילחו לי לאיי. סי. קיו - 108623460

As I Am

New member
ע"פ מה שאני זוכרת... ../images/Emo103.gif

ערוץ שלוש עודם מחפשים אחרי הקלטות של העונה הראשונה...
אבל למי אכפת מהם. אז מי מנסח את העצומה?... ^-^;

As I Am

New member
בשביל זה לא צריך עצומה, ../images/Emo103.gif

בשביל זה צריך לשלוח לשם מישהו שישגיח עם אקדח טעון!
אני מוכנה להתנדב!! ^_^

Woogyman

New member
כן ואם זה לא יעבוד

את וההנהלה של תפוז תוכלו לנסות לשגע אותם כמו שניסית פעם לשגע את הילדה הזאת שהייתה פה והעזת למחוק לה הודעות בלי להסביר :).

As I Am

New member
??? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

ילדה? הודעות? מחוקות? היו כל כך הרבה...

Woogyman

New member
סתם היום נזכרתי

בילדה הזאת שאמרה שאת מחקת לה הודעה ואחר כך לא התנצלת ולא כלום כדי לגרום לה לחשוב שהיא לא כתבה את זה או משהו כזה ושזה תת רמה... טוב עזבו
.

As I Am

New member
אההה, איימי! ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

היא עדיין כועסת עלי בגלל זה כנראה...
פשוט היו הרבה אנשים שמחקתי להם הודעות והם התלוננו על זה שלא שלחתי מכתבי התנצלות רשמיים על כל הודעה...
אז קשה לזכור את כולם

PopPy

New member
../images/Emo41.gifהמכתב (?)../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

לקחתי על עצמי את עניין המכתב, הנה הגירסא ראשונית של המכתב (עצומה נשמע סתם לא נחמד.. חוצמיזה, קצת מקוריות!
) בקשר לעונה הראשונה, הערות, תוספות ושאר ירקות שרשרו לפה. כשאני אשפר אותו אחרי ההערות שלכם, אני אפתח הודעה חדשה עם העצומה וכל התומכים מתבקשים לשרשר הודעה ללא תוכן שהכותרת שלה תהיה
(מוכר לכם?
). בעלי האתרים של מכושפות (גם אם הם יצאו לחופשת בניה...) שרוצים לתמוך בענין- שרשרו כבר עכשיו
ואת כתובת האתר שלכם (לדוגמא
charmed.co.il). ד"א, התלבטתי בסוף אם לכתוב אתרי מעריצים או מועדוני מעריצים, אבל מועדון מעריצים נשמע לי קצת יותר רציני... המכתב: להנהלת ערוץ 3 שלום רב, אנו מודים לכם על היענותכם לבקשתנו לשידור שני של העונה השלישית של הסידרה המצליחה "מכושפות". מאחר שהובהר לנו שלא תתאפשר הקדמת שידור העונה הרביעית של הסידרה בארץ לפני אוקטובר, נוצר מצב בו הסידרה "נעלמת" עד אוקטובר, לכן, רצינו לבקש לשדר בשנית את העונה הראשונה של הסידרה, ששודרה לאחרונה לפני כשנתיים, מכיוון שמעריצים רבים של הסידרה לא צפו בה משום שאת רוב מעריציה בארץ הסידרה רכשה רק לאחר שהתפרסמה, בעונה השניה והשלישית. בכבוד רב, חברי פורום "מכושפות" ב"תפוז" ומועדוני המעריצים לסידרה בארץ:

למעלה