orphaned land - the storm still rages inside .. כל הסולואים בשיר הזה פשוט ענקיים.. פשוטים אבל פשוט נשמעים הכי טוב שיש והסולו האחרון (לפני הקטע המזרחי) זה הסולו שאני הכי אוהב.. הסולו שהכי מרגש אותי וזאת עוד להקה ישראלית
למי שמכיר אותו בשם הזה, גם עם ה-7 למעלה שאז קוראים לו ניראלי סופר הרמוניא בל לא סגור על זה) ומממ את המודוס הדורי אני די אוהב וסתם סולמות הזויים אולטון כמובן ועוד חרא כזה שמחסירים תווים או מוסיפים תווים
הסולו של סקוט הנדרסון ב tribal tech- face first להקשיב לסולו באמת מראה ומלמד איך בונים סולו אמיתי! סולו תופים- יש איזה סולו של וואקל שמסתובב ביוטיוב בהופעה עם האלקטריק בנד, שהוא מנגן על קטע שנראה GOT A MATCH, זה הסולו שהכי הרשים אותי לדעתי
קודם כל אני חושב שזאת הלהקה אחת הטובות שהיו בכל הזמנים........ היו להם שירים טובים ופחות טובים... אהבתי את הסולו השני של השיר Sweet Child O Mine. הוא לא עד כדי כך קשה- אבל הוא בהחלט מרשים.
גיטרה: אין ברירה אלה ללכת על Comfortably Numb למרות שיש עוד המון סולואים טובים. באס: Bouree של Jethro tull תופים:Soft Machine מסוף השיר השלישי בדיסק Six (לא יודע איך קוראים לשיר) חליל צד: Thrick As a Brick גם כן של Jethro tull (בתזמון 5:00 בערך) סקסופון (אלט, אני חושב): Ban-Ban Caliban גם כן של Soft Machine מהדיסק Softs קלידים: Genesis - Firth of Fifth
מארתורו סנדובל. חצוצרן מדהים ברמות. חוץ מזה שגם דני זמיר דופק סולואים לטעמי! פשוט אני שומע בעיקר ג'אז, ככה שקשה להצביע על קטע. זה הכל אילתור ויש עשרות גרסאות לכל קטע.