הנה מיכל ורגעעעע

Rawsome

New member
האמת שהשורה היחידה של דמיאן גנבה את כל ההצגה.

בנאמבר של אמריקה.

neurotica

New member

למרות שכשאני שומעת את השיר המלא, ה- better get rid of your accent של פאק הורג אותי מצחיק כל פעם מחדש.

X יו יו S

New member
אני עכשיו שומעת Defying Gravity

בביצוע של Idina Menzel והיא לא שרה את זה בסדרה נכון ? אז במציאות זה שיר שלה ?

Rawsome

New member
היא (היתה?) שחקנית בוויקד.

שזה המחזמר שהוא המקור של דיפיינג גראביטי. אז בעיקרון הביצוע המקורי הוא שלה. בכל מקרה, נראה לי איילת יודעת יותר ממני, איילת-נא-להגיב.

Divine Rose

New member
היא הייתה. היום זה כבר שחקנית אחרת

וזה לא "ביצוע מקורי שלה" כי היו שחקניות בברודווי ששרו את זה לפניה
וכן דפיינג גרביטי זה שיר מוויקד והגרסה בגלי היא מין גרסה מקוצרת של המחזמר שיש בו גם קטעי דיבור באמצע והתייחסויות לפרטי עלילה שבגרסת קורט/רייצ'ל העיפו :)

Rawsome

New member
אממ נראה לי שהיא מהקאסט המקורי.

אז היא כן הראשונה ששרה את זה. לא?

Divine Rose

New member
וואו נכון

היא באמת הייתה הראשונה :-O למה הייתי בטוחה שעדן אספינוזה הייתה לפניה??

Ayelet 363

New member
חח דווקא כשהאינטרנט שלי שובק חיים?

היא הייתה הראשונה ששיחקה את הדמות ששרה את השיר (ד"א- והשחקנית של אפריל, קיסרטין צ'נוות', גם הייתה דמות ראשית שם). וכי אני לא מסוגלת לומר בהודעה אחת רק "ד"א" 1- ד"א, חוץ מהגרסה של המחזמר לשיר, היא גם שרה גרסת סולו ממש מדהימה (עם קטע משיר שהיה אמור להיות בוויקד וירד בעריכה, במקום קטע שלא היה בדיפיינג גרביטי של גלי אבל היה במחזמר, וגם עם קטעים שהיו במחזמר ולא בסדרה... אז
למחזמר למי שלא ראה): גרסה ההופעה של גרסת הסולו שלה (גרסת הסולו שלה באלבום שלה. חיפשתי לינק לשמיעה באינטרנט ולא מצאתי): http://www.youtube.com/watch?v=0eF06fNK3Ng והגרסה מהמחזמר: http://www.youtube.com/watch?v=FlMBcTGJ4YM ד"א (כמה פעמים כבר כתבתי ""ד"א" בודעה אחת?! שברתי אפילו את השיא של עצמי, לא?
)- אני לא כזו מומחית וויקד. אף פעם לא ראיתי את זה אפילו.
(אבל אני ממש רוצה...).

יפי תתכונני לקבל הודעה ״אני בפרק 10!״

טוב נסחפתי אבל את 4 אני רואה... כן... נשארתי בבית... ידעתי שאני אחזור חולה... אח שלי התעקש לישון עם מזגן ואני נעשתי מצוננת מזה. אם יש שגיאות, BLAME THE IPHONE!!

עכשיו סיימתי את פרק 6!
הזהרה

הזהרה לפרק 6, חצי מהפרק ישבתי ככה
או
ככה
טוב, זה רק מי שראה יבין
שזה כמעט כולם פה
אבל רציני זה פרק מגעיל >< אהבתי את 4, הוא ממש יפה!

5ifi

New member
עוד פעם מפלצות פיכסות?

אני שונאת את המפלצות הדוחות שלהם. ועכשיו סיימתי את שלוש! אני
מורדרד. לא אכפת לי שהוא הרשע בסוף או וואטאבר. אסא באטרפילד|קטןחמוד|

אויש, הוא חמוד... יש שם יותר מלחיצים. יפי!

הזקנה! עלק "ישבתי שעות בטאמבלר עם תמונות של כריס כדי להוציא אותה מהראש"
העיקר אחרי שראיתי אותה ישר הלכתי למישהו שראה הכל ואני כזה "הזקנה חוזרת?!" "היא מתה לא?" "היא כן, אבל אולי היא תבוא מהמתים?!" "לא, היא לא חוזרת" "|ניגוב זיעה| " היא אשכרה הלחיצה אותי!!

5ifi

New member
חחחח אסה הכי חמוד בעולם!!!!

תראו סרטים שלו ותעריכו אותו. הוא מושלם מגיל שלוש, זה מדהים.

5ifi

New member
חחחחחחחחחחחחח מרלין 204~~~

כשמרלין וארתור מתלבטים מאיפה ללכת ואם להיכנס למערות של הוילברדון או וואטאבר שמו איז, ומרלין שואל מה זה... ארתור: they are like this GIANT *קולט את המבט המפוחד של מרלין ...baby rats. חחחחחחחחחח עצרתי את הפרק, אני צוחקת שעה כבר....

למעלה