הסרט "בתולות"

הסרט "בתולות"

אני בדרך כלל לא פותחת הודעות, אבל ראיתי עכשיו את הסרט הזה ובא לי להקיא משטיפת המוח המכוערת שהלכה שם... חייבת לפרוק קצת קיטור. למה לעזאזל הם מנסים להציג בתולין כמחלת נפש?? מצד אחד הפסיכולוגית בגרוש הזאת טוחנת את זה שאם הבחורה בתולה זה בגלל שהיא שונאת את עצמה או את הגוף שלה, או פריקת של שליטה, או עברה התעללות מינית, מהצד השני הביאו את הפסיכית הדוסית עם הניתוח איחוי בתולין שלה, כדי כאילו להראות שזאת איזו התעקשות פנאטית על קרום קטן שאין לו שום משמעות, מהצד השלישי גם הוסיפו את הערבייה עם האבא החשוך שבגללו היא שונאת גברים, ולקינוח את הבחורה הא-מינית, כאילו שיש לזה קשר בכלל לבתולה או ללא בתולה... למה לא הביאו בחורות יפות ושפויות, שיודעות מה הן רוצות, אבל לא מצאו עדיין פרטנר רציני ולא מוכנות להתפשר על יחסים חד פעמיים?? למה כשאחת הבחורות סיפרה על האידיוט שרצה לשכב איתה אבל לא היה לו זיין לקחת אותה לאכול גלידה בשביל זה, המראיינת המפגרת הפילה את זה על הבחורה כאילו משהו בה לא היה בסדר? למה בכל הסרט הזה לא הייתה התייחסות אחת קטנה למציאות שבה הרבה בחורים מנצלים את הסטנדרט של הזמינות המינית כדי סתם לשכב עם בחורות לתקופה קצרה עד שנמאס להם ואז משאירים אותן עם הכאב והפגיעה, ואפילו לא חושבים שהם צריכים לספק איזשהו הסבר, או שמשהו לא בסדר בזה? (ואני כמובן לא מדברת על סטוץ שמלכתחילה מוגדר ככה לשני הצדדים, אלא על מצב שהבחורה בונה על הקשר כשהבחור מלכתחילה שם עליה תאריך תפוגה בלי שהיא יודעת את זה). איזה סרט מטומטם.

professional CG

New member
לא ראיתי את הסרט

שימי טריילר או משו נשמע לי באמת משו מפגר פיצוצים אבל כדי שתדעי בקשר למה שרשמת על גברים שלוקחים מישהיא לכמה זמן רק כדי לשכב איתה ואז עוזבים. אנחנו חרמנים רצח ואנחנו צריכים לספק את היצר הזה, ולא תמיד יש לנו אנרגיות להתעסק עם הבולשיט שלכן, וכפרה על הבנות... יש לכן הרבה מאוד בולשיט בתוך הראש שאין לו שום קשר מבחינתנו ללספק את היצר. אז אנחנו מחרטטים ויאללה לעסק.

professional CG

New member
ואו

טוב שמישהוא יזיין כבר את הבת 40 הבתולה הזו איזו כוסית !!! בטח שיפתחו אותה זה יהיה כמו לשחרר נצרה של רימון יד בום !!! היא תתחרפן בקשר לאחרות, הן פשוט בנות מכוערות, והסיבה שהן בתולות זה שאף אחד לא רצה אותן לקשר רציני כי הן לא יפות משו. והן זיהו שזה המצב ולכן אף פעם לא התחייבו. יש כאלה. אז אספו 3 כאלה לסרט, אז בשורה התחתונה אני איתך - הסרט מטומטם.

DC400

New member
לא יודע בקשר לבת 40 בתולה

אבל אם אתה בקטע של לזיין כמה שיותר כבר תלך באמת על מבוגרות (רווקת), 2 מהחברים שלי התחילו עם זה לאחרונה ,וממה שהם מספרים נשמע שהם די נהנים מזה שמישהי מסיעה אותם, משלמת עליהם בבילוי ועוד עולה עליהם כמו נמרה .

professional CG

New member
תמיד הייתי בקטע הזה

של גרושות הן כאלה מחרמנות לא יודע למה אבל בלי קשר.... זאתי יש בה משו עושה חשק

DC400

New member
בתור ארחנטינאי

אני יכול להגיד לך שבשר מיושן זה הכי טוב :)

ורדונה2

New member
הייתה שם איזה אחת שמנמונת אבל יפיפייה

ברמות אחרות. פשוט הסתכלתי על המסך ולא הפסקתי לומר "יואו, איזה מהממת!!!"

התחלתי לראות את הסרט

אני לא חושבת שמתייחסים אליהן כאל חולות במחלת נפש אלא סובלות מאיזה בעיה. יש את הבחורה בת ה23 שלדעתי בעצמה מרגישה שהיא צריכה טיפול . היא קצת חסרת ביטחון עצמי. זה נראה לי קשה לצאת בהווי הדייטים של היום. בם חוששות מפגיעה ולא סתם. יש הרבה שבאמת ישכבו איתן כמשהו חד פעמי וזה קשה. הדיבור של חגית כהנא על שליטה נראה לי קצת מוגזם. אישה רוצה לדעת שהגבר יעשה לה טוב . בסקס חד פעמי , בתחילת קשה יש פחות סיכוי שזה יקרה זה עדיין לא סיבה להתייחס אליהן כאל פריקיות של שליטה. גם הבחורה בת ה25 מצאה חן בעיני באי השיפוטיות שלה ובכנות שלה. בקיצור מהפרומואים חשבתי איזה חבורה של פסיכיות אבל דווקא בהמשך הן נראו לי מובנות .

S H I F T Y

New member
אוקיי, סופסוף הצלחתי לטעון את הסרטון.

יש שם כמה סיפורים עצובים. הבחורה הערבייה- אפשר להאשים אותה על השקפת העולם שלה? היא גדלה בחברה נורא פרמיטיבית, עם גבולות נורא אדוקים. אבא שלה השאיר עליה צלקות. אני באמת מצטערת בשבילה. הבחורה המתולתלת (ליאת)- נראית ונשמעת חמודה נורא
אני רק לא מבינה לגבי ה"דייט" שהיה לה שם. זה דייט שהביאו לה בתוכנית, או משהו רציני שהיא יצרה? כי אם זה מישהו שהיא הכירה בעצמה והתכוונה לצאת איתו, אז למה לעשות זאת מול המצלמות? זה לא הכי אינטימי ונוח להכיר ככה בחור. ואם זה משהו שסידרו לה מהתוכנית, אז.. זה קצת טיפשי לא? סתם שלחו אותה לדייט ראשון עם מישהו, ועוד החברה אומרת לה "אל תפחדי אם זה יגיע למיטה?" חוץ מזה, אני לא מבינה כ"כ את נושא השיחה. בדייט ראשון, כשמכירים בחור\ה, למה צריכה לעלות השאלה של "עם כמה פרטנרים היית\ מה מצבך מבחינת בתולים? " על זה מדברים בדייט ראשון?! הבחורה עם השיער השחור (ליאור?) - גם עצוב לראות. היא מדברת על עצמה כאילו היא ממש שמנה ומכוערת -"כל החברים שלי רזות כאלה.. אני מפחדת שיצחקו עלי". למה? זה בכלל לא כך. היא לא שמנה ולא מכוערת. ולגבי הפסיכולוגית וניתוח האישיות שהיא עושה לה.. גם כאן לא ברור לי למה שמישהי תסכים שישאלו אותה בטלוויזיה שאלות על אוננות ודימויים עצמיים. מה גם שהפסיכולוגית נראית יותר נוזפת מאשר תומכת.. האישה הדתייה- שוב, סיפור עצוב. כל הרע שהיא מרגישה.. כל התהליך שהיא הייתה צריכה לעבור אח"כ במרפאה לאיחוי הקרום.. לירון- אין לי הרבה מה לומר עליה. היא א-מינית ולא נראה שרע לה עם זה או משהו כזה. שזה טוב. רק אוסיף ואומר שבספרייה שלה שרואים מאחורה, ניכר אוסף הטרילוגיות של רובין הוב, ורק על זה היא ראויה לסגידה

Thumpers

New member
אתה רציני?!

בשביל "לספק את היצר" אתה ממש לא חייב אישה...

DC400

New member
הצלחת לגעת בנקודה רגישה

זה עוד תוצר לוואי של הפמיניזם , אין לי בעיה שאישה תתפרפר כמה שהיא רוצה ,אבל תראי מה קרה, נוצר מצב שאלה ששומרות על עצמן נחשבות דפוקות בורות - ומה לא ? נכון שיש גיל מסויים שלהגיע אליו בלי נסיון יוצר בעיה, אבל ההתייחסות הזו לא נכונה לדעתי .

אתה חושב שזה פמניזם?

אני לא יודעת... אני מוצאת את עצמי בזמן האחרון נהיית גם יותר פמניסטית וגם יותר שמרנית מבחינה מינית ולא מוצאת סתירה, אפילו להפך...

למעלה