העבר The Past

יה-יה

New member
הנני...

ההתפרצות !!!
לא יכולה יותר....

חבל על הזמן...

זו אכן הודעה חבל"זית שכיייייייייייף להיזכר בה, אבל הרעיון היה (אם הבנתי אותו נכון) ההודעה הראשונה ב-כ-ל-ל בתפוז. זה גם מעניין!!! נו, מחכה בקוצר רוח... שלך באהבהההההההה ב

יה-יה

New member
אורלי, תודה תודה (ועוד משהו בשבילך)

בפורום יש כל מיני אנשים, כמו בכל מקום אחר, בהבדל קטן- כאן הכל עובר דרך המילים וביניהן... בין המילים שלך עובר אדם מאד מיוחד. זה מה שאני מרגישה וזו ההזדמנות שלי לומר לך את זה. רק רציתי שתדעי. יה-יה.

אורלי_ל

New member
מתוקה ../images/Emo25.gif

ההודעה הקצרה שלך יצרה אצלי תגובת שרשרת... קרה לי משהו יפה בעקבותיה.
לא ארחיב כי זה אישי.

יה-יה

New member
תרחיבי, תרחיבי ../images/Emo8.gif

סתם. לאנשים יפים קורים דברים יפים, במיוחד כשהם מקבלים את עצמם ככאלה. שמחתי לקרוא. יה-יה

אשכר

New member
מעניין.

להדריך מישהו בלי ליצור בו "אנטי-", או חסימות למשהו אחר, זאת משימה קשה מאד. לרובנו, לפחות. אני מתמודד עם המשימה הזאת כמעט כל יום: עם חברים, חברות, קולגות בעבודה, החתול (אני לא רוצה לצעוק עליו או משהו כשהוא מטפס עלי עם הציפורניים, למשל. גם ככה היתה לו ילדות עשוקה.) והמודרך העיקרי שלי: אני. וזאת נקודה קשה: איך לא להחמיר עם עצמי. לך, כך אני מקבל את הרושם, אין בעיה כזאת. אני טועה? כמו שאני רואה את זה, צריך בעיקר להגיד מה כן לעשות, כלומר, בשפה שלי, ללכת קדימה. (עכשיו אני מייקש את עצמי, דרך אגב. נראה לי.) נו, אז ביקשו הדגמה בסוף?

יה-יה

New member
אשכר יקר

ממרום שנותיי ואחרי הרבה שנים שאמרתי לעצמי (להלן: המודרכת) מה לא לעשות, התחלתי לומר לעצמי מה כן. את מה שלא, אני כבר יודעת מזמן. היו לי הרבה שנים של ´מה לא´, עם הסברים כמעט מדעיים על "למה לא".. עכשיו אני חיה את ´מה שכן´. לילדים בגן, אני משתדלת להעביר בעיקר את מה שכן (ולא רק להם). יש לי עוד הרבה עבודה בענייני ´מה כן´ לעשות, כי הטורף תמיד עומד בשער ומסביר לי יפה יפה ´למה לא´. אני יודעת מה אני לא אוהבת. אני יודעת מה אני כן אוהבת. אני חיה את מה שכן. ועדיין, מאד רחוקה מכל מה שאני רוצה . מקווה שהבנת את מה שניסיתי לומר ולא בטוחה שהצלחתי. בקשר להדגמה: נראה לי שהם עושים את זה בכזו טבעיות, שהם צריכים להיות המדגימים...
יה-יה.

אשכר

New member
לא רק שהבנתי,

אלא כך אני מנסה (ומצליח) לחיות בשנה האחרונה. אני רואה את ההצלחה של הדרך הזאת בעצמי, ובחתול, ובאנשים שעליהם אני משפיע. ולא רק שהצלחת להבהיר לי למה את מתכוונת, אלא שאתמול, בפגישה עם כמה אנשים מעניינים, מישהו העלה את העקרון הזה, ואוטומאטית נזכרתי ב"שיחה" הזאת. הוא קרא לזה המקל והגזר, והתחלנו לסווג מקרים: אנשים שמעדיפים את הדרך של הגזר, ואנשים שמעדיפים את הדרך עם המקלות, ואנשים שמשלבים כך או אחרת. ממש דרך אגב, האיש שהתחיל עם המקל והגזר, התעסק כל הזמן עם איזה סיגר עבה, ולא יכלתי שלא להזכר בחלום שלך

למעלה