הנה מיכל ורגעעעע

neurotica

New member
יאפ.

אני די בטוחה שהיה לכל עונה 2, אולי אולי אפילו לעונה הראשונה. אפשר בתיאוריה לראות את ה"כתבות" שמלוות אותם באתר של MTV, אבל הם חוסמים בפנינו את הסרטון עצמו. (וכשכתבתי למעלה 204 אז כמובן שהכוונה היתה ל206.
)

neurotica

New member
אנשים! עניין של חיים ו.. משהו!

אף אחד לא יודע איפה אפשר למצוא את הגלי קאפים? סיריוסלי?

טוב

קודם כל אני ממש שונאת את MTV, אבל הבנתי שהדרך לעקוף את החסימה שלהם זה למחוק את הcookies ואז כשאת נכנסת לאתר פשוט לסמן כאילו את מארה"ב. לדעתי שי דרכים נוספות אבל לא התעמקתי. דבר שני, מצאתי דרך להוריד את האודיו של הגליקאפס, בלי הקליפ, אז זה רק חצי הכיף אבל לפחות יש את כל העונה השניה: http://www.mediafire.com/?oaduauqrajb4mu6#1 http://www.mediafire.com/?hm06e1dikj03ob8 (הורדתי אותם אז זה בדוק) ועכשיו אני צריכה למצוא תירוץ אחר להתחמק מלקרוא את הררי החומר שיש לי למחר.

neurotica

New member
לא עובד לי.

מחקתי את הקוקיז (מקווה שאחותי לא תהרוג אותי, המחשב שלה אחרי הכל), וגם אחרי שבחרתי שם שאני מUSA זה עדיין מודיע לי שאי אפשר. נראה לי שהם מזהים לפי הIP שאת בישראל. אבל אאודיו זה בהחלט חצי נחמה! המון תודה!!! ואני שמחה שה-quest שלי עזר לך להתחמק מללמוד.

neurotica

New member
האא מלכה!

טוב, אני לא אוריד לאחותי FF למחשב אבל בשנייה ששלי חוזר לתפקד - זה הדבר הראשון שאני עושה! תודה תודה תודה!

anytime

אני מחבבת אתגרים. (ואת ג'ים קנטיאלו, האיש גאון. למה חשבתי שלגרום לגליקאפס לעבוד זה מה שיגרום לי ללמוד?) מה באמת הסיפור עם המחשב שלך בסוף?

neurotica

New member
זה בהחלט היה תכנון לקוי מצידך.

המסקנה שהגענו אליה (וכשאני אומרת הגענו אני מתכוונת לחבר שלי, כשאני יושבת בצד ומשחקת באבלס בפלאפון) היא שההארד דיסק שלי מאס בחייו והחליט למות, ואיתו כל מה שהיה שמור עליו. אבל זה כבר ניחא, השלמתי עם זה. במילא את הדברים הממש חשובים (לימודים, תמונות מחו"ל) גיביתי. אז איבדתי תמונות סתמיות, וציורים (אלה שלא העליתי לפורום/טמבלר/שלחתי לנטע בכפייה דרך הפייסבוק), מוזיקה, סרטים, סדרות... לא סוף העולם. אני כבר רוצה שהוא פשוט יחזור לעבוד. אז השלב הבא הוא לקנות הארד דיסק חדש, וכנראה זה יקרה היום. ואז להתקין עליו הכל (כולל וינדוז) מחדש. ולקוות שהוא לא ילך בעקבות הקודם.

mich223

New member
אם כבר אוף, מצאתי אוהבת קליין בבית ספרי

היא אמרה שהיא קראה "איזה נושים!!!!!!" ב216. ואז סיפרתי לה את הספויילר ל305 והיא: אני רוצה לראות את זהההההה. עם פופקורן! אני בנאדם מאושר.

OMG הפדיחות מככבות O_O + חפירה על אילת

אמא שלי ראתה במאקו כותרת "קליין נכנסו למיטה" תודה מאקו, גם אני אוהבת אותכם. דבר שני מתחיל ב... יפי יפי יפי יפי יפי!!!!! הייתי באיימקס, וראיתי סרט על אנימציה, כאילו איך עושים את זה וכזה, וישר חשבתי עליך
וגם זה עשה לי חשק
מחר אנחנו במצפה התת ימי ואמא שלי הבטיחה לי דולפין חדש! כשהייתי קטנה קנינו לי שמה דולפין והוא התפרק המסכן...
בדרך הלוך לאילת, עצרנו בבית קפה כזה, ונתנו שמה שתיה קרה בכוסות כמו של סלאשי כזה, כאילו עם מכסה [?] עגול, אז לקחתי את זה איתי ולא נתתי לאמא שלי לזרוק לי את זה
אוף היה עוד משהו
אה! אם כבר יפי קוראת את זה, אז אני רואה עכשיו פרק 1 עונה 2 D: איפה את נמצאת?

5ifi

New member
חח לא התקדמתי מפרק 2, לא היה לי זמן

ולפי איך שזה נראה, גם לא יהיה לי... אאעעע שיעורי בית בעוד ארבעה מקצועות שונים.

5ifi

New member
תחרות 'למי יש יותר שיעורי בית'? YOURE ON!

ככה: תולדות הקולנוע- ארבע שאלות (שני מושגים ושתי הדגמות, רשימה ביבליוגרפית ובלהבלה) וארבע פרקי קריאה חיצוניים צילום- עשר תמונות FAST שלוש תמונות SLOW ותמונה אחת מכל סוג של אובייקט מסויים. עיצוב- עבודה בגודל רבע גיליון, דף לבן שמודבל על קרטון ביצוע, עליו יש להדביק ריבועים (ריבוע אמיתי- תשעים מעלות וצלעות שוות) וקווים (בגודל 1X20 ס"מ) באופן שיבטא את הכותרת 'ריבועים נגד קווים'. סיפור קצר- לתאר בכמה משפטים קול. לתאר בכמה משפטים ריח. לכתוב על זיכרון ילדות אישי ולהשתמש בכמה שיותר תיאורי קולות וריחות.
ויש פה עוד מטלת קריאה. לא זוכרת מה. ספרות- (כן, אלו שני דברים נפרדים) לקרוא סיפור כלשהו שאני לא זוכרת את שמו כרגע פוטושופ- ציור חופשי (אינלי פוטושופ במחשב...
) אנימציה- ההה זה המלך. כי זה לשבת על התחת ולצייר מליוני ציורים ביד. כמו כלב. הפעם המשימה היא לצייר שני כדורים נופלים. אחד כבד ואחד קל. צריך להמחיש את ההבדל בינהם ולהשתמש בספייסינג מדוייק. חופררררר אבל כבר סיימתי עם עיצוב, תולדות הקולנוע ועם סיפור קצר אני כמעט מסיימת. יאיי.

mich223

New member
אוי, אני כמעט מרחמת עלייך.

לכתוב סיפור קצר - אוי. רחמיי. לעשות עבודות בפוטושופ, אני כבר אבכה. לצייר, ילדה אומללה שכמוך. כאילו שאנשים לא נוהגים לעשות את זה בזמנם החופשי. להנאתם. מה את לומדת שאת צריכה לכתוב סיפור?

5ifi

New member
אנימציה.

מסתבר שאנימטורים אמורי גם לכתוב את התסריט. וגם אני הייתי עושה את זה בכיף שלי בזמני החופשי. אבל זה מאוד שונה כשאתה צריך להגיש את זה. כי אתה אמור להגיש את זה. |מת| חוצמזה, שזה נראה סופר פשוט, אבל לכתוב שיפור קצר זה הרבה יותר קשה מלכתוב רומן. (מנסיון של השניים.) ולצייר- בואי נתחלף. אחריי שאת לומדת כל יום עד ארבע (במינימום, כמובן- מקסימום עד שבע) תישארי בכיתה ותשבי לצייר בפוטושופ המקולל שאני לא אוהבת בכלל.

5ifi

New member
חח זה בסדר.

יש אנשים בכיתה שלי שגם לא באמת יודעים לצייר... אוייי יש אצלנו מישו בכיתה שמצייר מדהים. אני מסתכלת עליו מצייר ואני בוכה מקנאה.

למעלה