הסרט "בתולות"

ניצול זה דבר סובייקטיבי

אם את לא מרגישה מנוצלת וכיף לך וטוב לך עם הסקס- מישהו יכול לטעון אחרת? מה שאני אומרת שהתחושה שאת מקבלת והתפיסה שלך את הנושא תלויה בהרבה מאד גורמים, בחינוך שקיבלת, בתפיסות העולם שלך, בהרגשה הפרטית שלך ועוד. אני לא עושה סקס אם אני מרגישה לא טוב ביחס לזה. כי ככה למדתי, לא לעשות דברים שגורמים לי להרגיש לא טוב. ואני חושבת שכל אחד יעשה אותו הדבר כמוני. אבל אם המחשבה על מין באופן גורף גורמת לאדם להרגיש לא טוב, אז משהו לא בסדר.

lllMangalll

New member
זו רק אני? או ש"בתולה" שחופרת כל היום על

הבתוליות שלה ומערכת את כל העולם בחיי המין (גם חיי מין שליליים הם חיי מין) שלה נשמעת לי יותר זולה וולגרית מבחורה ששכבה עם חצי תל אביב?

professional CG

New member
זה סתם דפוק

היא כאילו מנופפת בזה שהיא בתולה הרי זין היא תקבל בסוף, אולי יותר מאוחר. אבל היא תקבל . אז היא פשוט מפסידה את השנים היפות שלה. (יפות באופן יחסי לאיך שהיא תיראה עוד 10 שנים).

קתרזיס

New member
לא מסכימה חלקית.

כלומר אני לגמרי בדיעה שאין מה להתעכב יותר מדי על בתולה או לא. כמו שאף אחד לא מנופף בהיותו מטר שישים ושבע כעובדה שמעניינת מישהו - כך גם זו לא גאווה להיות בתולה או בושה לעשות סקס (ולהיפך). אבל בעניין ה"מפסידה את השנים היפות" - כל אחד ואחת עוברים תהליך התבגרות בקצב אחר ובצורה אחרת. ויש כאלה שנתקעים בשלבים מסויימים יותר מאחרים. הרבה פעמים הפוטנציאל שלהם יוצא החוצה מבחינה פיזית ביחד עם שלב ההתבגרות המתאים - כשהם מגיעים אליו לבסוף. זה לא באמת בזבוז זמן כי אי אפשר לזרז משהו שלא מגיע לבד. זה כמו להגיד שילדים גם ככה יום אחד יעשו סקס אז הם פשוט מפסידים את כל הילדות שלהם ויכלו כבר להתחיל...

professional CG

New member
אם הייתי יודע

להתחיל עם בחורות בגיל 10.... עוד 10 שנים היא תהיה פחות יפה ופחות נחשקת... איך שלא תסתכלי על זה.

פורום פדופיליה

זה לא כאן

professional CG

New member
ואללה

זה אומר ששנייהם השיגו את הקוד של השלט בגיל 10 היינו מדברים על להשחיל בנות שראינו בMTV...

rtk217

New member
זאת לא מחלת נפש

אבל זאת כן תוצאה של הפרעה כלשהי לא לקיים יחסי מין (ולשמור בתולים זה רק תירוץ למשהו אחר) זאת תוצאה של הפרעה כלשהי... ממה היא נובעת אני לא יודע כי אני לא פסיכולוג בגרוש. אבל ההגדרה של בעל חיים זה יצור ששואף לשרוד ולהתרבות. זה משהו מוטבע בכל בעל חיים גם בן אדם שחושב את עצמו ליותר מהקוף שהוא רואה בגן חיות. ועל איזה כאב פגיעה את מדברת? בחורות שנפגעות זה בחורות שרוצות להיפגע... גברים נפגעים פעם אחת ולומדים לא להיקשר יותר,בחורות פשוט חוזרות על הטעויות שלהן בכך שהן בונות רגשות על כל בחור שקרץ לעבריהן.

זאת אמירה שבאה מבורות

בחורות פשוט בנויות אחרת גם מבחינה פיזיולוגית וגם מבחינה נפשית. סתם לדוגמה: כשאתה נוגע בבחורה הגוף שלה משחרר הורמון שגורם לה להיקשר אליך ולבטוח בך, ואצל גברים הדבר הזה לא קורה. ויש עוד הרבה הבדלים כאלו. חוצמיזה, מי שחוסם את עצמו רגשית רק דופק את החוויה של עצמו בסופו של דבר.

CHeKMaTE

New member
למה זה צריך לעניין אותנו ? למה אתם עושים רעש?

למה אתם עושים רעש מזה שכמה בחורות רצו לשמור את הבתולים שלהן ? את מי זה מעניין ? למה אתם עושים עניין מדבר כזה ? מה המטרה שלכם? יש בחרוה מזדיינת עם כל העולם ונהנית מזה...ויש בחורה שלא בסדר...הבתולות לא! אבל למה צריך לעשות מזה סרט? למה לעשות רעש ? מה המטרה שלכם ? כלבוטק חושפים נוכלים,תכנית חיסכון עוזרת לציבור כיצד לנהל נכון את החשבון. חדשות מראים מה קורה במדינה .. המסע אל הציצים הראה שיש נשים סתומות שואפות למושלמות ואף פעם אי אפשר לספק אותן.. אבל מה המטרה של הסרט הזה?

מולוקו

New member
היום שכל שרלילה פותחת רגליים ונהנית

ממרחב תימרון גדול עם גברים, סובלות הבתולות מחוסר עניין ואפילו מבידוד חברתי. לא פלא איפא שבתולים מאופיינים על ידי מחלת נפש. אצלי עדיין מובילה הבחורה החסידה והצנועה, שגופה אינו שטח הפקר. אלא חלק מאישיותה. שורה אחרונה - אני בצד שלך.

mobyboy

New member
רק הבחורה הערבייה שכנעה אותי !

אני הייתי בטוח לפי הפרומו שמציגים סרט על בתולות שזה אידאל אצלן ! בטח לא מעניין לראות כאלה בחורות שכן רוצות להיפטר מזה ורואות בזה סוג של מועקה נפשית שהן צריכות ללכת לסקסיולוגית המעצבנת הזאת שאמרה שם הרבה שטויות ! בין השאר: "קשה לי להאמין שמישהו בהוויתו הבסיסית הוא א-מיני". תתפטרי ! ותהיה א-סקסיולוגית

ענבאך

New member
מכעיס ביותר,

רציתי שיהיה יותר מקום לתופעת הא-מיניות, כי תכלס זה יותר מעניין וחשוב, וזאת אשכרה תופעה, לעומת חלק מהבנות שהוצגו שם. מאוד מאוד הכעיס אותי שהציגו את הסרט בפרומואים כ"נשים שאין להן בעיה עם הבתוליות שלהן" אבל שולחים אותן לטיפול לראות מה הבעיה... ועוד יותר הכעיס אותי שתמונת הסיום הראתה את ליאור, הבחורה מההתחלה שנגעלה ממין ומאינטימיות, מספרת ש"עשיתי את זה ! אני כבר לא בתולה!" הללויה, היא ממש נרפאה. זה כל כך מגמתי, כאילו שאם היא תשכב עם מישהו פתאום כל בעיות הביטחון העצמי והדימוי שלה יפתרו...

unknown71

New member
מסכימה לחלוטין

אם כבר הבעיה והתופעה פה שילדים בני 13 כבר שוכבים עם כל העולם... על זה לא מדברים?! בחורה צריכה לשמור על עצמה, זה מראה על כבוד ולא על 'זולות', ואילו בסרט עשו מהבנות כמו בעלות מחלה.

למעלה