העבר The Past

נילאם

New member
כשבגרוש היה חור...

אז באמת לפני כמה ימים היה לי מין פלאש בק ספונטני כזה לתקופת הצבא, פתאום הרהרתי בשרות הצבאי שלי שהסתיים בשעה טובה לפני בערך שש שנים... וממש יכולתי לחזור לתחושה שלי כחיילת, ולראיית עולם שהיתה לי אז! התחברתי לתחושות ולא רק לזכרונות! ואז הבנתי שהופ הופ טרללה, גדלתי בהרבה מאז, מה זה גדלתי? לא רק קמטים, שיער לבן, אלצהיימר וכאלה (בי צחוק, בי צחויק!) אלא גדלתי מבפנים, מין תחושה של התרחבות הנפש והמוווודעות! עיינתי בהודעה הראשונה שלי שעסקה בחיפוש, והיתה תמהונית משהו, ופתאום הבנתי שבעצם גדלתי גם בחודשיים האחרוני! זה לא נגמר הגדילה הזאת, ממש עליסה בארץ הפלאות!

הודעה ראשונה שלי ב "תפוז" ../images/Emo13.gif

הנה זאת היתה ההודעה שלי בתפוז - טליה מפורום "רוחני" מאוד עזרה בהתחלה להבין את התגובות "הפיזיות" בעקבות מדיטציות...אלו היום הימים היותר קשים בשבילי (בתור תהליך של נקיון) אבל היותר מענינים ומלהיבים מבחנתי כשהתחלתי להרגיש את השוני וכל צעד קטן ושינוי שקרו עקב כך היה כמו להיות תינוק קטן וטהור כשלומד משהו חדש. ותוך כדי שאני כותבת על זה אני שמה לב שאיבדתי משהו בדרך, שהייתי רוצה מאוד להחזיר ....את ההתלהבות את הרגשת ה"חדש" המממממממ תודה דויד על הרעיון זה בהחלט פתח לי את העיניים עכשיו
תמונות תמונות ילדות ....וואו אני יצטרך לחפש אצל אמא שלי
אוהבת המתבוננת

ההודעה הראשונה שלי בפורומים ../images/Emo13.gif

ב-12.7.01 (לפני פחות מ-4 חודשים וחצי!!), בפורום חלומות צלולים: יש כל מיני סוגים של ראיה! הפורום השני אליו נכנסתי, יום אחד לאחר מכן, היה פורום אמנויות הלחימה. ההודעה שכתבתי בו היתה ההודעה השלישית שכתבתי אי-פעם בפורומים ב"תפוז": תשובה מלאה הפורום השלישי אליו נכנסתי, עוד באותו יום, היה פורום "רוחני". נתתי שם תשובה למתבוננת
: לא היתה שום אפשרות?! ההודעה הראשונה שכתבתי בפורום "דרך הלוחמים" (שקיים, אגב, שלושה חודשים בלבד!! הייתם מאמינים?!?!?!), מופיעה בקישור שבתחתית הודעה זו... באהבה בן

וואי, וואי עכשיו אני נזכרת ../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה, אז כשנכנסתי לכאן אתה כבר ידעת מי אני ??
LOL רק עכשיו כשאתה כותב אז זה וקראתי שוב קישרתי בין שם לפה, זה פרח לגמרי מזכרוני (לא בדיוק - השכחתי את זה ! ) אני חייבת להגיד 2 דברים : 1. הייתי כל כך מבולבלת ומפוחדת ורק "מפגש עם חייזרים" "והשתלת שתל" היה חסר לי....באותו היום החלטתי שאני מפסיקה לגמרי עם הפורומים בכלל לאורך תקופה עד להבהרה עצמית..וד.א כשחזרתי לקרוא בפורום נכנסתי ישר לפה וקראתי הרבה זמן עד שהעזתי לכתוב שוב
2. לכן מגיעה לך תשובה מאז
אני מבינה עכשיו הרבה הרבה יותר טוב למה התכוונת בתשובה שלך.......ובגלל שאין מקריות שאני ישוב ויקרא את זה...תודה אני ישתדל לקחת את החלומות שלי בפחות רצינות
אוהבת המתבוננת

למעלה