המ..סקר...

חולוני

New member
די הרבה..

יש לי כמה חברים ששומעים בלאק ודת´ בעיקר ושמעתי מהם די הרבה להקות.. ככה שאני יודע להבדיל מה זה בלאק ומה זה לא. וצ´ילדרן הם בלאק. נכון יש את הפתגם "כל הדרכים מובילות לרומא"?, אז אצל צ´ילדרן צריך להגיד "כל הדרכים מובילות לבלאק". אז תשלימו עם זה וזהו, במקום סתם להמשיך להתווכח. מוסכם ?

ed547

New member
אמממ... אני לא שיניתי את הדעה שלי..

וצילדרן מנגנים פאוור עם מעט השפעות בלאק בווקאליות ובנגינה(מהזמזומים שציין הברווז למרות שאני לא שמתי לב). דווקא נראה לי שכל הדרכים מובילות לפאוור במקרה הזה וציינתי כבר למה בהודעות קודמות.

Wyld stallyn

New member
אין לי שום סיבה להתווכח איתך

אתה פשוט מזיין בלי סוף את השכל אתה מתבסס על מה שקראת באיזה מקום ולא על ידע אישי אז אין סיבה להמשיך את הוויכוח הזה.....

Alexi Laiho

New member
>:) אני אוהב להכנס במצע וויכוח !

מממ כמה וויכוחים עוד יהיו על צ´ילדרן ?! דבר אחד כולכם יכולים להיות בטוחים , הם לא פאואר . הם הרבה יותר קרובים לבלאק מלודי מלפאואר ... עד עכשיו אף אחד לא הזכיר את הליריקס , שזה גורם דיי מכריע כי הליריקס שלהם זה בלאק , לא פאואר , ממש לא פאואר .. אז עוד פעם אני יגיד .. ליריקס : בלאק/דת´ שירה : בלאק סולואים נאוקלסים ריפים כבדים סטייל בלאק , דת´ הם פשוט לא פאואר... אין קשר בגרוש ... מממ קחו את הלהקות שקרובות לסגנון שלהם אין פליימס , דימו , קלמה , טראנקוויליטי ,סוילוורק - (דת´ בלאק ..) עכשיו תנסו להשוות אותם ל גאמא ריי , אדגאי , רפסודי ,אוונטסיה וכ"ו אין קשר ... במילים אחרות אין להם הגדרה מדוייקת , אבל הם נעים בין דת´מלודי לבלאק מלודי עם מאפיינים נאוקלסים ... בטוח שלא פאואר ..

חולוני

New member
הנה, עוד אחד שמסכים איתי.

הם בלאק מלודי, אין קשר לפאוור. כאשר יש להקה שגם הליריקסים שלה הם בלאק, וגם השירה שלהם היא בלאק, אז היא בלאק, כי אלו כבר שני מאפיינים מאוד משמעותיים, ולפאוור אין קשר. וגם הגיטרות הרבה יותר מתקרבות לבלאק מאשר לפאוור. ולכן כמו שמארתי מקודם - "כל הדרכים מובילות לבלאק". וגם בכל מקום ברשת כתוב שהם בלאק. אם זה ביוגרפיות, ביקורות דיסקים וכו´..תחפשו ותראו.

a_duck

New member
נקודה טובה...

דווקא רציתי להזכיר את הליריקס שהם באמת לא ממש פאווריים אבל זה לא ממש משפיע על מוזיקה...לדעתי...

חולוני

New member
לא, אתה טועה.

אני מתבסס על ידע אישי וגם על שמיעה אישית. שמעתי את כל האלבומים של צ´ילדרן מחבר שלי, ולי הם בכלל אבל בכלל לא נשמעו פאוור, אלא בלאק מלודי. וכהוכחה, גם הבאתי כל מיני קטעים מהרשת שמוכיחים שהם בלאק ( ביוגרפיות, ביקורות דיסקים..), אם אתה לא מאמין, לך תחפש עוד, ותראה שבכל מקום ברשת רשום שהם בלאק. לי נראה שאתה פשוט לא מסוגל להשלים עם עובדות שכאשר ללהקה יש ליריקסים של בלאק ושירה של בלאק אז היא בלאק. תשלים עם זה ושזהו. ועובדה שגם הברווז וגם אלקסי להילו מהפורום הסכימו איתי ואני מאמין שהם מאוד מתמצאים בכל הסצינה של הבלאק והדת´, יותר ממני וגם יותר ממך, אז לי אתה לא מאמין אז תאמין להם. אלקסי אפילו הסביר לך למה הם בדיוק בלאק מלודי.

Wyld stallyn

New member
כמה דברים

הדבר האחרון שאני מתייחס אליו זה מה שאנשים אחרים אומרים אם הייתי עושה את זה עד עכשיו לא הייתי בפורום הזה ותאמין לי שאני מתמצא בסצינת הבלאק ודת´, אני שומע את זה מכיתה ו´-ז´ ותאמין לי שאני מכיר את צ´ילדרן טוב מאוד (מאז שיצא something wild) זה שללהקה יש ליריקס של בלאק וווקלס של בלאק זה לא אומר שהם להקת בלאק זה אומר שיש מוטיבים של בלאק צ´ילדרן לא בלאק צ´ילדרן היא מהלהקות הכי מלודיות וקליטות ששמעתי, בלאק אמור להיות משהו אפל ולא קליט (גם בלאק מלודי) בכל מקרה אין לי כח להמשיך לזיין את השכל אני עייף אם תתחיל לשמוע להקות בלאק תבין מיד שהם לא בלאק להת´..

חולוני

New member
תראה

פאוור הם לא. דת´ הם גם לא. מלודיים הם כן. הליריקסים של בלאק. השירה של בלאק. הגיטרות הרבה יותר מתקרבות לבלאק למרות שהם לא בדיוק בלאק. ולכן יש להם הכי הרבה מאפיינים של בלאק, ובגלל זה הם בלאק. ואיך אתה מגדיר אותם ?

Wyld stallyn

New member
ממ...

גיטרות מתקרבות לבלאק? לא ממש... הגיטרות עושות 90 אחוז מהמלודיה , וזה מה שמרחיק אותם מהבלאק (המלודיה) בכל מקרה, יש בהם הכל מכל סגנון יש להם שירים שהקשר שלהם לבלאק הוא כמו הקשר של איירון מיידן לגריינדקור. יש להם שירים שיש קצת דמיון אבל עדיין לא בקיצור לדעתי יש בהם הכל מכל סגנון, ואי אפשר ממש להגדיר אותם בגלל זה גם הם מהלהקות היחידות שיש וויכוחים על ההגדרה שלהם, ואנשים זורקים דברים שאין קשר בינים כמו פאואר ובלאק שעל הנייר אלה סגנונות שההבדל ביניהם זה שמיים וארץ

ed547

New member
פשוט פאוור עם השפעות בלאק.. לא כל

כך קשה להגדיר אותם..פשוט יש אנשים שבכוח מחפשים סימנים חיצוניים(ליריקה שעד כמה שהיא חשובה בבלאק לנגינה שמה היא לא ממש מתקשרת) ובגלל ששונאים פאוור אז פשוט מסרבים לקבל את העובדה שזה מה שהם מנגנים. פאוור עם השפעות בלאק, זאת העמדה שלי.

ed547

New member
אגב יש גם להקות בלאק נוצריות.

זתומרת שהם בלאק מוסיקלית ולא רעיונית. כתבתי את זה בהודעה הכפולה השנייה שלי אבל מחקתם את הלא נכונה..

ed547

New member
חח.. אם ללהקה יש ליריקסים של בלאק

ושירה של בלאק אז היא אוטומטית בלאק?? מה זה השטויות האלה?? אם הם היו מנגנים ציכובסקי עם ליריקה של בלאק ושירה של בלאק הם גם היו אוטומטית בלאק?? אתה לא חושב שלמוסיקה עצמה יש תפקיד כלשהו? והיא הרבה יותר קרובה לפאואר מאשר לבלאק. פאוור עם השפעות בלאק.

השמות מוכרים...

אבל אני לא יודע מי הם בידיוק, ואתה מכיר את greg howe? ואת Ritchie Kotzen??? ואת frank gamble? אני גם יכול לתת לך שמות...ואם אתה מכיר יופי לך! ואני לא יודע אם צ´ילדרן הם דת´ או לא, אבל לפי מה שהבנתי מהפורום הזה בלאק הם בטוח לא...

חולוני

New member
לא שומע נאו קלאסיקל.

אבל אני שומע פרוגרסיב, ואמרת שאתה שומע פרוגרסיב, אז לשמוע פרוגרסיב ולא להכיר את ALAN PARSONS PROJECT לא נקרא לשמוע פרוגרסיב. כל מי ששומע פרוגרסיב רוק באמת, מכיר אותם. ו- Tourniquet הם להקת פרוגרסיב מטאל ואני ממליץ לך על הקטע Immunity Vector אם אתה אתה אוהב קטעים אינסטרומנטליים. מומלץ.

הגיטריסטים שנתתי לך

הם לא נאו קלאסי,הם פרוגרסיב ומה זה השטויות האלה שאתה אומר שמי שלא מכיר את הלהקה הזאת שאמרת לא יודע מה זה פרוגרסיב??? תפסיק לקבוע דעות! תן קטעים מומלצים ואני בשמחה אשמע אותם...

חולוני

New member
למה אתה משקר ?

אתה אוהב לשקר רק כדי לא לצאת לוזר ? Greg Howe הוא נאו קלאסיקל. Frank Gamble הוא בכלל פיוז´ן. ואת השלישי אני לא מכיר. אז למה סתם לשקר ולהגיד שהם פרוגרסיב ?

מה?????????

מאיפה קיבלת את הרעיון שgreg howe הוא נאו קלסיקל???? הוא פרוגרסיב! תשמע דברים לפני שאתה מדבר! פרנק גמבל מנגן גם פרוגרסיב וגם פיוז´ן, הוא משלב את שניהם, ואותו דבר אפשר להגיד על Ritchie Kotzen... תעשה טובה, על תתווכח איתי על גיטריסטים... ואל תדבר סתם!

חולוני

New member
אין לך מושג אפילו על מה שאתה שומע

GREG HOWE הוא נאו קלאסיקל וזאת עובדה. לך תבדוק איפה שבא לך, כי אין לי כוח להתווכח על זה. אתה אפילו לא יודע לזהות מה שאתה שומע... אין לו שום קשר לפרוגרסיב..הוא נאו קלאסיקל מטאל. וגם לגמבל אין קשר לפרוגרסיב, הוא מנגן פיוז´ן. אין שום קשר בין פיוז´ן לפרוגרסיב. לא נראה שאתה בכלל יודע מה זה פרוגרסיב.. תעשה שיעורי בית חבוב.

כן כן כן....

תגיד אתה דפוק או משהו? greg howe מנגן נאו קלסיקל מטאל??? זה בין הדברים היותר מצחיקים ששמעתי... שמעת בכלל שיר אחד שלו? תוריד את Come And Get It או את Button Up ואתה כלכך תסמיק, כי תבין שדיברת ממש שטויות... ועוד דבר המשפט שאמרת "אין קשר בין פיוז´ן לפרוגרסיב" הוא כלכך טיפשי, יש בינהם קשר עצום ומלא דברים משותפים, אתה פשוט מזיין את השכל בלי הפסק...

למעלה