הנסיעה לפולין

Under the GUN

New member
הנסיעה לפולין

מי נוסע השנה? מי שנה הבאה? מי שנוסע השנה, כבר התחלתם בהכנות? שתפו

Snow fairy

New member
אנחנו נוסעים במרץ או אפריל של השנה...

אז יש עוד זמן
[לא התחלנו בהכנות...]

P i x i e s

New member
נוסעים השנה../images/Emo13.gif

הבנתי מהמנהל שניסע בימים שלפני פסח כדי לחזור בול לחופשה... שילמנו את ה500 ש"ח להכנות אבל עוד לא התחיל מן הסתם. מקווה שבקרוב!! אני ממש מתה לנסוע.

Under the GUN

New member
למה מן הסתם לא התחיל?

אנחנו נוסעים בשבוע הראשון של פסח וכבר התחילו עם ההכנות

giraffeeeee

New member
יש מצב שנזיז

כי רובנו מדריכים בתנועות ויש לנו טיולים בשבוע הראשון של פסח..

Under the GUN

New member
תקשיבי לא ממש שואלים אותנו מתי נוח לנו

הנסיעה לפולין ממש לא תלויה רק בנו, אלה בעוד מיליון ואחד דברים (כרטיסי טיסה מוזלים, בתי מלון, מדריכים וכו') ממש לא נראה לי שיזיזו את הנסיעה הזאת בגלל 20 ילדים שכל אחד יעשה את החלטות שלו, מה הוא מעדיף.. טיול עם הצופים או טיול לפולין

Under the GUN

New member
וכולם ביחד זה משהו כמו 20-25 ילדים

שוב, לא יזיזו את הטיסה בגלל תנועות נוער (פאק, אני כבר עכשיו יכול לשמוע את לידר ושקד למיניהם צורחות על זה בכיתה... צריך להביא אטמי אוזניים או משהו)

sky darkens

New member
אההההההההה. גם לכם יש כאלו?

אני לא יכול עם כל הלידר ושקד למיניהם. באמת שבכתה ט' פשוט רבנו איתם, צעקות וזה. בימים אלו אני פשוט מתעלם מהם, ואומר להם שהם כאפות.

Under the GUN

New member
אני בדר"כ שותק

אבל יש איזה קטע ששקד (הילדה שאני הכי שונא בעולם בערך... כ"כ מציקה) מזיינת תשכל על שטויות, ואז אני פשוט קם, יורד עליה איזה 2-3 משפטים, יושב והיא לא מדברת עד סוף השיעור... היא טיפשה כמו אבא שלה (אבא שלה זה מי שנתקע בהודו כי שתלו לו קליע של אקדח בתיק, אם אתה זוכר.. לפני שנתיים ככה)

sky darkens

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מזכיר לי ילדה מהכתה. אבל אני לא שונא אותה, אני מת עליה. היא עושה לי את בית-ספר פחות משעמם, באלוהים. אך, הטמטום.
ויש עוד שתי חברות שלה, שהם שיא הטמטום, אבל אין לי כח לפרט ולהסביר, אז אני רק אדגים: "הכנרת זה לא באילת?????" "אסקימואים לא גרים באסקימוסה??"

חצילע

New member
אחחח ט'6. ../images/Emo47.gif "מאי זה פסיכופטי"

במקום פסיכולוגי היא אמרה פסיכופטי XDDDDDDDDD

almond1

New member
זה מטומטם מצידי...

אבל ממש לא נעים לשמוע ששונאים מישו עם השם שלך.... אני לא מכירה הרבה אנשים בשם שקד

Under the GUN

New member
אני מכיר איזה 3-4

וזה מה זה בקטנה, זה לא שאני שונא אותך או משהו, רק את השם שלך (תאמינו לי, הנאצים צדקו.. אם יהיה לכל אחד מספר ולא שם לא נתבלבל)

למעלה