הנה מיכל ורגעעעע

כבר חשבתי שאני היחידה.

מעולם לא ראיתי בגלי את פסגת העשייה הטלוויזיונית, ואני באמת לא מצליחה להבין מה ההבדל הגדול בין העונה הראשונה לעונה הנוכחית. זה היה מפגר ומהנה אז, זה מפגר ומהנה עכשיו. כנראה שמבקרת טלוויזיה אני כבר לא אהיה...

Divine Rose

New member
לדעתי שני הפרקים הראשונים

של העונה הראשונה *היו* "פסגת העשייה הטלויזיונית" לא יודעת. אני זוכרת שראיתי אותם וחשבתי שהם מדהימים ולא יכולתי לחכות עד שאני אחזור מהבסיס הביתה ואראה את השאר. ואז בפרק 3 התחיל הסיפור המופרך של קווין בהריון וכל זה ומשם הם הדרדרו. כמובן שעדיין היה לי כיף לצפות בפרקים, ועדיין התרשמתי מהנאמברים שהם העלו שם ומהעיבודים המדהימים לשירים, אבל התחלתי לראות בזה "סדרה וזהו.." עד שהגיעו קליין וטלטלו את עולמי

דווקא אחרי שהצטרפתי לפורום

וגיליתי שאני לא זוכרת כלום ממה שמדברים פה, ראיתי שוב את העונה הראשונה ובחיי שלא הבנתי מה גרם לי להמשיך לצפות בזה (אחרי הפרקים הראשנים, הכוונה). עד היום אני לא יודעת את התשובה לזה, אגב.

Divine Rose

New member
כי הם שרים יפה!

והעיבודים שלהם לשירים גובלים לפעמים בגאונות :)

יש הרבה יותר שירים מהעונה ה-2 שאני אוהבת

אבל זה כנראה כי גם התחלתי להתחבר לסדרה יותר בעונה הזו. בצפייה השנייה גיליתי מחדש הרבה שירים מהעונה הראשונה.

Divine Rose

New member
חחח זה ממש לא את

בתור קליינריות אנחנו משוחדות, קשה לנו לראות דברים בצורה אובייקטיבית. העלילה כן הייתה מעניינת, אבל לא ממש אמינה ודחוסה מכדי להתפרס בצורה נורמלית על פרק אחד. זה מרגיש שבגלל שהם משקיעים מיליונים בכל פרק הם פשוט מנסים לדחוס כמה שיותר בכמה שפחות זמן [שוב, יש מקומות שזה כן עבד בהם : A boy like that במונטאז' עם סבסטיאן עבד מדהים לדעתי]. זה כאילו הם זרמו על מין קונספט שהיה להם בראש "בואו ניתן לקורט ורייצ'ל לאבד את ה-V card שלהם ביחד כי הם שתי הדמויות הכי פופולריות וזה יביא רייטינג" כשבמציאות שני הזוגות נמצאים במקום שונה לחלוטין. וקורט שאני מכירה בחיים לא היה אומר "אין לך לפעמים את הדחף הזה לקרוע לפעמים את הבגדים ולהתלכלך". לא שלא נהנתי לראות אותו אומר את זה, אבל הרגשתי שלא הראו את התהליך של הדמות שלו, איך הוא משתנה ומתבגר עד לנקודה הזו וחבל
הקליף-האנגרים: בפרק 1- סנטנה מושעית מניו דירקשינס (שום התייחסות) בפרק 2- האודישן של בליין (ציפינו שבליין ישוחח עם קורט או יתייעץ איתו לפני הבחינה, וכלום
קורט שכל כך היה איכפת לו מהתפקיד פתאום אומר לו "אני סבבה עם זה"{שקר גס :p הוא מבואס} ) בפרק 3- מרסדס עורקת לטראבלטונס (זה זכה לקצת התייחסות, אבל וויל והשאר היו כזה "טוב, במילא לא סבלנו את האגו שלה"
לא בדיוק מה שציפינו שיהיה כשנגמר הפרק) בפרק 4- הנשיקה של שלבי ופאק (שום התייחסות) כמובן שבתור מעריצות של גלי אנחנו פשוט צריכות לשים את כל הדברים האלה בצד וליהנות מהפרק. אבל אם כבר RIB מתחילים להקשיב למעריצים שלהם, אולי שפשוט יעשו את הפרקים כמו שצריך

Twilight Girll

New member
אני חושבת שכן ראינו תהליך של קורט

כל המערכת יחסים עם בליין... זו אחת הסיבות שאני כל כך אוהבת את הפרק הזה. אם רואים השוואת בין פרק 15 של עונה 2 שהוא לא יכל להקשיב בכלל לדיבורים על סקס לבין הפרק הזה... רואים כמה המערכת יחסים עם בליין שינתה אותו בקטע הזה ו..אע

Divine Rose

New member
אפשר להסתכל על זה גם ככה

אבל הייתי מצפה שהם ידברו על הנושא בצורה מתפתחת..ידברו על זה לאורך כמה פרקים ולא בבום יפתחו את הנושא ויסגרו אותו תוך 40 דקות. ברור לי שבליין שינה את קורט והביא אותו ל*שם*, אבל רציתי שגם הסדרה תראה את כל התהליך הזה, שהוא לא פחות מעניין מהתוצאה. כמובן שאנחנו מסכימות על השורה התחתונה soft focus sexin עדיף על כלום. ובהחלט זו התפתחות לעומת הפרקים הקודמים שהזלנו ריר וכתבנו תיאוריות שלמות על כל החזקת יד שלהם

Twilight Girll

New member
יחחחחחחחחחחחחחחחחח כן, מסכימה.

עם כל הסדרה הייתה על קליין, כנראה היינו רואים התפתחות. זה מה שקורה שיש מליון דמויות
לפחות יש פאנפיקים.

Divine Rose

New member
מזל שיש פאנפיקים

בהשוואה לכל הפאנפיקים שקראתי. הקלקס של פרק 5 פשוט חסר משמעות

Twilight Girll

New member
אני חושבת שזה בהכרח קשור לעובדה

שזו עונה שלישית! רייטינג של עונה שלישית לא יהיה כמו רייטינג של עונה 1. (ברוב הסדרות)

Divine Rose

New member
מצד אחד אפשר לומר שזה נכון

כי בטח לאנשים כבר נמאס שהעלילה חוזרת על עצמה פחות או יותר, אבל מצד שני הייתי מניחה שהסדרה צברה עם הזמן יותר ויותר מעריצים מכורים, מה שהיה אמור להעצים את הרייטינג, לא?

Twilight Girll

New member
זה לא מה שקורה בפועל.

מעריצים מכורים כמו אלה שיש בטמבלר זה אחוז ממש קטן מתוך הצופים של הסדרה ומן הסתם ככל שהעונות מתקדמות אנשים מתחילים למצות את הסדרה והיא נשארת באמת עם הפאנבייס שלה שהוא יותר מצומצם. זו לא הסיבה היחידה, בין היתר אני מניחה שמדובר על האיכות של הסדרה שירדה או לא ירדה (שלדעתי האישית לא, אבל לדעת הרבה כן). עדיין אני חושבת שכן מדובר על רייטינג גבוה יחסית לעונה 3 (לא באמת מבינה בזה אבל נראה לי שכן..), אז אני לא ממש מודאגת מההמשך. [לצערי, אני בעד שיסיימו בעונה 3 וילכו הביתה..]

Divine Rose

New member
איך הם אחוז ממש קטן?

אני אשכרה מתחילה לעכל שהם כנראה מעט אנשים שעושים הרבה רעש
בטח זה כנראה רק כמה מאות אלפים, והשאר הם סתם אנשים שאוהבים את הסדרה ולא יותר,הא? גם אני בעד שיפסיקו עם הגלי קלאב בסוף העונה. ויעשו ספין אוף של ריי'צל וקורט בג'וליארד! (אם הם לא יעשו, אני עושה בכל מקרה!)

Twilight Girll

New member
חחחח ברור שזה מעט אנשים שעושים הרבה רעש!

זה ההגדרה של פאנגירל, לא?
של רייצ'ל קורט ובליין. למה בליין למה אתה ג'וניורררר RIB אני שונאת אתכם!!!!!!

Rawsome

New member
~נדחפת~ ישלי תיאוריה!

RIB רק צריכים להשתמש בה והכל יהיה בסדר: בליין הוא באמת בגיל של קורט, וכשהוא היה בבי"ס הציבורי הוא למד בכיתה של הגיל שלו. אממה, כשהוא בא לדלטון הוא היה בהלם קרב והלימודים היו ממש קשים, אז החליטו להוריד אותו כיתה! אבל, עכשיו הוא עבר למקינלי, נכון? שם הלימודים קלים, ולכן אפשר להעלות אותו כיתה בחזרה, הוא יהיה בכיתה של קורט, הם יסיימו בי"ס ויסעו לניו-יורק ביחד והכל יהיה מושלם. הסוף.

X יו יו S

New member
משהו קטן בקשר לפרק

לא העברתי על כל הודעות אז אין לי מושג אם כתבתם על זה או לא
אבל איזה חמוד היה קטע בין דייב לקורט רק בגלל שידעתי שהולך להיות משהואחר לגמרי בהמשך ידעתי שלא יקרה משהו רציני אבל איזה אדיר היה עם בליין וההוא היו ביחד וקורט ודייב ביחד
דבר אחר אני מקווה שספירה של 7 פרקים עם דמיאן אינה העלתה ל2 פרקים כי זה לא נחשב שהוא היה

neurotica

New member
האמת שחשבתי על הקטע הזה עם דמיאן

זה יהיה ממש מצחיק אם זה יחשב כאחד מתוך הפרקים שהוקצבו שלו. ממש עילה לתביעה.

למעלה