הנסיעה לפולין

gurke

New member
חחחחחח אצלנו יש את

קרקסון

gurke

New member
"אוי אוי אוי..אני משלם 20 אגורות יותר..אוי

זה לא פייר
מה זה פהה??"

giraffeeeee

New member
חחח ואז נילי תיכנס לכיתה שלכם

ותגיד לסיגל שאתם מפריעים לנו אבל לסיגל זה לא יזיז אז נילי תקרא לשי.. ושוב תמשיכו להפריע וגיא ודניאל ירצו להשתיק אתכם אבל נילי תגיד להם לשבת.. חחחח..

© h i l a ©

New member
בחופש הגדול

אפשר להגיד שהשנה... אמרו לנו שההכנות בערך בפברואר-מרץ בגלל הבגרויות או שזה לא קשור

noname202

New member
אצלנו נסעו כבר השנה...

אבל אני רוצה לנסוע עם התנועה, והמיונים בסביבות אפריל - הנסיעה באוגוסט.

sky darkens

New member
ויש סיכוי שלא תתקבלי?

זה לא יהיה מבאס אם לא תסעי בכלל בסופו של דבר? *סליחה על הפסימיות*.

noname202

New member
כן, יש סיכוי כזה, אבל..

ממ, האמת שהחלטתי שאני לא נוסעת עם בי"ס עוד לפני שהחלטתי שאני רוצה לנסוע עם התנועה - תמיד ידעתי שאני אסע מתישהו לפולין, אבל החלטתי שאני לא רוצה לנסוע עם השכבה הדי-דפוקה שלי. בכל אופן: השכבה כבר נסעה, ככה שאין לי אפשרות להתחרט ממש. בקשר למיונים...יש סיכוי שאני לא אתקבל, מה שכן - יש לי אפשרות לנסות במשך שלוש שנים: השנה, בי"ב, ובשנת שירות. במקרה הכי גרוע...טיול שורשים עצמאי בעתיד :p

sky darkens

New member
הבנתי. ../images/Emo13.gif

אני מבין למה לא נסעת, וזה גם השיקול שלי פחות או יותר. (השכבה) אה, וגם כבר הייתי בפולין, בקיץ, אבל עם משלחת.. רק מה, כל פעם שאני מזכיר את האפשרות של לא לנסוע עם השכבה, אז מעלים את הטיעון של: "מה, ושכולם יחזרו ויתחילו לספר חוויות, לא תתבאס?" תחשבי על זה.
בהצלחה במיונים השנה.

אם אני לא טועה

(כי פשוט עוד לא אמרו לנו על זה אפילו מילה אחת) הנסיעה עצמה היא שנה הבאה בתחילת השנה (משהו כמו ספטמבר אני חושבת) ההכנות מתחילות השנה, אין לי מושג מתי, כי שוב, לא אמרו לנו על זה כלום. שאלתי את המחנכת שלי מה קורה עם זה, והיא אמרה לי שמתי שיהיו להם פרטים הם יגידו לנו (איזה פרטים בדיוק? תגידי שאת לא יודעת כלום וזאת הדרך שלך להתחמק
)

kereniTי

New member
לא דיברו איתנו על זה מילה !

לפי מה שראיתי את י"ב שלנו עם הקפוצון הזה של "פולין 2007". אז ניראלי שזה יוצא בחופש בין י"א ל-י"ב. אני בהתלבטות אם בכלל לצאת.

R a n d a l l

New member
../images/Emo2.gif

אם את יכולה להרשות לעצמך תסעי ואל תשכחי דבר חשוב מאוד: לקחת אותי איתך!

שרון710

New member
זה לא קשור רק לכסף..

יש אנשים שלא יכולים לעמוד במסע כזה.. זה מסע ממש קשה.

R a n d a l l

New member
את צודקת

אבל אם יש לך ולו מעט כוח נפשי, לדעתי חשוב מאוד שתעברי את המסע הזה.. קשה ככל שיהיה.

שרון710

New member
אצלנו לא לוקחים כל אחד

למסע הזה... לא לוקחים אנשים שרואים שיהיה איתם יותר מדי בעיות מבחינה רגשית.. כי אין זמן לטפל בכל אחד מבחינה כזאת במסע..

למעלה