הנסיעה לפולין

kereniTי

New member
זה הבעיה שלי,כל הבכי ,לא קשור ב-כ-ל-ל-ל לכסף

בטקס אני ניקרעת מבכי , אז שמה בכלל . אבל אני יתאפק, חראם להפסיד כזה דבר, זה חשוב .

kereniTי

New member
למה לקחת אותך ?

אני יכולה להרשות, ובישבילך יש לי מזוודה 5 כוכבים, עם מנעול יפה כזה... (התלבטות בגלל שאני ריגשי מוות)

R a n d a l l

New member
../images/Emo10.gif

אני לא יכולה להרשות לעצמי והייתי מעדיפה להתבלט לגבי לנסוע או לא במקום להתלבלט מאיפה אני אמצא את הכסף.

kereniTי

New member
אין אצלכם לדברים כאלו מלגות?.

תנסי לחפש דרך כל מקום. לפי מה שאני שמעתי יש דברים כאלו, אני נורא מקווה לפחות.

NumberTwo

New member
לא בדיוק מובן..

זה בצפר יחסית חדש (אנחנו המחזור השביעי) והוא מאוד קטן- 60 איש בשכבה ואפילו פחות, לכן עד היום לא הוציאו משלחות בטענה שאין מה לעשות עם השאר- או כולם או אף אחד. בנוסף מורים בעלי השפעה רבה לא אוהבים את הרעיון מסיבות אינפנטיליות לאלללה ככה שזה בעייתי. יכול להיות שזה ישתנה כי יש מנהל חדש וכאלה..

sky darkens

New member
למרות שההורים ממש רוצים שאני אסע, אני עדיין

לא יודע אם אני רוצה בכלל. אם אחליט שכן, אז מה שמאיו אמרה.. מרץ\אפריל - ועוד לא התחלנו את ההכנות.

giraffeeeee

New member
טוב אז אצלי ואצל לוסקי

התחלנו שבוע שעבר את ההכנות.. (סרט, סדנאות בכיתות והרצאה) יום חמישי סרט נוסף לכל השכבה, גם למי שלא רוצה לנסוע. (תאומות) 23.11 ראיונות אישיים למי שרוצה לצאת.. בעיקרון אנחנו אמורים לנסוע בסוף מרץ תחילת אפריל לפני פסח, אבל בגלל שרוב השכבה נמצאת בתנועות נוער, והם מדריכים, כנראה שנזיז את הנסיעה כדי שלא נפסיד טיול או משהו.

Double U

New member
אני נוסע השנה

התכנון הוא לנסוע בסביבות פורים-פסח ולא התחלנו עדיין בהכנות (זה נראה לי גם מוקדם מדי).

נוסעת סוף שנה ../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

עם הבצפר. למרות שעלו התלבטויות אם לצאת עם התנועה, אבל אני לא חושבת... כאילו.. די פיספסתי את הגיבושי קבוצות ההתחלתיים אז אין כ"כ טעם.

mikmikonet

New member
היה כל המילים בעולם...

מדהים, הזוי, חולני, עצוב, מרגש, מאחד, מיוחד.

שרון710

New member
תחילת י"ב:[

מיונים מתחילים בסביבות פסח. אני מצידי כבר סופרת שעות:[

tink 16

New member
../images/Emo203.gif נוסעים השנה.

בד"כ זה בסביבות מרץ [ככה יצא המחזור הקודם] ,מזג אוויר טוב. נראה מה יהיה עם העיצומים האלה.. כבר שנתיים לא היה לי טיול שנתי!!

למעלה