הסרט "בתולות"

Rיקושט

New member
הסרט טיפשי וצהוב

בגלל שהעניין פה הוא לא בקיומו של איזה קרום בתולין כפי שהכותרת מציגה. הבעיה שלהן שם היא בעיה עם אינטימיות שנובעת מדימוי עצמי נמוך או טראומה בעברן וזה הכל. שני גורמים שיכולים לדחוף אישה נורמלית לחלוטין להיות פמיניסטית קיצונית שדובקת באמרות טיפשיות כמו "לי מגיע יותר" "אותי לא יזיינו" ושאר קישקושיאדה שמזינה את האש הפמיניסטית ששורפת כל גבר ברדיוס של כמה מטרים. הא-מינית לא קשורה לעניין.

מפתחSoul

New member
היה קטע אחד בורתי בטירוף

המטפלת החליטה שיש לבחורה בעיה מסוג A וכל שאלה שלה הובילה אותה לזה, בכח גם דחפה לה לפה "אבל את יכולה לאבד שם שליטה", הבחורה אמרה לך שהיא לא מפחדת, איזה שליטה? זו אחלה תיאוריה אבל לא מתאימה לאותה מטופלת. עם זאת, היו דברים שלא נותר לי אלא להסכים עמם. באופן עקרוני, מעריכה את הבנות שלא נכנסות למיטה כדי לסמן V למרות שהייתי מעריכה יותר אם הן היו יותר גאות בזה ופחות עטופות פחדים, דימוי עצמי נמוך ושנאה עצמית.

מטפלת איומה

גם אפשר לחשוב שכל אחת ששוכבת עם מלא בחורים בהכרח אוהבת נורא את עצמה ואת הגוף שלה...

DC400

New member
צודקת ,אבל

באמת חבל שלא הביאו בתולות "נורמטיביות" בלי חסכים גופניים ונפשיים שהובילו אותם לזה . הייתי מת לאות שם מישהי שנראית סופרמודל, שפשוט תצהיר שהיא בתולה כי היא לא מצאה מישהו רציני ולא שתתחיל להישבר ולבכות שהחברות שלה רזות והיא מכוערת .

נכון הקטע עם השליטה היה טיפשי

וגם שהיא אמרה לה שהיא לא רוצה שיקומו וילכו ממנה ולהיפגע אז היא אמרה לה מה את חושבת שאת לא ראויה. מה זה קשור בכלל? הרי כמעט כולם נפגעים מתי שהוא באהבה וסקס, זנ פחד מאוד הגיוני. אם הייתי המטפלת היתי אומרת לה אני מבינה את הפחד שלך ואני לא יכולה להבטיח לך שזה לא יקרה אבל אם לא תנסי לצאת עם בחורים את לא תאפשרי לעצמך גם להנות מקשר ואנחנו נעבוד פה על היכולה עמידה שלך באכזבות.

נכון

גם הייתי מנסה לכוון אותה איך למצוא סוג של קשר שבאמת יעשה לה טוב, במקום ללחוץ עליה כל הזמן רק בקטע של הסקס... המטפלת הזאת שרוטה לגמרי.

yamkachol

New member
קחי כוס שתיה קרה מאוד, ותמשיכי הלאה.

התקשורת בנויה על מכירות. ימכרו יותר כשיותר אנשים יתענינו. יותר אנשים מתעניינים כשיש נושאים, עם "נגיעה" למין. זה מקדם מכירות. ראי הישרדות, ציצים - ובטח יש עוד שלא עולות לי כרגע. זה שיש תכנים באמצעי התקשרות , אין משמעות הדבר שהם איכותיים, או שמי שיצרם הוא חכם גדול (או קטן). בקיצור, שאלת , שאלת, שאלת - ובסוף נתת את התשובה המוחצת. כן, יש הרבה טמטום בעולמנו- הוא חלק בלתי נפרד ממנו,כך שלא נותר לנו, בזהותינו אותו, אלא, בזריזות להמשיך הלאה. חבל על הזמן. יש דברים יותר מעניינים בעולמנו.

../images/Emo45.gif

כנראה אני לא רגילה לרמות האלו של טימטום כי בדרך כלל לא יוצא לי לראות טלוויזיה...

sonaku

New member
מזה הסרט הזה ולמה לא השתתפתי בו?!

''למה לא הביאו בחורות יפות ושפויות, שיודעות מה הן רוצות, אבל לא מצאו עדיין פרטנר רציני ולא מוכנות להתפשר על יחסים חד פעמיים?'' - בדיוק כמוני!
אני גם צנועה בנוסף לכל.

חחח אבל את בת 19!!!

נחכה לראות מתי יגיע היום שבו בתולין בגיל 19 יחשבו לתופעה שצריך לעשות עליה סרט...

כי זה לא משנה

זה לא משנה אם זה סטוץ אוקשר שמוביל בסופו של דבר לחתונה- הפגיעה הריגשית היא משהו שצריך להסתכן בו. יש משהו ביחסים מיניים בין גברים לנשים שהוא חלק מהבריאות הנפשית של כל אדם, משני המינים. ומי שלא לוקח סיכונים, גוזר על עצמו לחיות בבועה ומונע מעצמו גם את הדברים הטובים שיש ביחסים בין גברים לנשים, ושוב, זה בכלל לא משנה אם הקשר רציני או לא. מין זה דבר חשוב לשלמות הפסיכולוגית של כל אדם וזה חלק מלהתבגר וללמוד על העולם ועל האנשים שחיים בעולם. זה כמו שאומרים על הסינים שהם לא לומדים שפות אחרות טוב, מפני שהם כל כך מפחדים לעשות טעות בשפה החדשה שהם למדו, עד שהם נמנעים בכלל מלדבר בשפה החדשה מפחד שהם יטעו ואז הם לא לומדים. אי אפשר ללמוד ולחיות בלי להיצרב מידי פעם. זה חלק מהחיים. ולומדים מזה וגם לומדים שאפשר להתגבר ולהמשך הלאה ושסוף העולם לא הגיע בגלל סטוץ.

זה לא ככה

את מדברת על "לקחת סיכונים" דבר שאני מבינה כסיטואציה שמתחילים קשר מתוך תמימות ורגש כנה, בלי לדעת בדיוק מה יהיה בהמשך, יחד עם סיכוי מסוים להיפגע - וזה סבבה. לזה אני אישית גם אקרא "קשר רציני" אפילו אם הוא ימשך רק חודש וזהו. אבל המציאות היא שבהרבה מקרים אין כאן בכלל תמימות או רגש, ואנשים מנצלים אנשים אחרים רק בשביל הפן הפיזי, והתרבות שלנו לא רק שלא מגנה מפני זה, אלא גם מעודדת את הניצול הזה בכך שהיא עושה דה-לגיטימציה לאפשרות האחרת, של לחכות ולקחת דברים לאט לאט, ואפילו להימנע מיחסי מין עד שמגיעים לאפשרות של קשר שיש בו גם אלמנטים עמוקים יותר של רגש ואמון כלפי בן הזוג. יחסים מיניים הם אומנם צורך בריא, אבל התנהגות מינית של ניצול והחפצה של בני אדם היא הטריגר הכי חזק שיש לפתולוגיות נפשיות, ולדעתי צריך לקחת את זה בחשבון ולא להתנהג באופן חסר אחריות כלפי עצמך או כלפי פרטנרים.

כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב

יש הבדל בין להיות בתולה כמצב זמני, ולחכות עד שהאדם המתאים או הזמן המתאים יגיע, לבין להגיע לכזו דרגה של חוסר אמון באנשים ובעולם- עד שהבתולים הופכים ממשהו שהיה פעם בחירה למצב קבוע שאי אפשר לצאת ממנו, מפני שאיפה שלא מסתכלים רק רואים את "הרע" שבאנשים אחרים. המצב הראשון לגיטימי בעיני, השני בעייתי. אז כן לחכות ולקחת דברים לאט- זה בסדר, אבל לחכות ולחכות ו...לחכות- לא בסדר, כי יכול להיות *שחלק* מהאנשים שפוגשים הם לא מספיק בסדר, אבל לא יכול להיות *שכל* האנשים שפוגשים הם *כל הזמן* לא בסדר. אם לא קשרו אדם במרתף ואילצו אותו בכוח לקיים יחסי מין- אין לדעתי אלמנט של החפצה או ניצול ביחסי מין וחלק מהבעיה בבתולים מתמשכים היא בדיוק זה, שרואים במין משהו מאיים במקום הזדמנות לבטא את עצמך במישור הזה. וכן הצורה הזו של לראות מין משהו מחפיץ או פתח לניצול היא צורת הסתכלות שמאד הורסת את האפשרות להנות מהחיים בכלל.

מסכימה עם החלק הראשון

אבל זה שמין יכול להיות פתח לניצול ומשהו מחפיץ זה עובדה בשטח בלי קשר לראיית עולם. אם מישהו חושב על מין רק ככה זה בעיה, אבל במציאות יש למין גם את הצד הזה ולטעמי אין סיבה לא להיות ערים לכך...

למעלה