הסרט "בתולות"

professional CG

New member
ואללה קרוב

יש לך בלונד ושיזוף אם רק היה לך הגדלה באמת לא הייתי מצליח להירדם

Devils wife1

New member
זה לא מה שיגרום לי

לרצות לשתף אותך בתמונות של החזה שלי. אז תפסיק לנסות. ועם או בלי, אני עדיין לא רואה ממ' כל בחור שכביכול זיינת עד היום. סה טו, ערב טוב

ירדתם לרמה נמוכה

עכשו על פי ההודעות שלך את מגוננת את עצמך אני מנחש עקב זה שאת מרגישה שייכות לשמנה או שאת ככה או שמישהו קרוב מאוד בכל מקרה לגבי אישה על פי דעתי יש מדרש שאומר איך אומרים לאישה בחתונה אישה נאה וחסודה אם היא ממש מכוערת ? וכי נשקר לה ? אז באים ואומרים אם הבעל אוהב אותה אז היא נקראת הכלה הכי יפה שיש אז יש בחורים שאוהבים דוגמניות שאוהבות צומי ואו שהם טיפשות או שהם שווצריות ויעירו לך על כל דבר קטן , גופם יהיה הכי חשוב כל השאר הבל,לעומת זאת יש בחורות נקרא להם שמנות או חמודות שתיתן להם אהבה הם יחזירו לך כפל כפליים. .. לא נספר על אהבה כל אחד ומה שהוא אוהב שקר החן והבל היופי , אשת חייל מי ימצא ורחוק מפנינים מכרה.

GreenEyes82

New member
וואו.. היא פתאום נותנת לך מאותו היחס שאתה

נותן לבחורות אז נעלבת והרגשת צורך לתקוף?

DC400

New member
הייתי תופס ממך במקרה אחד ...

אם היית עושה את הא-מינית המוזרה הזו . גם אם היא כן היתה מינית אף אחד לא היה מתקרב אליה כי היא נראית ומדברת כמו לסבית.

professional CG

New member
לא איפה

דווקה היא מדברת סבבה זה הכרס והתחושה שכל שניה יצא לה שומן המבורגר מהפה, שגורם לו לא לעמוד.

ניחשתי../images/Emo4.gif

אתם כאלה חארות!!! חבל שאתם גם כאלה חמודים... אחרת כבר ממזמן הייתי לסבית.

DC400

New member
אני לא צודק?

מה לא נכון במה שרשמתי? לארק שהיא א-מינית , היא א-בנאדם ! :):)

Devils wife1

New member
אם היא הייתה אומרת לו

"קח אותי", אז כן. אבל ממש להתאמץ ולהשקיע, לא. למה לו? מה חסר בחורות שרוצות להזדיין עם טיפוס כזה? נראה בחור משעמם פצצות, הייתי קמה והולכת באמצע הדייט.

too addictive

New member
אהממ..

למה את מייחסת לדרעק טלויזיוני שערוץ 10 עושה בגסיסה האיטית שלו כל כך ברצינות? למה? למה?? למה??? זה הרי ממש, אבל ממממש לא החיים האמיתיים.

כן כן ברור

אבל מעצבן אותי שנערות וילדות קטנות עלולות לראות את זה ולהפנים את המסרים האלו.

למעלה