הסולו האהוב עליכם

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

The Walrus

New member
רק אני חושב

שהסולו בפאלס הרבה פחות טוב מהמקור? איטי מדי, לא מספיק עוצמתי...

3Style

New member
rescue me or bury me. מדהים כל פעם

מחדש. IF I COULD FLY של סאטריאני

Sham 69

New member
orphaned land - the storm still

orphaned land - the storm still rages inside .. כל הסולואים בשיר הזה פשוט ענקיים.. פשוטים אבל פשוט נשמעים הכי טוב שיש והסולו האחרון (לפני הקטע המזרחי) זה הסולו שאני הכי אוהב.. הסולו שהכי מרגש אותי וזאת עוד להקה ישראלית

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gifאורפנד תותחים!!

ואם כבר, באלבום "מבול" שלהם יש שתי קטעים אינסטרומנטאלים מדהימים: The Calm Before The Flood ו- Rainbow גם הסולו ב Ocean Land ענק! בכלל האלבום הזה

../images/Emo121.gifחיג'אז. (מודוס 5 במינור הרמוני

למי שמכיר אותו בשם הזה, גם עם ה-7 למעלה שאז קוראים לו ניראלי סופר הרמוניא בל לא סגור על זה) ומממ את המודוס הדורי אני די אוהב וסתם סולמות הזויים אולטון כמובן ועוד חרא כזה שמחסירים תווים או מוסיפים תווים

בבא1

New member
שלי

Led Zzeplin- Stair Way To hevean פשוט סולו גדול!!לא מהועלם הזה וכמובן Comfortabley numb וanother brick in the wall part 2 של הפלויד

mosesg

New member
שלי

הסולו של סקוט הנדרסון ב tribal tech- face first להקשיב לסולו באמת מראה ומלמד איך בונים סולו אמיתי! סולו תופים- יש איזה סולו של וואקל שמסתובב ביוטיוב בהופעה עם האלקטריק בנד, שהוא מנגן על קטע שנראה GOT A MATCH, זה הסולו שהכי הרשים אותי לדעתי

Danny0

New member
guns n roses

קודם כל אני חושב שזאת הלהקה אחת הטובות שהיו בכל הזמנים........ היו להם שירים טובים ופחות טובים... אהבתי את הסולו השני של השיר Sweet Child O Mine. הוא לא עד כדי כך קשה- אבל הוא בהחלט מרשים.

boten d

New member
הסולואים האהובים עלי

גיטרה: אין ברירה אלה ללכת על Comfortably Numb למרות שיש עוד המון סולואים טובים. באס: Bouree של Jethro tull תופים:Soft Machine מסוף השיר השלישי בדיסק Six (לא יודע איך קוראים לשיר) חליל צד: Thrick As a Brick גם כן של Jethro tull (בתזמון 5:00 בערך) סקסופון (אלט, אני חושב): Ban-Ban Caliban גם כן של Soft Machine מהדיסק Softs קלידים: Genesis - Firth of Fifth

בוא'נה, אתה גדול../images/Emo70.gif

ממש עמדתי לכתוב שסולו הקלידים האהוב עלי ביותר הוא של דיפ-פרפל בשיר Lalena, אבל הזכרת לי את Genesis - Firth of Fifth
ענק!

jazzisco

New member
פשוט כל סולו שיצא אי פעם

מארתורו סנדובל. חצוצרן מדהים ברמות. חוץ מזה שגם דני זמיר דופק סולואים לטעמי! פשוט אני שומע בעיקר ג'אז, ככה שקשה להצביע על קטע. זה הכל אילתור ויש עשרות גרסאות לכל קטע.

למעלה