הנה מיכל ורגעעעע

shoham95

New member
אני יודעת מה קרה שם,

אבל לא ראיתי את זה בעצמי. בכל מקרה, זה לא מרגש אותי בכלל.
אבל אני אראה מתישהו.

shaharory

New member
מישהו קרא את My Blood Is Singing With

Your Voice? או במחובר- My Blood Is Singing With Your Voice ? התחלתי ויואווו זה מטרידדד. יותר מקניבליין!! (אולי כי קראתי את קניבליין יותר מדיי פעמים אבל)

5ifi

New member
וואט דה הל?

מה זה, בליין ערפד? זה נשמעקצת פאנטום האופרה'אי.

hodaya96

New member

זה הדבר היחיד שיכול לתאר מה אני חושבת על הפאנפיק הזה..

shaharory

New member
אה טוב בסוף זה הרבה יותר גרוע...

זה די דוחה, אבל ממש מותח והיה לי קשה להפסיק

גרמתן לי להסתקרן, אז התחלתי.

דעה מפורטת תגיע כשאני אסיים, אני רק חייבת לציין שאני ממש משועשעת מההסבר שהם מציעים לזה שבליין כזה מושלם ולא עקבי באישיותו.

קליין בפאקינג דקסטר verse
לפיק

ועוד עשוי כ"כ טוב! כאילו, כן, זה פסיכי לאללה, התיאורים גרפיים עד דמעות והבחורה כנראה מקשיבה היטב בשיעורי ביולוגיה/פסיכולוגיה. העניין עם פיקים הוא שאני מוכנה לקרוא הרבה דברים, כל עוד הם כתובים טוב, ופה רואים שהיא עשתה מחקר מעמיק גם על התנהגות פסיכופתית וגם על ניתוחים, חוצמזה שממש קיוויתי שהיא חותרת לטוויסט שקרה, אז שמחתי שהיא החליטה ללכת לכיוון הזה (למרות שזה היה קצת צפוי עם כל התיאורים של בליין על כמה שקורט תמים). בקיצור, הפיק הזה בטוח לא מיועד לאנשים עם קיבה חלשה, אבל הוא כתוב מעולה ואם במקרה יש פה מישהי שקראה את ספרי דקסטר ונהנתה מהם, היא עשויה ליהנות גם מזה. (דיסקליימר: אני לא רוצחת חיות ו/או אנשים בזמני הפנוי ואין לי כל רצון גלוי או סמוי to dissect אף יצור חי, אני סתם לא נגעלת בקלות ודי משועשעת מgore)

shaharory

New member
חחח ^ גם אני לא.

הסוף עם השיר היה ממש מלחיץ. והיה חשוד קצת שפעמיים לפחות עלה לבליין בראש שלקורט יש צד "לא מפותח" שנוטה להיות גם כמוהו.. זה שזה היה די צמוד לסידרה בהתחלה היה מה שגרם לזה להיות ממש מותח לדעתי, ועוד יותר מלחיץ כי זה כאילו הגיוני כזה. הזדהית עם בליין בכל החלק האחרון? היה לי קשה ואני פחות הזדעזעתי מה-gore אלא יותר מזה שבליינרס רוצה לפגוע בקורטסי וורטסי הקטן :(

לא הזדהיתי עם אף-אחד מהם, כי בכל זאת...

אבל זו בדיוק הסיבה שזה היה כ"כ טוב, כי זה לא שהיא לקחה והפכה את זה לAU מוחלט, אלא דווקא השתמשה באיך שבליין הוצג בסדרה בשביל לחזק את זה שהוא פסיכופת. זה פשוט נהדר. אז מזל שקורטסי וורטסי לא נתן לו...

neurotica

New member
הם ממשיכים בקטע של

לשחרר את כל הפרקים בקטעים ותמונות נפרדות לפני שהוא יוצא בפועל? הם לא קלטו שפעם קודמת זה הוריד להם עוד יותר את הרייטינג? I do not approve! לא בא לי עוד ניתוק מטמבלר!

Divine Rose

New member
האמת שממש הופתעתי לגלות

שהרייטינג של פרק 5 היה אפילו יותר נמוך משל פרק 4 ו-3. לדעתי זה לא בהכרח קשור לשחרור מידע על הפרק, אלא פשוט כי האיכות של הסדרה מדרדרת (אל תסקלו אותי!! :O)

neurotica

New member
אני מניחה שאפשר להסכים על זה

שישנה ירידה באיכות של הסדרה. למרות שאני אישית לא כ"כ מרגישה את זה. אבל לעומת זאת, פרק 5 היה ממש מוצלח. גם אם אני מנתקת את עצמי רגשית לרגע מדמויות מסוימות (אבל רק לרגע), אני חושבת שהוא היה הפרק הטוב ביותר העונה עד כה. וזה נאמר גם על סמך תגובות של אנשים, בפורום ומחוצה לו.

Divine Rose

New member
השאלה היא איך אנחנו מודדים

מה זה פרק "טוב" או פרק "לא טוב". לפי הגיון? אמינות? הדרך שבה התפתחה העלילה? הדיאלוגים? או לפי "קיבלנו את מה שרצינו שיקרה"
כי זה כן עומד בקריטריון האחרון, רצינו לראות אינטרקציות בין קורט ובליין וקיבלנו אותן בשפע ועל פני השטח זה אחלה. אבל אני גם מאד נוטה להסכים שבצפייה חמישית ושישית בסצנות האלה שהם באמת קפצו מ-0% ל-100% תוך 20 דקות
שזה טוב ולא טוב.. ובעיקר מעלה אצלי את השאלה לאן הם עוד יכולים להתפתח מכאן ב-17 פרקים שנותרו לעונה. מניחה שזה, יחד עם החוסר הגיון בעלילה, הפגרה אחרי כל 3 פרקים, והחוסר עקביות בין פרק לפרק (כל פרק בעונה הסתיים בcliffhanger שלא זכה להתייחסות בפרק הבא) עצבן את המעריצים שהם לא קליינרים/ פינצ'לים מושבעים. סורי על החפירה. נראה לי זה היה יותר "דיון שלי עם עצמי" מאשר עם העולם החיצון

neurotica

New member
עזבי רגע את סוף הפרק.

גם אם הסוף לא היה קורה, לדעתי שזה היה נחשב פרק טוב. נכון, הסוף סיפק לי את מה שרציתי בערך מאז שבליין הגיע לסדרה, אבל זה רק בונוס. לדעתי בפרק הזה היתה עלילה מעניינת, מרגשת (באמת שאני לא מדברת רק קליין ופינצ'ל! גם השיחה בין ביסט למר בחור היתה ממש מרגשת), דיאלוגים לא רעים בכלל .. הם אפילו זרקו קצת המשכיות לפרק! והיו מספיק קוי עלילה מגוחכים שמחזירים אותנו לעונה הראשונה. איזה קליףהאנגרים היו חוץ מהאודישן של בליין? (הזיכרון שלי בחופשה.) וגם במקרה האודישן - הסצנה עם הפרחים די הסבירה לנו מה קרה שם. עם כל הביקורת שיש על גלי בכל מקום לאחרונה, אני לא מופתעת שהם הולכים ומאבדים צופים, אבל אני אישית לא מצליחה לראות מה כ"כ התדרדר. אולי פשוט יש לי טעם גרוע בסדרות.

למעלה