העבר The Past

~דויד~

New member
העבר The Past

ניתן להתחבר לרגעים או לזמנים בהם הראיה שלנו היתה שונה, ומכך אפשר ללמוד המון. כל הזמן אנו משתנים ובאמצעות כניסה לנקודה אחרת שהיינו בה, נוכל להבין יותר את משמעות הזמן, נוכל לראות היכן השתפרנו, ונוכל לבדוק מהו הדבר שנותר זהה, וכך אולי נוכל להכיר את האני האמיתי שלנו יותר טוב.... אז כמה דברים: 1. מה דעתכם שכל אחד יביא תמונה שלו מגיל קטן? 2. שכל אחד יעשה קישור להודעה הראשונה שלו בכלל בפורומים בתפוז. 3. מה דעתכם? 4. עוד רעיונות?

deep ocean

New member
עשיתי חיפוש וקיבלתי לדעתי

תוצאות מעניינות: 3 ההודעות הראשונות שלי בתפוז: 1. תגובה בפורום פמניזם (הודעה ראשונה) "...דפוסי החשיבה של האשה, הם דפוסי חשיבה גבריים והם נוצרו עקב שליטת הגברים בנשים..." 2. שאלה בפורום אומנויות לחימה אם יש אומנות לחימה ספציפית לנשים? בנוסף ציינתי שאני לא רוצה ללמוד להגן על עצמי על ידי קבלת "מכות רצח"
3. שאלתי שאלה בקשר לצ´י קונג באותו הפורום לאומנויות לחימה. בן ענה לי ביום הראשון בו כתבתי בפורומים-על השאלה השניה, ורשם תשובה שממש עזרה לי! תוצאות מעניינות לא נתקלתי בשיפוט עצמי לגביהן. כן ראיתי שדעתי השתנתה באופן ענקי לגבי אומנויות לחימה.

deep ocean

New member
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

קראתי את תשובתו של בן בשרשור ששאלתי לגבי אומנות לחימה בשבילי. אני חייבת להעתיק פה משהו: "....שיהיה לך המון בהצלחה במסע החיפוש שלך. אם תזכרי שלא חשוב מה אומרים לך, את יודעת בסתר לבך את האמת, אני בטוח ש: 1. תמצאי מקום כלבבך או כמעט כלבבך; 2. תפיקי מהמקום הזה תועלת, מבלי לאפשר לו לקבע אותך או "לקלקל" אותך." הוא לא ידע כמה שהוא צדק !!!! פשוט גדול! מי חשב אז (כאשר כתבתי את ההודעה) שאני אלמד אצלו בסופו של דבר.

deep ocean

New member
חבל על הזמן ../images/Emo12.gif

אכן ההודעות נותנות אינדיקציה על השינויים שעברתי!!!! ביום ה-4 שלי בפורומים כתבתי בפורום להרגיש טוב: בכותרת כתבתי -קצת עלי "אני עומדת לפני כמה שינויים: אחד, נפרדתי מהחבר ביום שישי אחרי שנתיים של חברות. בנוסף, התקבלתי לתואר שני לסוציולוגיה בת"א ובחיפה, וכנראה אתחיל ללמוד בחיפה. חוץ מזה, אני שוקלת אם להתחיל את לימודי השנה או לנסוע לחו"ל. בקשר לסרטן-עושה פעילות של צ´י קונג, חושבת חיובי, מטופלת גם ברפואה קונבנצינלית, וכן באלטרנטיבית. ו...??? אני רוצה לעשות יותר מזה, להיות יותר פעילה ולקחת אחריות לחיי. כרגע אני מנסה לבדוק מה האפשרויות הנוספות לטיפול. מה עוד? מבולבלת בעיקר :) וכיף לי עכשיו להיות בבית, ברוגע, ופשוט לחוות את הרגע, ולחשוב על החיים" . . . . . . . . . מבולבלת? ללמוד בחיפה? לא החלטתי אם לנסוע לחו"ל או ללמוד? חבר? רוצה לקחת אחריות על חיי? אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה מדהים!!! ביצעתי את כל אלה, ועוד מעבר לזה! מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא יאומן איך שאני לקחתי אחריות על החיים שלי!!!!

~דויד~

New member
כל הכבוד מיכלי

על המהירות, והיישום של ההצעה שלי. בהחלט מדהים! האם זה כל מה שלמדת מהתרגיל?
דויד

deep ocean

New member
בהודעה "חבל על הזמן"

תראה מה למדתי מהתרגיל שהצעת. דויד אני מודה לך! נתנת לי מתנה ענקית כרגע!!!!!! יש לי קטע שאיני זוכרת דברים מהעבר!!! ממש כך. לא ידעתי שכאשר התחלתי לכתוב בתפוז (בחודש יולי השנה, זה אומר לפני 5 חודשים) הייתי במצב כל כך שונה מאשר אני נמצאת בו כיום!!! זה מדהים אותי עכשיו איזה שינויים עשיתי ואיך לקחתי אחריות על חיי. התהליך התחיל באינטנסיביות רק לפני 5 חודשים כי אז נפרדתי מהחבר שהיה לי BF. אני כרגע מהרהרת לי אם ב-5 חודשים עשיתי כאלו שינויים ויש לי עוד את כל החיים לפני- זה נותן תחושה ענקית של כוח!

~דויד~

New member
מיכל

האני האמיתי שלך הוא נצחי ונמצא גם בזמן שצילמו אותך וגם לפני 5 חודשים. האם את מזהה אותו?

deep ocean

New member
כן!!!!!!!!!

האני האמיתי שלי הוא נצחי, זה נכון! לקח לי זמן לתת לו מקום לפרוח

daviden

New member
טוב, אז קדימה, לשרשר הודעות ותמונות

עתיקות.... מיכלי, מה בקשר להודעה הראשונה שלך בפורומים?

sihaya

New member
באסה

. לתמונה יקח טיפה זמן כי אין לי סורק :) כמה ימים:) אבלללללללללללללללללללללל........ אני לךא מצליחה למצוא את ההודע ההראשונה שלי פה ... אני לא ממש טובה בקטע הזה

למעלה