הסולו האהוב עליכם

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
הסולו האהוב עליכם

מעניין אותי לדעת מה הסולו המועדף עליכם [של כל כלי]?

RoieL

New member
אני

תופים: The End גיטרה: Comfortably Numb קלידים: Light My Fire (וגם קל לנגן אותו
) ו- Shine On You Crazy Diamond (חלקים 1 ו- 3) (כנ"ל) סקסופון: Shine On You Crazy Diamond (חלק 6) קאזו (
): Corporal Clegg

RoieL

New member
אממ יש עוד כמה סולואים

שהתאהבתי בהם לאחרונה- סנס יוב בין גון של בלקמור ובעצם כל הסולואים של בריאן מיי, בעיקר סומבאדי טו לאב ובוהמיאן רפסודי. ויש את סולו הסלייד המדהים של גילמור ב- High Hopes.

loomer4

New member
Hiromi - If

למי שלא מכיר את הירומי, היא פסנתרנית ג'אז פיוז'ן יפנית, הסולו שהיא דופקת בקטע הזה זה הסולו הכי טוב ששמעתי בחיים שלי, מי שרוצה ללמוד איך עושים סולו, כדאי שישמע את הקטע הזה. ולגיטרה - הסולו של דיוויד גילמור בטיים, תמיד יהיה האהוב עליי.

RoieL

New member
באמת סולו מדהים

[גילמור ז"א. אני אבדוק את הקטע השני]

קלפטון1

New member
שאלה קשה

קלידים:ג'ון לורד,Child in Time גיטרה:יש כל כך הרבה,קלפטון בכל כך הרבה שירים,קנופלר בכל כך הרבה שירים,בלקמור בכל כך הרבה שירים,קיצר:הרבה נגנים בכל כך הרבה שירים.

grassus

New member
שלי

פיוז'ן-גות'רי גובן BAD ASTROID מטאל- דיימבאג DOMINATION CEMETERY GATES COWBOYS FROM HELL סולו מאוד לא אופייני לPANTERA שאני גם אוהב מאוד זה של THE SLEEP (לא הסולו עצמו אלא הקטעי מעבר)

mosesg

New member
כל הכבוד! חשבתי שאני מהיחידים

שמכירים את גות'רי, שמח לשמוע שיש עוד הוא ללא ספק אחד הגיטריסטים המיוחדים והמדהימים, וכשהוא ימשיך ויגדל הוא יעשה היסטוריה

grassus

New member
כן בהחלט

בזמן האחרון הוא התחיל להופיע גם במגזינים ולהתפרסם יותר

b l a c k d o g

New member
שלי

גיטרה - Shine On You Crazy Diamond הפתיחה של הגיטרה ו Comfortably Numb תופים - מובי דיק של זפלין סקסופון - Shine On You Crazy Diamond part 6

קשה,קשה...

בגיטרה,אני חושב שאני אוכל להיות בנאלי ולומר stairway to heaven של ג'ימי פייג',או comfortably numb של דייויד גילמור.אה,ולמי שמכיר,יש סולו ממש חייתי בשיר של הצ'ילי פפרז בשם turn it again מתוך האלבום החדש.יצירת האומנות של ג'ון פרושיאנטה,השיר הזה. ~ תופים,רוק אנ' רול-לד זפלין. ~ באס-throw away your television-רד הוט צ'ילי פפרז. <או כל קטע אחר שלהם,בעיקרון.פלי חיה רעה.> ~ כינור-hurricane-בוב דילן. ~ מפוחית-דילנים למיניהם.אני נורא אוהב את הקטעים בall along the watchtower שלו. דיי מפורט,לדעתיP:

RoieL

New member
אני באמת אוהב תלייני בס שלו

ב- Snow יש לו ליין שאני ממש אוהב.

אהא...

בanimal bar מתוך החדש זה ליין באס מגניב לגמריי. נצל"ש:החדש של הצ'ילי פפרז מאכזב בהתחלה,כי אתה מצפה למשהו אחר לגמריי,אבל אז אתה נכנס לתוכו ומתאהב באלבום הזה קשות.הוא השני הכי אהוב עלי,ומאחד שמכיר את כולם זה אומר משהו.

עוד קצת.

סקסופון-שלח לי מלאך/אנחנו שניים,משינה. ~ קלידים-no quarter,לד זפלין.

miki872

New member
הזכרת סקסופון ומשינה

ולא הזכרת ריקוד המכונה? אחד השירים החזקים שלהם!

והכי אדיר,

לראות את אבנר רץ אחרי יובל ב"אנחנו שניים" (או ב-"שלח לי מלאך", תקנו אותי אם אני טועה) כשהוא עושה את הסולו

למעלה