הסולו האהוב עליכם

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך
ריקוד המכונה

באמת גאוני,אבל קצת מאוס אחרי זמן מה. ונורא שעשע אותי שהוא נבחר לשיר העשורXDDDD הוא אפילו לא שיר,הוא קטע אינסטרומנטליXD

miki872

New member
זה כל היופי!

אני אוהב אותו, ולשמוע אותו אחרי איזה חודש שלא שומעים אותו עושה טוב על הלב למשינאי מושבע. :)

the legacy

New member
Camel - The Snow Goose

קטע אינסטרומנטלי מדהים. אם אתה מתכוון לסולו מתוך שיר... אז אני מניח שהסולו השני ב-sixpounder של צ'ילדרן אוף בודום בהחלט אהוב עלי.

Junkhead20

New member
גיטרה

Dream Theater - overture 1928 פשוט קטע חזק... אבל יש עוד המון של פטרוצ'י וגם לא רק שלו, ממש אוהב גם את נובמבר ריין החרוש...

ש נ י1

New member
שלי

Marty Friedman - Valley of Eternity זה יותר יצירה אינסטרומנטאלית מאשר סולו, אבל עדיין
...

ש נ י1

New member
ועוד משהו

בשירים My Selene ו- Victorias Secret של הלהקה Sonata Arctica יש סולואים מדהימים לקלידים. מומלץ ביותר!

RoieL

New member
יודעת מה?

אם כבר קטעים אינסטרומנטלים אז יש סולואי קלידים וגיטרות מעולים ב- Any Colour You Like של הפלויד.

ש נ י1

New member
ויש גם

את Moondance של Nightwish. קטע אינסטרומנטאלי אדיר! וכמובן את YYZ של Rush

wish i was here

New member
חח הבנו שאתה מורעל פינק פלויד

חחחח...אבל יש עוד להקות באמת....אבל סבבה תשמע מה שבא לך

wish i was here

New member
חח מה זה קשור

לא אמרתי שהם לא טובים,אמרתי שלא צריך להיות סגור רק עליהם וצריך להיות פתוח לעוד דברים. אבל כל אחד צריך לעשות מה שהוא רוצה. אין טעם להודעות ציניות וסרקסטיות כאלה.

GuitarAsMouth

New member
יש טעם

והגיע הזמן שתפסיק להדריך אנשים מה כן לעשות ולא לעשות

wish i was here

New member
"שתפסיק להדריך אנשים"

אני מבין שאתה עוקב אחרי ההודעות שלי קבוע למרות שלעיתים רחוקות אני כותב כאן..אבל אני לעולם לא הדרכתי מישהו....וגם עכשיו סתם אמרתי את דעתי והכל נאמר ברוח טובה אין טעם להזעיף פנים.

ש נ י1

New member
אז בגלל שהוא המליץ עליהם

זה אומר שהוא מורעל ולא שומע שום דבר אחר חוץ מהם??

RoieL

New member
תירגע ומהר

כן, הם הלהקה האהובה עלי. זה אומר שאני לא שומע שום דבר? אתמול נרדמתי עם Who's Next ו- Layla And Other...

wish i was here

New member
מה הקטע שלכם?????

זה נאמר ברוח טובה ובכיף סתם כדי להגיד הערה שהיא לא חיובית ולא שלילית תפסיקו להרגיש כאילו מישהו תוקף אתכם!!! אלוהים ישמור!

jazzisco

New member
מה אתה רוצה ממנו?

אפשר לחשוב מה הוא אמר. "תרגע ומהר" חח זה בערך הכי פקאצי להגיד

למעלה