הסרט "בתולות"

DC400

New member
במדוייק , זה עניין של כבוד עצמי

כל אחת תראה את זה בצורה ובמשמעות אחרת . יש יאשה ששמירה על הגוף שלה תעשה לה הרגשה שהיא שווה ויש אישה שלהתפרפר יגרום לה להרגיש שווה כי זה נותן לה הנאה והרגשה של חופש בחירה , שכל אחת תעשה מה שבזין שאין לה ,רק לא מאחוריי הגב של החבר שלה.

לא ראיתי

אבל זה באמת נשמע מטופש. אני מכירה כל כך הרבה בנות שעדיין בתולות או שאיבדו את בתוליהן בגיל מאוחר (וגם אני בקטגוריה הזו) ואין שום רע בהן, מלבד העובדה שהן מחכות לקשר רציני במסגרתו הן יעשו סקס - רק שקשה למצוא קשר רציני בתקופה הזו ובגילאים האלה שרוב האנשים רוצים רק להנות. זה לא סותר את העובדה שהרבה פעמים כן יש קשר בין בתולין ובין בעיות אישיות (חוסר ביטחון בגוף, פגיעה מינית בעבר) אבל להפוך את זה למחלת נפש? טוב שלא הגזימו. גם אם יש בנות כאלה הן לבטח פלח קטן מאוד מאוכלוסיית הבתולות, שגם היא הולכת וקטנה באופן מדאיג (ברמה שאני מכירה ילדה בת 13 שמישהי מהשכבה שלה נכנסה להריון מילד בכיתה ט'. עצוב).

נכון

ולסרט הביאו רק כאלו שאצלהן זה מתוך איזו בעיה, וגם את האחת שאצלה זה עוד מעורפל אם יש בעיה הציגו כאילו הכל בגלל שהיא נפגעה מיחס של איזה בחור בחדר כושר לפני 9 שנים... כאילו זאת כל הסיבה. בחיי.. אחרי הסרט הזה, אם לא שמים לב לרמות של הבולשיט שהם מוכרים, רק בא לך לתפוס איזה מישהו מהרחוב ולגרור אותו למיטה כדי להרגיש שפויה...

DC400

New member
מה כבר הפסדת ?

כל הבולבולים עובדים על אוו עיקרון "טלסקופי" עתיק..:) לדעתי עדיף שזה יבוא בגיל מאוחר יחסית. תכלס , אין רע בזה שיש אנשים בעולם בין אם זה גברים או נשים שיכולים להדחיק את הייצר הזה מראש העדיפות שלהם ולנהל חיים תקינים , אני מבטיח לך שאלה שמתעסקים בזה כול היום יש להם חיים משעממים ואין להם כלום חוץ מעבודה וגם כשהם חוזרים ממנה אז רואים האח הגדול וכל מה שיש להם להגיד זה "איזה כוסית ההיא, איזה שמן הווא".

לא הפסדתי כלום

רק הרווחתי, תאמין לי. באתי לזה ממקום הרבה יותר מוכן, אמיתי ונכון. פעם ראשונה היא כמעט תמיד טראומטית ואני שמחה שיצא לי לחוות אותה עם גבר מתוק, רגיש, שהתחשב בכל הצרכים והרצונות שלי ומתוך אהבה ולא כי בגיל 16 כל החברות שלי כבר הזדיינו לפניי.

בשבילך.

אני לא יכולה לעשות הפרדה בין סקס ורגש, ואין אצלי "כולה סקס". הסקס הוא חלק ממכלול של קשר בעיניי, וסקס בלי זה הוא פשוט לא שווה. כל אחת ודרך החיים שלה.

elena20

New member
אני ראיתי רק חלק קטן, ראיתי את הבחורה

הבת 23 ולא הבנתי למה מצלמים אותה בתור אחת שיש לה בעיית בתולין. הבחורה לא מצליחה למצוא אף אחד כי היא חסרת ביטחון לגמרי והיא כולה בת 23! עם כל הכבוד זה לא הגיל להגדיר אותה כמישהי עם בעיה...אפשר לחשוב שמדובר במישהי בת 40 שמעולם לא היה לה קשר.

Devils wife1

New member
כן, ממה את מופתעת?

תראי איך הן נראות. כשהצעירה השמנה הגיעה לדייט הבחור כמעט נחנק (לא שהוא להיט גדול אבל יש גבול לכל תעלול. למה שירצה להכנס עם אחת כזו למיטה? (ואני מציינת - רק למיטה) אין שום סיבה שבעולם. לא משנה כמה נואש הוא יהיה.

זה בדיוק מה שטענתי...

למה לא הביאו בתולות יפות? מה רק מכוערות רוצות קשר רציני? אבל בינינו הוא היה מזיין אותה... כאילו כולם מזיינים רק דוגמניות פחחח

professional CG

New member
זה ממש עצוב

את לא יודעת איך אנחנו מסתכלים על בחורות שנראות כמוה אני אגיע לגהנום בדוק : (

professional CG

New member
אוקיי...

זיון לשעת הצורך היית בסיטואציה עם בחורה והיא השאירה אותך עם הזין עומד והלכה אתה חייב לשחרר אתה רוצה לשחרר מהר אז אתה לוקח את המסריחה הזו סתור אופציה

למעלה