הסיפור האישי שלי

כל הכבוד!

הגעתי מהעמוד הראשי, רציתי להגיב גם. הדרך שעברת קשה פי כמה מלרוב הטרנסים כי כבר הקמת משפחה. אני שמחה לשמוע שאתה בקשר טוב עם הילדים. :) מי שהתנתק ממך פשוט לא שווה אותך. סיפור יפה. שיהיה רק טוב לך ולכל מי שבחיים שלך.

מקומם אותי

אני לא מבינה למה עושים מכם קרקס ושמים אתכן בעמוד הראשון של תפוז
הסיפור שאתה מספר כאן נוגע ללב ומרגש, זה סיפור אינטימי ותפוז עושים מזה רייטינג

BlackUnicorn

New member
הוא יכול היה לסמן את הרובריקה שמבקשת לא

לפרסם את הפוסט בראשי.

פאמקי

New member
ברשותך, אענה...

(וממש לא כנציגת תפוז). רואה זאת כדבר חיובי כי רק דעות שעולות ומופצות, יכולות לגרום לדיון חשוב כזה. ורק כשדעות נגד מושמעות, אפשר להביע ולהשמיע את דעות הבעד.

יכול להיות,

רק שבדרך כלל דיונים שמוצגים בדף הבית של "תפוז" נגועים ברכילות וסנסציות. לי היתה קונוטציה לא טובה סביב זה, אבל כפי שרשמו כאן, בשורה התחתונה הוא הסכים לפרסומו של השרשור.

הסכמה לפרסום של שרשור....

חייבת לציין שכבר המון שנים בתפוז.. ומעולם לא שמתי לב (ואני דווקא כן שמה לב לפרטים בד"כ, לא מעופפת....) שיש אפשרות שכזו לציין שלא מעוניינת או כן מעוניינת שהשרשור יתפרסם בדף הראשי (תודה- מעכשיו אשים לב...) כך שזה שליאם לא סימן לא אומר שזו הסכמה..אלא אי ידיעה ואי שימת לב לפרטים.... וזה אחרי שבררתי כדי לא להסיק מסקנות שווא.....

מחזקת. גם אני בתפוז שנים ולא ראיתי שיש את

את האפשרות הזו. חוץ מזה גם אם ליאם ידע והסכים שזה יגיע לעמוד הראשי, או חשב שזה יהיה נחמד אם זה יהיה בעמוד ראשי, או לא נתן לזה חשיבות ולא מצא סיבה למה לא לתת לזה להתפרסם בעמוד הראשי - מה זה משנה? זה משנה משהו? בעיני זה מבורך שסיפור כזה מיוחד ומרגש מגיע לעמוד הראשי. מראה שהיכולות של ילדים להתרגל ולהבין דברים היא הרבה יותר גמישה ממה שמקובל לחשוב, ושהכי חשוב הוא האושר של הבן-אדם. ברור שיש מציצנים וסקרנים - אז שיבושם להם. אז הם יחשפו לסיפור יפה, ואולי זה יצור דיון. אם זה היה מפריע לליאם שאנשים זרים אולי יחשפו לסיפור שלו את זה הוא היה כותב את זה בקומונה סגורה או במסרים אישיים (שוב, לא חושבת שזה צריך להפריע).

dinka10

New member
הגעה נוספת מהראשי.

ראשית כל, אני חייבת לציין שאני סטרייטית, ושאני לא מטילה דופי בשום דבר שנכתב כאן. אני חושבת שההכרה העצמית של כל להט"ב באשר הוא, לא באה בתלות גיל, מצב משפחתי וכו'. כפי שאמרו כאן חלק מהאנשים, אנחנו כבני אדם לא בוחרים מתי להשלים עם מי שאנחנו בנקודת זמן מסויימת שתתאים לכל הסביבה שלנו. זה תהליך מורכב ואינדיבידואלי ביותר. לעומת זאת, אני כן חושבת שיש לנו שליטה מלאה במעשים שלנו, וההשלכות במצבים כאלה הם בעייתים. אם הבחור החליט שהוא מרגיש צורך לעשות מעשה מרחיק לכת בחיים שלו, ולהתחיל מהתחלה בדרך חדשה, צריך לבחון לעומק איך הילדים יקבלו את זה, איך הבעל מקבל את זה. לא בגלל שאנחנו חייבים למישהו דין וחשבון, אלא מצו המצפון והמוסר שאומר שחלקת עם הבנאדם שנים רבות של נישואים, הקמת איתו בית. ילדים. לא מבקשים ממך להמשיך להתכחש למי שאתה ולחיות חיי שקר, אלא לפעול לאט ובזהירות, להכניס אנשי מקצוע לתמונה ולהבין שלא מדובר כאן על גירושים ופירוק משפחה רגילים - שהם גם ככה חויות קשות ביותר לכל הנפשות הפועלות, גם אם לא מעורב בזה ניתוח לשינוי מין - אלא שינוי עובדות בסיסיות שהילדים רכשו מגיל 0. אמא זו אמא, אבא זה אבא. לבוא ולהפוך להם את כל התמונה זה לא משהו שמחליטים מהיום למחר. בכל אופן, מדובר בהחלטה אמיצה מאוד. שיהיה המון בהצלחה.

ליאם63

New member
הנה אני מגיב , אז להקשיב/לקרוא היטב בבקשה

ישבתי וקראתי את כולם (ארוך וקשה) וחלק מס' פעמים. בכדי להיות בטוח שאגיב בצורה הראויה. מתנצל מראש אם פיספסתי מישהו/מישהי. קודם כל המון המון
לכל התומכים/ות אם בפרטי או בשירשור זה ,פאמקי ,אתמול בכיתי, חיפושית, נורית, סנופי, מלכת הלבבות ועוד הרשימה ארוכה לשמחתי. לכבוד הוא לי חברות !! עכשיו אשתדל להגיב לכל "דורשי טובתי וטובת ילדי" שכנראה יודעים יותר טוב ממני. בית גדול - "והדמעה תהיה מצויה אצלך בתדירות גבוהה.." ? קבל סקופ "ידידי" , לא כל הנשים בוכות! ומי שמכיר אותי מעברי כאישה, יודע שהבכי והדמעות , ממני והלאה. ועוד דבר , אחרי הניתוח , סעיף המין בת"ז משתנה לבקשתי עם המסמכים הרלוונטיים. כך שאני גבר לכל דבר. לא יפה ולא אופה למה את עצובה?הילדים שלי שמחים, מאושרים ולא חסר להם דבר! אוססונה חשבתי בהתחלה לא להגיב אליך, אבל כשקראתי אותך עד הסוף הייתי חייב! לא בגללך כתבתי את סיפורי האישי כאן! אז אל נא תחמיאי לעצמך על כלום.. blackunicom ונענע נענע את נורא שיפוטית! למה!? לא שיקרתי.יש לך מושג מה עברתי עד כה בחיי? לא! נכון? אז בבקשה לצוטט אותי "רוצה להיות" ולהשתלח בי, ממש לא לעניין. זה לא שקמתי בבוקר והחלטתי שבמקום נס קפה ,אשתה שוקו קר. התחתנתי מאהבה וחייתי באהבה וניסיתי ככל יכולתי לחיות כאישה נורמטיבית על כל המשתמע מכך. ולגבי הילדים ש"בלאק" כ"כ מודאג/ת מהם, וכל מי שחושב שהחלטתי החלטות מהירות, מהבטן, זורמות , חשבו שוב בבקשה וחזרו לקרוא את ההודעות הראשיות שלי ! כתבתי את הסיפור בקיצור ככל יכולתי. הרי לא ציפתן/ם שאשב ואכתוב את כל הימים והלילות של חוסר שינה ומחשבות והתיכנונים שיחות עם אנשי מקצוע ששוחתי, בדיקת תסריטים כאלה ואחרים . אם הייתי יושב לכתוב את כל החודשים הקשים שעברתי לא הייתי מסיים עד עכשיו את ההודעה הראשית. הילדים שלי מטופלים, עטופים ומוגנים מכל כיוון אפשרי ! הילדים הצעירים שלי הינם ילדים חכמים (טוב אני משוחד הם שלי !) קיבלו הסבר בגובה העיניים , כל שלב שאני עובר ואעבור יקבלו מידע המתאים לגילם -שוב כל זאת בשיתוף צמוד עם המטפל - שום דבר לא בא להם בהפתעה. אסביר לכם כפי שהסברתי להם זה לא שילכו לישון בלילה עם אימא ויקומו עם אבא! זה תהליך שהם עדים לו וחייבים לקבל הסבר על מה שהם רואים. כל אדם ובמיוחד ילד אשר מבין את מה שרואה מול עיניו , הרבה יותר רגוע ושליו! ודבר נוסף, לא ידעתי על האפשרות שהסיפור יעלה לדף הראשי, לא נתתי לזה אישור. אנא שמרו על תרבות הדיון !! לילה טוב

אוססונה

New member
סיסמא. איך אני יודעת שהיא לסבית?.

הסיסמא הפשוטה, לשאול אותה ישירות. מה כבר יכול להיות אם אני שואלת אותה? אם היא בעד, ישר אני מזדיינת אתה. אם היא נגד, אין בחוק הישראלי, שזו הטרדה מינית. כי, לא הטרדתי אותה. פשוט, שאלתי שאלה. שאלה פשוטה כפי ששאלתי את "ליאם". לעולם לא אדע, אם היא "לסבית". כי לא איכפת לי, מה היא. כפי שלעולם לא אדע, אם "ליאם", זכר או נקבה.? אך, אני תמיד מזהה, את הלסביות הנקביות. אין אני יודעת, את אותן הלסביות, אשר מתעקשות להיות "הזכר", כדוגמת "ליאם". נו, מה לא עושים בשביל הרייטניג. בנות לסביות, האם אתן רוצות להזדיין עם נקבה, שהפכה לזכר?. אם כן, לכנה אל המקור. הרי, עקרון הלסביות הוא: "נקבה עם נקבה". איך אני יודעת, שהיא "בקטע"?, אני פשוט שואלת אותה. אין בין שתינו מה הוא הזכר ומי היא הנקבה. אני אוהבת להזדיין, עם נקבה. פשוט, חד וחלק. הסיסמא הפשוטה היא: "נקבה עם נקבה". מכאן, היא או היא המתעקשים להיות הוא, איני צריכה אותם. אומרים לי להסתכל על הבן אדם. אין הלסביות שבנו, יכולה להכיל את בעיות כל העולם. מצידי, שיומתו כל "הזכרים". הסיסמא היא: "אני לסבית, ואת"???. חד וחלק. הרי אנו לסביות בנות שלושים פלוס. הרי, אנו אמורות להיות מסודרות עם חיינו עם בת זוג. בפתע חדרה לפורום, נקבה אשר מתעקשת להיות זכר. האם אנחנו צריכות לעודד אותו?. אם כן, אין אנו לסביות. איך אני יודעת שהיא "לסבית"? אני יודעת אם אני שואלת אותה, ישירות. רחם אל רחם. נקבה אל נקבה.

למה אי אפשר לקבל את הדברים פשוט כמו שהם?

ליאם הוא לא לסבית. הוא גבר ולכן, חסכי ממנו את השאלות הישירות בנוסח "נקבה לנקבה ורחם לרחם" (לגברים אין סבלנות לחפירות...). קבלי פשוט את העובדה שהוא לא אישה, הוא לא לסבית, הוא גבר. נקודה. כמו שהמנהלת ציינה-הפורום פתוח גם לגברים ותתפלאי-רובנו לא רוצים בהכחדתם הטוטאליסטית. אוססונה, את יודעת שאני חולה על התחת המזדיין שלך (מנסה לדבר בשפתך...רק כדי שתביני..כן?) וכיף לי לקרוא את ההודעות שלך בפורום. בואי נלך רחוק יותר-הכי כיף לי לקרוא אותך כי את ישירה ואומרת בדיוק את מה שאת חושבת בלי צנזורה ובלי התיפיפות מיותרת -הכל ישר לפנים אבל לפעמים צריך לקבל דברים פשוט כמו שהם ולא לחפש איך לתקוף את השונה מכל הכיוונים רק בגלל שזה לא מסתדר בעין. ועוד משהו....אפשר לקבל הסבר לציטוט הזה? "הסיסמא הפשוטה, לשאול אותה ישירות. מה כבר יכול להיות אם אני שואלת אותה? אם היא בעד, ישר אני מזדיינת אתה"
את משהו את....

אוססונה

New member
מכשפה, שוב לא פגעת במטרה.

את באמת מכשפה רעה, מכחישה את המציאות. איני רוצה להבין אותה. נכון, שהיא אדם, לבי לבי אתה. כן, יא מכשפה רעה. אני ישר מזדיינת עם כל אישה אשר ישר אומרת, שהיא לסבית. (לא באמת, אך בדמיון). אני חולה על התחת שלי, המזדיין לכל מי שיכול להכנס אליו. אני מקבלת את הדברים כפשוטם. אך, האם אפילו שאת מכשפה, נראה לך כי "ליאם" הוא או היא, כפשוטו?. ההסבר היחיד שיש לי, הוא: אני כן, מזדיינת אתה. את, לא כל כך משהו....

סיסמא לאוססונה

בואי נפיג את המתיחות ביננו.... הנה, אני אישה ואני אומרת לך שאני לסבית. עכשיו את בטח תתחילי לדמיין...
קחי בחשבון שבקטעים האלו אני באמת מכשפה רעה. רעה מאד!!!! תהני לך...ותרגעי... ואל תשכחי לחזור ולספר איך היה
אין לי בעיה עם ביקורת..

קארינה6

New member
מה?????? הסבר בגוף הסרט אפשר???

זה נכון שהעולם בנוי מזכר ונקבה אבל לכל זכר ולכל נקבה יש שם בטח ובטח אצל האנושות יש גבר ויש אישה זה הוא הבסיס לא רחם וארמונית לאנקבה וזכר גבר ואישה מה כל גבר או כל אישה יעשו בחייהם זה שיקולים שלהם לא של הכלל אם היה אפשר לרצות את תושבי הגלובוס מה טוב????? אבל זה בלתי אפשרי מהסיבה הפשוטה ביותר שאי אפשר להגיע לכולם אף פעם לא תמיד צריך להסכים וללכת שבי זה נכון אבל חובה לכבד חובה לשמור על דרך ארץ

יפה.

אני רוצה לחזק שוב את ליאם, ולהגיב לכל המצטדקים "הצדיקים" שמדברים על "אנוכיות" ו"טובת הילד" - הרבה פעמים דווקא לילדים שהראש שלהם עדיין נקי מסטריאוטיפים והכתבות חברתיים, יקבל ביתר קלות שינויים גדולים בחיים מאשר מבוגרים. אני חושבת שדווקא אם הילדים צעירים יותר יהיה להם יותר קל לקבל את השינוי של ליאם מאשר אם הם היו יותר גדולים. במיוחד כשכל התהליך מלווה באנשי מקצוע. מה גם שזה מלמד אותם מגיל צעיר לקבל את השונה מהם, מה שרוב האנשים רוכשים רק בגיל מאוחר יותר (או אפילו אף פעם) וזה בפני עצמו נפלא. אני לא אומרת שזה בהכרח פשוט לילד, אבל כמו שפעם אמרו שילדים ששרדו את השואה ייצאו מתוסבכים ומלאים בבעיות, ולא חסרים ניצולי שואה שמנהלים או ניהלו חיים תקינים ובריאים. פה לא מדובר בחלילה אובדן של הורה. פשוט שינוי, גדול אמנם שההורה עובר, אבל אם זה לא שינוי שימנע ממנו לבצע את תפקידו כהורה ולהעניק לילד את כל צרכיו בצורה הראויה, אין סיבה שליאם ימנע מעצמו את זה. אם הוא היה נשאר לחיות כאמא, בגוף של אישה, היכולת שלו לתת מעצמו לילדיו הייתה כרוכה במאמץ להסתיר, והילדים היו מרגישים שמשהו לא בסדר.

למעלה