למה?
למה הילדים שלך צריכים להגיע למצב כזה שההורים שלהם מתגרשים, הבית מתפרק, אימא שלהם יוצאת מהארון כ-לסבית ואז מתחילה בתהליך לשינוי מין ומאימא היא הופכת לאבא זכר!! למה כל הסביבה שלך צריכה להיפגע בגלל גחמות אישיות שלך? למה זה צריך לבוא על חשבון הילדים שלך ועל חשבון בעלך? אין לי בעיה עם הומואים, לסביות, Bסקסואלים, טרנסג'נדרים, טרנסקסואליות וכל אנשי הלהט"ב באשר הם. שכל אחד יהיה מה שבא לו ויעשה מה שבא לו, כל עוד זה לא פוגע באף אחד אחר באופן שיטתי ומבחיל כל כך. רוצה להיות טרנסג'נדרית? אל תשקרי ותפגעי באף אחד בדרך. תמצאי לך בן/בת זוג שיודעים מי את, כמו שאת ואל תשקרי לאורך כל הדרך. רוצה ילדים? אף אחד לא עוצר בעדך, יש המון לסביות שהביאו ילדים לתוך האמת שלהן מהתחלה. עשו זאת לפנייך ויעשו זאת אחרייך. אני לסבית, אני מהקהילה, אני מאד מבינה את המצוקה והרצון שלך להיות מי שאת, ועם זאת חושבת שדברים יכלו להיעשות אחר. שצריכים היו להיעשות אחרת. כל החיים שלך ידעת שאת לסבית(וזה ציטוט מדויק שלך "תמיד ידעתי"), אז למה התחתן עם גבר, למה לשקר, למה להוליך שולל את כל הסביבה שלך, כי ככה בחרת? אני לא מבינה, למה בעלך, צריך לקום בוקר אחד למציאות העגומה הזאת, למה לא מגיע לו לבנות משפחה עם מישהי שאוהבת אותו באמת, מישהי שרוצה לגדל איתו את הילדים המשותפים שלהם ולא לפרק משפחה בגיל 40. והכי חשוב מבחינתי, למה הילדים שלך צריך לספוג את כל הבלבול הזה, את עוצרת רגע לחשוב איזה תהליכים את מעבירה אותם? אני מנסה להריץ במחשבות שלי, איזה טירוף עצום הילדים שלך חווים עכשיו וזה בלתי נתפס, זה מכעיס מאד. אז יופי, העיקר שסבבה לך, שאת נמצאת כרגע במקום שלם ואת כל המחיר נאלצת לשלם הסביבה שלך. בגיל 40 התחלת את חייך("הפעם בצורה הנכונה!") ודפקת לכל השאר את החיים שלהם. (לרוב אני מקפידה לפנות בהתאם למין המתבקש, הפעם לא הרגשתי צורך)