סיסמא. איך אני יודעת שהיא לסבית?.
הסיסמא הפשוטה, לשאול אותה ישירות. מה כבר יכול להיות אם אני שואלת אותה? אם היא בעד, ישר אני מזדיינת אתה. אם היא נגד, אין בחוק הישראלי, שזו הטרדה מינית. כי, לא הטרדתי אותה. פשוט, שאלתי שאלה. שאלה פשוטה כפי ששאלתי את "ליאם". לעולם לא אדע, אם היא "לסבית". כי לא איכפת לי, מה היא. כפי שלעולם לא אדע, אם "ליאם", זכר או נקבה.? אך, אני תמיד מזהה, את הלסביות הנקביות. אין אני יודעת, את אותן הלסביות, אשר מתעקשות להיות "הזכר", כדוגמת "ליאם". נו, מה לא עושים בשביל הרייטניג. בנות לסביות, האם אתן רוצות להזדיין עם נקבה, שהפכה לזכר?. אם כן, לכנה אל המקור. הרי, עקרון הלסביות הוא: "נקבה עם נקבה". איך אני יודעת, שהיא "בקטע"?, אני פשוט שואלת אותה. אין בין שתינו מה הוא הזכר ומי היא הנקבה. אני אוהבת להזדיין, עם נקבה. פשוט, חד וחלק. הסיסמא הפשוטה היא: "נקבה עם נקבה". מכאן, היא או היא המתעקשים להיות הוא, איני צריכה אותם. אומרים לי להסתכל על הבן אדם. אין הלסביות שבנו, יכולה להכיל את בעיות כל העולם. מצידי, שיומתו כל "הזכרים". הסיסמא היא: "אני לסבית, ואת"???. חד וחלק. הרי אנו לסביות בנות שלושים פלוס. הרי, אנו אמורות להיות מסודרות עם חיינו עם בת זוג. בפתע חדרה לפורום, נקבה אשר מתעקשת להיות זכר. האם אנחנו צריכות לעודד אותו?. אם כן, אין אנו לסביות. איך אני יודעת שהיא "לסבית"? אני יודעת אם אני שואלת אותה, ישירות. רחם אל רחם. נקבה אל נקבה.