המ..סקר...

חולוני

New member
יופי, וג´אסטיס גם יותר מקצועי.

על זה אני לא מתווכח. עובדתית ג´אסטיס יותר מקצועי. אבל אני אמרתי שלדעתי קיל אמ אול יותר טוב מבחינת הנגינה, וזהו טעם אישי, והוא אמר שזוהי בורות. אז מי הבור פה בינינו ?? הוא צריך לדעת לקבל גם דעות של אחרים, כי כל אחד מנתח אמנות בצורה אחרת, הוא ניתח את זה שג´אסטיס הכי טוב מבחינת נגינה, ואני ניתחתי שקיל אמ אול יותר טוב מבחינת הנגינה לדעתי. מי הוא שיקבע שזאת בורות להגיד דבר כזה ? הוא הבור היחיד פה שלא מסוגל לקבל דעות שונות על יצירות אמנות כמו שהבאתי את הדוגמא של הציור, וזה הכל. הוא צריך ללמוד לקבל דעות שונות.

כמה שטויות רצות פה שאני אמות

קודם כל קיל אמ אול ממש לא יותר כבד מג´אסיטס, זה קשקוש מוחלט הוא יותר מהיר מבחינת רית´ם, יותר מלודי מבחינת ריפים אבל ממש לא יותר כבד, גם מבחינת הנגינה, הצליל והשירה. ועל השירה אין ויכוח, ג´יימס נשמע שם באמת עצבני ושר מכל הלב, והצליל הרבה יותר נמוך מהצרחות שרצו בקיל/רייד/מאסטר ג´אסטיס זה אלבום קשה וכבד מבחינת צליל ומילים, הוא אלבום יותר איטי מכל השלישיה שקדמה לו, הצליל של הגיטרות הרבה הרבה יותר כבד (מולטי אפקט חדש
) ושלושת החברים המקוריים של הלהקה היו שמה בשיא מבחינת כשרון (אם אתה חושב שאני מדבר על וואן מבחינת לארס אז עזוב, תשמע dyers eve ותבין למה הם לא מנגנים את זה לייב), ואני בטוח שאם קליף היה משתתף באלבום הזה הוא היה עוד הרבה יותר כבד, עוד יותר מתוחכם והרבה יותר טוב האווירה באלבום היא שונה מהאלבומים הקודמים, אין לי אפשרות איך להגדיר אותה אבל היא שונה, בגלל הרית´ם האיטי מה גם שאתה מרגיש זעם עצור בשירה, שאתה לא כל כך מרגיש אותו באלבומים הקודמים ובעיקר בקיל שהיה אלבום טראש נטו, בלי כל כך הרבה מחשבה, ובלי התחכום והרגש שמתחיל ברייד וממשיך דרך מאסטר עד לג´אסטיס ובנוגע לסולואים קירק האמט קיבל בג´אסטיס זריקת כשרון משמעותית והסולואים שלו הרבה יותר מחוברים לשיר מפותחים יותר ומתוחכמים יותר ויש בהם יותר רגש מאשר בקיל, מה גם שבקיל חצי מהסולואים בכלל דייב מאוסטיין כתב הוא מנצל יותר את הגיטרה, הסולואים יותר וירטואזים, או איך שלא כותבים את זה, אתה שומע נגינה יותר כשרונית, נגינה יותר עם דגש על הרגש מאשר חזרה על אותה טכניקה במהירות מאתיים קמ"ש ווריאצית שונות של פנטטוני, ועדיין הוא מהיר באלבום הזה. וזהו מה גם שאתה מבחינת נגן פסתנר לא יכול לנתח דברים לגיטרה ולהגיד שמבחינת נגינה X יותר טוב מY ואז מה עם עשית בגרות במוזיקה, גם אני לומד עכשיו מוזיקה ואני לא מעז להגיד משהו בעניין שאני לא מתמצא בו זה יהיה בולשיט גמור לגמרי וזה שלדעתך קיל יותר טוב מג´אסטיס זה לא אומר שהדעה שלך נכונה, וזה שגמרת בגרות במוזיקה או מה שזה לא יהיה לא עושה אותך בג"צ במוזיקה

שוב אתה דוחף את הבגרות שלך???

אתה לא מבין בכלל את הפואנטה, אתה בכח רוצה להיות אטום! אין לי יותר מה להגיד לך... נ.ב חשבתי שבגרות אמורה לעזור לידע האישי, אבל אותך הבגרות עשתה רק יותר טיפש!

dishate

New member
מר בגרות די כבר עם הזיבולים האלה.

נגינה מקצועית מתבטאת ביכולת הנגינה וישנן עובדות שיוכיחו מה מקצועי יותר או פחות. עובדתית ג´אסטיס מקצועי יותר ואין על זה ויכוח. קיל אולי מהיר יותר אבל לעומת ג´אסטיס הוא לא מגיע לקצות האצבעות של ליידי ג´אסטיס מקדמת האריזה של הדיסק... אז דיי להתווכח על דברים כאלה בחייאת...

חולוני

New member
זה דעה אישית.

מי קבע שג´אסטיס יותר טוב מבחינת הנגינה ? מי ? תביא לי הוכחות. כל עוד אין לך הוכחות, זאת דעה אישית, ואין לך זכות להגיד לי שזאתבורות לחשוב שלפי דעתי בקיל אמ אול הנגינה יותר טובה. וזה שג´אסטיס מקצועי יותר מבחינת ההפקה, לא אומר שהנגינה יותר טובה. המקצועיות של ההפקה לא קובעת את טיב הנגינה בשירים. או שזאת נגינה טובה או שלא, ולפי דעתי בקיל אמ אול הנגינה יותר טובה, ככה אני רואה את זה, ומי אתה שתגיד לי שזה עבודתי לא נכון. תביא הוכחות ואז תדבר, בינתיים אתה זה שמזבל פה.

הכוונה בנגינה יותר טובה

היא לרוב לנגינה יותר מורכבת מבחינה טכנית, הוא כבר הוכיח לך שהיא יותר מורכבת טכנית בג´אסטיס, אז למה אתה ממשיך להתווכח?

חולוני

New member
יעקוב,עזוב..

כבר נמאס לי מכל זה. שיחשוב מה שבא לו, אני אחשוב מה שבא לי,וזהו. לא רוצה להתעסק בזה יותר.

dishate

New member
בינתיים מכל ויכוח אתה יוצא יותר

ויותר טיפש... וזה שהגדיר אותך אטום, דייק בטירוף.. לא יכולתי למצוא הגדרה טובה יותר... אין לי כוח להמשיך לענות לך ואני יודע שאתה בטח תחשוב עכשיו שזה בגלל שאין לי מה לענות לך... אז תאמין לי שיש לי הרבה מה לענות לך רק אין לי כוח וחבל על הזמן ... אתה חייב לדפוק קצת את הראש בקיר אולי יצא משם האבק שסתם לך אותו..

Metal_F

New member
לההה...לא מסכימה....

רייד דה לייטנינג הכי טוב. ג´סטיס אחריו, אחרי זה מסטר, ורק אחר כך קיל אם אול. זו דעתי בכל אופן, אני מניחה שאין צורך לפרט, כי כבר נחרש הנושא. אבל אם יש אני יכולה.

פלונטר

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

את רייד דה לייטנינג הכי אהבתי, למרות שאת מאסטר לא שמעתי מספיק (ומה ששמעתי לא פחות טוב) ואת קיל אם אול לא שמעתי בכלל.

רייד?! רייד?!

איך? יש בו שני שירים בנאליים ביותר (טראפד אנדר אייס ואסקייפ), אינסטרומנטלי משעמם, שני שירים איכשהו בסדר (פייט פייר וית´ פייר ופור הום דה בל טולס), שיר אחד די טוב (שיר הנושא), ואת קריפינג דת´ ופייד טו בלאק, שהם מעל לרמתו של שאר האלבום. רייד מתחוור לעומת מאסטר וג´אסטיס.

dishate

New member
אינסטרומנטלי משעמם?!?!?!?!?!?!?

איך אתה מעז לקרוא לקת´ולו משמעמם??? (אל תגיב, זכותך לקרוא לו ככה רק שזה קצת משגע אותי...)

Metal_F

New member
אותי הוא לא שיעמם.....

חוץ משני השירים הבנאליים אהבתי את השאר....מאסטר, אני פשוט לא מתה עליו. אף פעם לא לגמרי התחברתי אליו, בניגוד לרוב. ג´אסטיס גם מצויין. ואני אוהבת אותו כמעט כמו שאני אוהבת את הלייטנינג (מאדדד קרוב). מה שחסר לי שם זה ברטון. ושוב - לא הייתי אומר שהוא "מתחוור" לעומת השניים הבאים (נו באמת קצת קרדיט).

אני הכי אוהב

את ג´אסטיס, פשוט אין עליו והייתי לוקח את leper masiah ממאסטר ומעביר אותו לדיסק הזה ומקים את קליף בורטון לתחייה ואז זה באמת היה אלבום מושלם
קרוב מאוד אחרי זה מאסטר שלפי דעתי טוב שהם האיטו קצת את הקצב בחלק מהשירים, ככה יש להם מקום ליותר מורכבות מאשר ליצור עוד ועוד שירי טראש אחרי זה רייד ששמה מתחילים לראות את השינוי עם פייד טו בלאק האדיר אחרי זה קיל ומהבלאק אלבום, התחילה התדרדרות קשה קשה קשה ורואים את זה בכל שיר ושיר

לדעתי לא....

מאסטר דיסק עצום ומה שיפה בו שכל השירים עצומים בגוסטיס יש את "TO LIE IS 2 DIE" החלש ובמסטאר אין חלש בכלל גוסטיס לא יותר קשה בתופים בהרבה למשל גוסטיס השיר הוא לא סופר קשה (קניתי טמ טמ קידמי שלישי רק בישביל שאני יוכל לנגן אותו) בתופים כמובן שיש את 1 עם הדאבל הרצחני של לארס וגם בכמעט בכל שיר בגוסטיס יש דאבל פדאל בקיצור לדעתי מאסטר יותר טוב פשוט מאוד בקשר לקילל אמ אולל גם לי יש אותו ולדעתי הוא דיסק חלש יש בו שתי שירים יפים אבל SICK AND DESTROY ו THE 4 HORSEMAN הגדולים חוץ ממנו הוא יחסית נורא חלש דרך הגב סיק אנד דיסטרוי צונזר בארה"ב ואסור להשמיע אותו ברדיו ובמועדונים בגלל הפיגוע בניויורק וגם בלי קשר בהופעות של מטאליקה גיימס יורד לקהל ונותן להם לצרוך סיק אנד דיסטרוי אז בנדוד שלי צעק את זה בהופעה שלהם איזה כיף לו הייתי מת לזה!!!!!!

נו באמת...

1-למה אתה עכשיו רק מגיב על זה? זה כבר נטחן לגמרי... 2-כותבים ג´אסטיס! למה לכל הרוחות אתה מוסיף ו´? 3-To Live is to Die הוא לא שיר חלש... 4-תלמד לתופף(לפי הדברים שאתה מדבר, אני מבין שאתה לא משהו...) 5-דיי כבר אם כל הסיפורי סבתא שלך...

נו באמת.....

1. אני מגיב על משהו מתי שאני רוצה לא לפני ולא אחרי 2.זה מילה מעוברתת לכן אני יכול לכתוב את זה איך שאני רוצה כל עוד זה לא חורג מגבולות ההגיון ואני בחרתי לכתוב גוסטיס 3.לדעתי ביחס לשער האלבום הוא כן 4.אני תאמין לי יודע לתופף אתה לא צריך לדאוג לי וחוץ מזה ממה הבנתה את זה שאני לא יודע . השיר גוסטיס הוא באמת לא כזה שיר קשה לניגון תשאל כל מתופף !!!! 5.זה לא סיפור סבתא וממש לא מעניין אותי מה אתה חושב על זה

dishate

New member
למה לדבר שטויות?

ג´אסטיס הוא האלבום הקשה ביותר של מטאליקה גם מבחינת תופים. חבל שהם לא יודעים לנגן ככה היום... יש לי את החוברת שלו (גם את כל השאר) ותאמין לי שיש שם דברים שפשוט שברו לי את הראש עד שהצלחתי לתופף אותם... אל תשווה לקיל כי רובו קצב טראשי וזהו, אין יחוד. אני בטוח שלא ניסית לנגן חלקים מג´אסטיס.. שתנסה תבין שהוא אתגר לא פשוט. ואני חייב לציין שאני ממש תופס מעצמי על זה שאני יודע לנגן חלקים נרחבים ממנו. (כן נכון כאן אני ממש תופס מעצמי).

למעלה