יש לי סובלנות, תלוי כלפי מי.
לאנשים שחושבים קודם על עצמם ואח"כ על מי שהם יצרו (!) אין לי טיפת סובלנות, סורי. אני יכולה אגב לקחת את אותם משפטים שלך ולהפוך אותם עלייך - "בוודאי שצריך לחשוב ילדינו/סביבתנו, אבל אנו מחוייבים לאושר שלהם ולחייהם. אנו מחוייבים לעשות את המקסימום שלא לפגוע באחר, ולדעתי (הלא מקצועית, בדיוק כמו שלך!!!), ילד שמערערים את עולמו יהיה ילד עם טראומות לכל חייו. אמנם אמא שלו תהיה מאושרת, אבל האם היא תהיה מאושרת לאורך זמן כשהיא תדע שהיא פגעה בילד שלה פגיעה לכל החיים?? . אם את רוצה לדאוג לסביבה שלך, קודם כל תתייעצי עם אנשי מקצוע שידריכו אותך מה לעשות, אח"כ תחשבי על עצמך במסווה של מילים יפות. הסובלנות היא משנית לעומת הטראומה שהילדים שלה עלולים לחוות. כשתקבלי את זה, כולנו נצא נשכרים". שיהיה לך לבריאות. זה בסדר, ברור שאנשים שחווים חיים כאלה (אי התאמה לחברה, בכל צורה שהיא), יוצרים בועה חברתית משל עצמם ונדמה להם לפעמים שהצרות שלהן הן הכי חשובות בעולם, העולם קיים בשבילם ולעזאזל כל השאר. זה מה שאת אומרת, בעצם, במסווה של המילים היפות האלו. אז לא, הילדים שלך באים קודם. לא רוצה שהם יבואו קודם, אל תביאי ילדים. זה בכלל לא קשור לטרנסג'נדר או לא, זה קשור לדרךהפעולה. כמו שאמרתי, אין לי שום בעיה עם טרנסג'נדרים, הומואים, לסביות וכיו"ב. שיהיה לבריאות לכולם, אבל שלא יפגעו בסביבה שלהם, כולל הילדים שלהם. הפגיעה צריכה להיות מינימלית ומי שלא טורח להתייעץ עם איש מקצוע, לא בוחר בפגיעה מינימלית. זה לא שאלה של דעה בכלל, זה שאלה של איש מקצוע!!!