הנסיעה לפולין

mamasitaa

New member
אצלנו כבר נסעו וחזרו../images/Emo182.gif

לא יכולתי לנסוע בגלל המבחן המז**** במתמטיקה
לא נורא פעם אחרת ... ]:

gurke

New member
היום הייתה פעולת פולין הראשונה!!

נוסע עם התנועה (הנוער העובד והלומד), במרץ בערך..

Aline In Chains

New member
כי....

אני זוכרת שאמרת לי שאתה לא רוצה, וזה ביאס אותי.. ובכללי, זה משמח אותי אנשים שרוצים לטוס לפולין
. תשלם מהכסף של העבודה?

gurke

New member
האהא!! למדריך שלנו קוראים משה פטר ../images/Emo6.gif

כזה מלך

shiratel

New member
אצלנו נוסעים השנה, התחלנו הכנות

אבל כוסאמאשלהם, מהשכבה שלנו האקסטרנים (50 תלמידים) מוציאים רק 20 בנוסף ל-20 מהפנימייה... ואנחנו צריכים לכתוב מכתב עד יום חמישי בו אנחנו כותבים למה לנו מגיע לנסוע... זה ממש ממש דפוק ובשום בצפר לא עושים ככה, אפשר לחשוב שאנחנו בעייתיים כמו התלמידי פנימייה. אה, כן - ואין לי מושג מה לכתוב
אבל אני אצא, ונראה אותם אומרים אחרת!!!

hkatsman

New member
תכתבי ככה

אני הילדה הכיייייייי חמודה בעולם, בחיים לא נגעתי בסמים, אלכוהול וכדורי שלג.

אם זה מנחם אותך, ../images/Emo163.gif

רוצים להוציא אותנו 40-50 מתוך שכבה של 80. גם לנו יש משלחת וצריך למלא את זה. תכתבי את כל המעלות שלך, מן הסתם, ולמה את רוצה לצאת.

חזרתי אתמול

מדהים מדהים מדהים. מי שיכול כלכלית - תצאו! מי שמרגיש שהוא לא יכול נפשית - זה מסע נורא נורא קשה, אזס כן שווה לחשוב פעמיים. אבל זה כ"כ חשוב וכ"כ תורם וכ"כ כ"כ משנה ששווה לאזור בשביל זה כוח ולצאת.

Anni Lupu

New member
שנה הבאה

בסביבות סוכות/אחרי/לפני תלמידי יב' בדיוק חזרו אתמול...

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני מתלבטת אם לנסוע מהנוע"ל או לא

כי.. השכבה שלי לא כזאת דפוקה בסופו של דבר ורוב החברים שלי לא בתנועה :$ ודרך התנועה זה יוצא בסביבות מרץ, דרך ביה"ס בשנה הבאה. לא יודעת

Aline In Chains

New member
צאאאאאאאאי איתנו! דרך הבצפר.

מה נועל עכשיו;[ ולא נורא, בתחילת שנה יוצאים ..בחודש ה 10 ככה.. ותאמיני לי, שמהשכבה שלנו יצאו למסע רק ילדים נורמלים, נראה לך שאיזה ערס יצא למסע כזה?XDD את יודעת איתנו:)

Under the GUN

New member
כן, גם הערסים בדר"כ יוצאים למסע

הערסים שלא בזבזו את כל הכסף שלהם על סיגריות... כי יש לי כמה כאלה בשכבה...

gurke

New member
נוי, ההבדל הוא עצום..

הרבה יותר משאלה של "איפה החברים שלי" או עם השכבה שלך דפוקה (והיא כן
) אני מציע לך לבדוק איך את רוצה לעבור את המסע הזה.. ובכל מקרה לעבור כמה פעולות פולין עם הקבוצה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאין פה שאלה בכלל, תמיד ידעתי שאטוס

ובכל זאת.. חבל שאהיה עם קבוצה שאין לי בה חברים כ"כ קרובים.. זה מסע קשה ודכאוני גם ככה וכשאין את מי לשתף אז אפשר להשתגע. הפעולות בדיוק מתחילות עכשיו, נלך לכמה ונראה..

danieli rose

New member
חזרתי לפני קצת פחות מחודש.

היה מדהים.. תסעו, תעבדו אם זה מה שצריך בשביל לנסוע..אבל תסעו. חוויה של פעם בחיים שבחיים לא תשכחו.

למעלה